Vi kan varmt anbefale Joakim. Han er yderst pålidelig, fleksibel og udfører arbejde i topklasse. Vi er yderst tilfredse med hans arbejde. Hver tredje uge kommer han til tiden, klipper græsset o... Voir plus
Høflig ung mand. Aftalte med ham hvad jeg gerne ville ha ordnet, hvilket han gjorde til min fulde tilfredsstillelse. Skulle ha renset ukrudt i hæk, på fliser, og andre steder. Rettet kanter i græ... Voir plus
Det hun havde lavet var såmænd ok, men hun var slet ikke blevet færdig. Hun gav heller ikke besked om at hun ikke var blevet færdig og jeg havde ikke sat begrænset tidsforbrug på. Desuden havde jeg se... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Go Go Garden er Danmarks største platform for havearbejde. Vi gør det nemt at finde en havemand i dit lokalområde.
Danemark
- gogogarden.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super hjælp fra Natasha
Effektiv og ordentlig
Jan var utrolig behagelig, hjælpsom og knoklede en vis legemsdel ud af bukserne. Pænt og ordentligt udført.
Rasmus som kom og klippede min hæk var…
Rasmus som kom og klippede min hæk var hurtig og effektiv. Kan varmt anbefale ham.
Simon igen!
For 3. gang har Simon hjulpet mig i haven. Som altid klør han på opgaven og stopper ikke før den er fuldført til min fulde tilfredshed. Simon er en meget imødekommende ung mand og vi får gerne en hyggelig snak, før han smutter igen. Ser frem til at få mit æbletræ beskåret af Simon i det tidlige forår.
Har i dag haft besøg af Christian fra…
Har i dag haft besøg af Christian fra go go garden,som har klippet en laaang skråning fuld af humle ,vildskud af roser ,godt blandet m efeu, Christian knoklede 5 timer ,super arbejde, synd jeg ikke kan lægge billeder op ,💪💪❤️
Have-Service
Det var en stille og rolig havearbejder, der kom til min have. Jeg skulle bare have slået græs i første omgang.
Det er første gang, jeg bestiller haveservice, så det var en god måde at begynde på. Jeg vil gerne benytte vedkommende fremover.
Billy kom til aftalt tid
Billy kom til aftalt tid, så på opgaven og aftalte dato og klokkeslæt for udførelse af opgaven, og lavede et pænt og veludført arbejde, og var utrolig venlig og høflig, alt i alt MEGET over vores forventninger
Godt arbejde til aftalt tid og rimelig…
Godt arbejde til aftalt tid og rimelig pris
Jeg kan altid regne med Mogens fra Go…
Jeg kan altid regne med Mogens fra Go Go Garden. Han er utroligt dygtig, grundig og efterlader altid haven i flot stand. Rådgivningen og arbejdet er i særklasse, og man mærker tydeligt engagementet. Klar anbefaling herfra!
Venlige og hjælpsomme
Venlige og hjælpsomme. Godt udført arbejde. Særlig tak til Thomas det klippede vores hæk så tæt at også kommunen var tilfreds.
Stor tak til Allan
Stor tak til Allan, for det flotte stykke havearbejde, der blev udført 12/9.
Det er ikke sidste gang, vi sender bud efter Allan. Kan varmt anbefales😊
Helge er en fantastisk god og hjælpsom…
Helge er en fantastisk god og hjælpsom havemand. Han kommer til aftalt tid og udfører et rigtig godt job hurtigt og som aftalt. Vi har benyttet Helge i flere år, og vi kan kun anbefale ham.
I am very happy with the work Mr Dusan…
I am very happy with the work Mr Dusan has done , he was on time, very professional and polite
hurtig og venlig
Skuffende arbejde og endnu mere skuffende firma
Skuffende arbejde – og endnu mere skuffende opfølgning
Jeg bestilte GoGoGarden til beskæring af træer og var desværre ikke tilfreds med hverken omfanget af det udførte arbejde eller resultatet på et af træerne.
Jeg oprettede derfor en reklamation og blev oplyst, at jeg ville blive kontaktet. Trods gentagne telefoniske og skriftlige henvendelser gennem den seneste uge har jeg fortsat ikke fået nogen reel tilbagemelding.
Jeg har i dag endnu en gang bedt dem kontakte mig, så vi kan få sagen afklaret.- uden respons
Det mest skuffende er efterhånden ikke kun selve arbejdet, men at det tilsyneladende er så vanskeligt at få behandlet en reklamation og komme i dialog med virksomheden.
Super effektiv fra start til slut
Super effektiv fra start til slut. Vi bestilte via Go Go garden via deres hjemmeside og få dage efter blev vi ringet op af Allan, Havemand, hvor der blev aftalt dato for udførelse af opgaverne. Allan kom som aftalt, og kan kun sige, at han gjorde sit arbejde til UG, og herfra er vi meget tilfreds med resultatet. Det kan varmt anbefales og vi vil fortsætte det gode samarbejde med Go Go Garden og Allan. (y)
Super godt arbejde og flink have mand
SUPER GOD OPLEVELSE
SUPER GOD OPLEVELSE. Grundig arbejde og flot slutresultat.