Gomibo.dk Avis 148

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Hurtig bekræftelse, fint indtil UPS kom på, selv om man betaler for leveringen. Kom først 24 timer senere, afleveret på måtte, uden underskrift. Var presset da det var nødvendigt at den kom Hurtig... Voir plus

Fuldstændig som der bliver lovet på deres side - 'billig'/billigere telefon end andre steder og upåklagelig levering med UPS (endda 4-5 timer før end forventet) prikken over i'et, så blev pakken leve... Voir plus

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Grossiste en accessoires électroniques
  4. Entreprise d'électronique
  5. Magasin d'électronique

À propos de Gomibo.dk

Écrit par l'entreprise

About Gomibo
If you are looking for a mobile phone, tablet, or gadget, Gomibo is the place to go! Among the more than 600 mobile phones you will find well-known brands such as Apple and Samsung, but also less well-known manufacturers such as Realme, Cat, and Fairphone, and high-quality Chinese phones from Xiaomi and OnePlus. Besides this, we also offer a wide range of speakers, headphones, and other accessories.

Gomibo is a part of the Dutch telecom webshop Belsimpel. With an online market share of almost 50%, Belsimpel is already a big player in the Dutch market.

The unique possibility of comparing the complete range based on your own needs with just a few clicks, the fast delivery, and the good return conditions are the key to this success. With Gomibo, we want to make this concept, with which we have become the market leader in the Netherlands, accessible for customers throughout Europe!

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

148 avis

Manglende levering

Var meget i tvivl da jeg skulle bestille da jeg ikke har handlet her før.
Bestilte et smartwatch den 4/6. 1 dags leveringstid med UPS stod der. Jeg venter stadig. Sendt fra Holland, først har det ligget et par dage i Køln, og så 4 dage i Stansted, UK. UPS er umulig at komme i kontakt med, uden man opretter sig, og så kan man skrive med en robot.
Har sendt Gomibo en mail, den har de ikke svaret på.
Tror aldrig jeg har haft så dårlig en levering før. Men jeg må jo købe et andet sted.
Opdatering. Pakken kom efter nogen uger, så stjerne er rettet lidt til.

10 juin 2024

Wauw, det gik stærkt

Under 24 timer efter jeg lavede min bestilling havde jeg varen i hænderne, og så til under halv pris af hvad jeg kunne finde earbuds til i Danmark. Det kan altså noget når ens teenager taber den ene konstant.

23 mai 2024

Honestly not Gomibo's fault as it is…

Honestly not Gomibo's fault as it is UPS who are not delivering my package. The package is being continuously looped around in their system and I am receiving 0 information about its status. Not only that, when I called UPS customer service they lied to me about the status of the package.

I promised Gomibo to change my review upon confirmation they contact UPS and resolve the issue as UPS are giving me the runaround.

EDIT:
Package finally arrived a almost a week late. They really shouldn't use UPS to ship to my country as their tracking info is appalling

4 avril 2024

Super oplevelse

Jeg købte en Nokia mobil til en god pris, men jeg fortrød købet og fik hurtigt pengene retur uden diskussion. Fantastisk sted at handle: Gode priser, gratis forsendelse og returnering samt god kundeservice 😊 Varen blev sendt hurtigt med UPS fra Holland med pakkesporing både frem og tilbage. Kan anbefales 100 % - sådan burde alle netbutikker fungere!

30 mars 2024

gik hurtigt

gik hurtigt, havde lidt problemer med at få kontakt med fragtfirmaet, men fik hjælp.

22 janvier 2024

Hurtig levering - alt var ok

Jeg har aldrig før bestilt noget hos Gombio, så jeg var en smule skeptisk.
Jeg bestilte en julegave den 18.12.23 og fik den leveret med UPS den 20.12.23.
Alt var super fint 👍🏻🙂

1 janvier 2024

Sikkert et fint firma i har

Sikkert et fint firma i har. Ups som leverandør og nu kan man ikke få sine penge tilbage fordi i skal lave en undersøgelse sammen med ups om hvad der skete? Hvad har det med mig at gøre? Aflever mine penge. Intet problem med at trække pengene, men når i skal betale dem tilbage skal jeg udfylde dokumenter der skal udskrives, udfyldes, scannes og sendes ind igen? Sender mig en lang mail om hvad i gør for at undersøge dit og dat. Ærligt hvad rager det mig? I sammen med jeres skandaløse partner har ikke leveret hvad jeg bestilte. Jeres ansvar. Giv mig mine penge!!! Hvis det er jeres sædvanlige proces lugter det af bondefangeri og ussel forretnings model. Et billede af mig og hvem der bor på adressen og om mine børn kan have stjålet pakken skal jeg udfylde og sende ind, bevis på hvem jeg er? Pakken er ikke blevet afleveret og jeg har ikke underskrevet noget om at den måtte afleveres andre steder end på adressen. Ups har ikke været her og det har skrevet failed attempt to deliver hver gang. Så hvad f... er det i snakker om? Oven i købet ligger op til at en af mine børn skulle have stjålet den. Plus det er købt ved hjælp af mitid som burde være mere end rigeligt mht dokumentation om hvem jeg er!!!!!

21 décembre 2023

Hurtig levering

Hurtig levering. Bestilte søndag eftermiddag og modtog pakken mandag.

5 novembre 2023