goedkopeschoenen.com Avis 30

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service Al vaak schoenen gekocht, zoveel keuze, gewoon te leuk. Laatst een laarsje ontvangen met een kapotte rits, keurig afgehandeld. Retouren worden snel verwerkt. Zou mijn vrienden zeker aanr... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit, zolen nu al kapot

Wat een miskoop. Acht maanden geleden kocht ik schoenen van Posh by Poelman, en mijn moeder kocht tegelijkertijd een ander merk bij ditzelfde bedrijf. Nu kunnen ze allebei eigenlijk al de prullenbak in omdat er bij ons allebei een gat in de onderkant zit. En dat bij normaal gebruik! Als het bij één paar gebeurt is het pech, maar dat twee verschillende merken van hetzelfde bedrijf binnen 8 maanden gaten in de zolen krijgen, is simpelweg slechte kwaliteit. Je mag hier echt wel meer van verwachten.

Ook worden wij niet respectvol behandeld. Ik heb altijd geleerd om iemand met u aan te spreken, maar blijkbaar kent dit bedrijf het woord U niet!!

Mijn advies: Koop nooit schoenen bij dit bedrijf. Want alles wat ze verkopen is van slechte kwaliteit en de service ook!!!

20 mai 2026

Réponse de goedkopeschoenen.com

Beste Nikita, jammer om deze review te lezen. Je hebt inderdaad bij ons gemeld dat je sneakers van Posh na 8 maanden zijn versleten en er een gat in zat. Schoenen zijn nou eenmaal gebruikers items en kunnen slijten.

In onze voorwaarde staat dat we een garantie bieden van 1 maand. Daarnaast zijn we ook zeker coulant als dit bijvoorbeeld 2-3 zou zijn, maar na 8 maanden kunnen we hier helaas echt niks meer aan doen.

Daarnaast snap ik je reactie niet zo goed over dat je niet respectvol behandeld wordt. We hebben dit bovenstaande op een normale manier een aantal keer aan je je uitgelegd.

Vriendelijke groet,
Team Goedkopeschoenen.com

Goedkope schoenen zijn oplichters

Ik heb in juli hier een paar sneakers gekocht, had nieuwe schoenen nodig , daar ik leef van de minima, en hun de reclame maken niet goed geld terug heb ikhet erop gewaagd , noueergisste wild ik mijn schoenen aandoen en kwam erachter dat de zolen ingescheurd zijn de noppen zijn kapot, ze willen me 50% korting geven , nou nee volledig paar nieuwe schoenen oplichters zijn het, ik zal het blijven melden bij hun op deze site en fb site oplichters etc

10 novembre 2025

Réponse de goedkopeschoenen.com

Beste Miranda, Je hebt deze week een klacht bij ons gemeld dat je sneakers die je in juli besteld hebt zijn versleten. In onze algemene voorwaarden staat dat we een garantietermijn hebben van 1 maand. Deze is inmiddels dus al verlopen. In principe hoeven we dus niet met een oplossing te komen. Om je toch tegemoet te komen hebben we je een passende oplossing geboden dat je nieuwe mag uitzoeken met 50% korting (Dit zou dan 14 euro kosten). We hebben je hiermee een redelijk aanbod gedaan. We vinden het niet netjes dat je vervolgens zo door het lint gaat en ons uitmaakt voor oplichters.

Slechte kwaliteit

Snelle levering slechte schoenen. Schoenen zien er op het filmpje wat ze op insta of Facebook vele malen beter uit dan wat je krijgt. Voorkant schoen is heel slap. Gaan direct retour a 5,99 😳😳😳 Laarzen waren wel heel mooi.

10 juillet 2025

Réponse de goedkopeschoenen.com

Beste Mirjam, jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de laarzen en 2 paar sneakers die je hebt besteld. We proberen op Insta en Facebook juist zo transparant mogelijk te zijn over de schoenen. We hebben deze klacht dan ook niet eerder gehoord. Je kan de schoenen uiteraard retourneren en dan krijg je gewoon je geld terug.

Vriendelijke groet,
Goedkopeschoenen.com

Noté 5 sur 5 étoiles

De schoenen die ik voor onze zoon…

De schoenen die ik voor onze zoon bestelde waren te klein. Het retourneren ging heel makkelijk. Ik had aangegeven dat we ze graag wilden ruilen voor een maat groter. Deze waren helaas niet meer op voorraad en we krijgen een linkje met de juiste filters om makkelijk een ander paar uit te zoeken. Dit paar hadden we snel in huis en de passen perfect.

18 avril 2025

Leuke schoen

Ik heb 1 slechte voet, steunzolen nodig. Dus het was gokken,want de schoenen zagen er zo leuk uit en nog eens goedkoop ook. Ik bestelde ze vrijdag en zaterdag waren ze er al...steunzolen passen er perfect in en ze zitten heerlijk....

12 avril 2025

Echt een goede prijs

Echt een goede prijs, kwaliteit verhouding. Wat ben ik blij met mn schoenen en tas. Snelle levering en aardige klantenservice. Niet duur goede kwaliteit

8 avril 2025

heeel slecht

heeel slecht! mijn schoenen waar ik netjes mee om ga na 1 maand van posh bij poelman zool helemaal los. wordt gewoon gezegd door verkeerd gebruik . nou sorry maar heb dit nog nooit meegemaakt dat een shop er geen garantie op geeft en er gewoon niks mee doet. er werd gezegd ga maar naar de schoenen maker. hier nooit kopen!!!! in en in slecht.

in je reply zet je nu er altijd garantie wordt gegeven op productiefouten. dat is dit keer dus niet het geval ! want dit is duidelijk een productie fout maar er wordt iets anders beweerd als er nu een trustpilot op wordt gezet!

24 mars 2025

Réponse de goedkopeschoenen.com

Er wordt altijd garantie gegeven op productiefouten.
Op de foto die je gedeeld hebt blijkt toch echt dat dit geen productiefout is. Ook de leverancier hebben we om advies gevraagd. Ze hebben dit nog nooit gezien. Als je de veters van je schoenen niet los maakt maar ze uittrekt met je andere voet dan kan dit gebeuren. Ook de zolen zijn enorm zwart waaruit blijkt dat je ze echt niet netjes behandeld hebt. De schuld hiervoor ligt toch echt bij jezelf maar kan eenvoudig gerepareerd worden met een beetje lijm. Gelukkig is deze klacht een uitzondering.

Slechte kwaliteit laarzen

Slechte kwaliteit laarzen. Via Bol besteld.
Hele slechte service van Goedkopeschoenen.com
Nooit meer schoenen kopen daar. Zonde van m’n geld.Ik heb deze schoenen voor de duidelijkheid 4 x gedragen. Hakken flink beschadigd.Ik ben woest, uitgemaakt voor leugenaar!
Besteld in 2023 en op verzoek in juni 2024 nog een keer. En de zwarte zijn al niet veel beter. Maar die hakken kon ik insmeren met schoensmeer van Nelson. (Op advies van goedkopeschoenen.com)
Een krasje, jammer dat ik hier geen foto op kan zetten, dat had iedereen het kunnen zien. Oplichters, bahhhhhhh😤

7 juin 2024

Réponse de goedkopeschoenen.com

U maakt het wel erg bont!
Nadat u de laarzen 1 jaar !!! heeft gedragen (besteld in 2023!) klaagt u dat er een krasje op zit. Gelukkig zijn er vele duizenden mensen wel erg tevreden met deze laarzen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare winkel en supersnelle levering

Ruime keuze uit schoenen,goede beschrijving over de maat en materiaal, kwaliteits schoenen,netjes geprijsd.Nog nooit spijt gehad van een aankoop.Goed contact via email, snelle levering binnen 72uur na mijn bestelling, mogelijkheid van Klarna.ik ben FAN FOREVER!

15 octobre 2024

Super snelle levering

Super snelle levering! Voor de 2de keer schoenen besteld, goede kwaliteit! Voor echt een lage prijs! Helemaal blij mee! Ik ga zeker nog vaker bestellen!

21 octobre 2024

Prima webshop

Zowel het verzenden als retourneren verloopt snel en soepel bij goedkopeschoenen.com
De prijs/kwaliteitverhouding klopt.
Ook is de communicatie met medewerkers prettig en de service heel goed.

16 octobre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus