L'entreprise a répondu
Lisa persona molto disponibile e sempre pronta a rispondere velocemente alle richieste/messaggi. Auto come da descrizione con tutti i confort necessari per buoni viaggi. Cruise control molto utile... Voir plus
L'entreprise a répondu
GoMore on Pohjoismaiden suurin jakamistalouden palvelu, joka auttaa ihmisiä jakamaan autoja. Tarjoamme jäsenillemme helppokäyttöisen ja turvallisen alustan, jonka kautta yksityiset ihmiset vuokraavat omia autojaan muille silloin, kun he eivät käytä niitä itse. GoMorella on Euroopassa jo 2,5 miljoonaa jäsentä ja mukaamme jakamaan voit liittyä ilmaiseksi. Kirjoittamalla hyvän arvion GoMore-kokemuksestasi, edistät autojen määrän vähentämistä kaupungeissamme!
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Loistava auto ja kaikki toimi erinomaisesti.
Auton vuokraaminen oli helppoa ja edullista, MUTTA MUTTA..
Yli 2 kk vuokraustapahtuman jälkeen minun väitettiin aiheuttaneen autoon 20 cm naarmun, josta minulta karhuttiin noin 530 €:n korvausta. Naarmua en tietenkään ollut aiheuttanut enkä havainnut.
Auton omistaja oli vienyt auton korjaamolle yli kuukausi vuokraukseni jälkeen, ja GoMoren viestien mukaan sanonut naarmun tulleen vuokraukseni jälkeen. Onistaja itse kiisti syyttäneensä minua, ja sanoi GoMoren päätelleen näin.
Olen tekemässä asiasta rikosilmoituksen sekä auton omistajaa että GoMorea vastaan.
Niin, ja korvaussummasta yli puolet oli käyty napsaisemassa tililtäni 2kk vuokrapäivän jälkeen noin vain!
Eli tee omat johtopäätöksesi, kannattaako tätä yritystä käyttää.
Vuokrasin auton Gomoren kautta Omocomin vakuuttamana, ja vuokrauksen aikana auton rengas puhkesi normaalin ajon aikana osumatta mihinkään. Vastuu siirrettiin automaattisesti minulle, ja nyt Omocom yrittää periä minulta korvauksia uudesta renkaasta, vaikka rengas oli 7 vuotta vanha, ja puhkeaminen on siten hyvin todennäköistä normaalin ajon aikana. Yrityksellä ei ole pätevää näyttöä että olisin aiheuttanut vahingon, eikä auton omistaja edes ole omien sanojensa mukaan tehnyt asiasta vahinkoilmoitusta. Asia ei ole vieläkään ratkennut.
En suosittele Gomorea kenellekään ainakaan niin kauan, kuin autot on vakuutettu Omocomin kautta. Harmi, koska Gomoren toimintaidea on muuten hyvä.
Hyvät valikoimat autoja eri tarpeisiin. Verkkosivuilta vuokraamisen yhteydessä saatu tieto on aina pitänyt paikkansa autoa vastaanotettaessa. Hinnat ovat kohtuullisia

Réponse : GoMore Suomi
Olen käyttänyt GoMorea aika usein ja suurin osa kokemuksistani ovat olleet hyviä tai jopa erinomaisia. Nyt kuitenkin sattui kohdalle turhan paljon säätöä. Auton automaattinen polttoainetason mittari joko ei toiminut tai sitä oli luettu väärin niin, että sain reippaan lisälaskun polttoainevajauksesta, vaikka olin täyttänyt tankin. Asia korjaantui soitolla ja lähetyillä kuvilla, mutta luottamus automaattisen seurantaan horjui. Lisäksi touhuun meni turhaa aikaa.

Réponse : GoMore Suomi
Olen useamman kerran käyttänyt palvelua. Sujunut yleensä hyvin, mutta usein pientä pikkuhäikkää, varsinkin sovelluksessa. Tällä kertaa suoritin palautusprosessin täysin loppuun saakka ja sain ilmoituksen palautuksen onnistumisesta. Vuokra-ajan loputtua tuli ilmoitus siitä, että palautus oltiin tehty sovelluksessa jotenkin väärin tai puolittain. Tein samat kohdat uudelleen ja onnistui. Ilmeisesti tästä ylityksestä ei kuitenkaan veloitettu.

Réponse : GoMore Suomi
Todella helppo ja selkeä kokemus. Ylimääräisestä polttoaineesta tuli automaattisesti palautus ja kilometrejäkään ei tarvinnut itse laskea. Helpoin etävuokraus jonka olen tehnyt.

Réponse : GoMore Suomi
GoMore on käyttäjälleen yksinkertainen ja miellyttävä alusta auton vuokraamiseen. Ei poista mitään vastuita, mutta mahdollistaa kuhunkin auton tarpeeseen erinomaisen vuokrausvalikoiman ja hintakirjon. Autoja on tosiaan joka makuun ja budjetille!

Réponse : GoMore Suomi
Ystävällinen ja nopea palvelu. Auto toimi kuten pitikin. Kiitos Omar!

Réponse : GoMore Suomi
Go moren keyless appi ei toiminut, kuvia ei saanut siihen ladattua eikä autoa saanut käyttöön. Onneksi saatiin omistajan kanssa asia hoidettua. Ongelmat jatkuivat eikä myöskään auton palautus onnistunut apissä ja päivää myöhemmin omistaja ilmoitti ettei voi vuokrata autoa kellekkään koska meidän vuokra on vielä käynnissä. Asiakaspalvelun sähköpostiin ei vastaa kukaan ja asiakaspalvelu auki vain päivisin.

Réponse : GoMore Suomi
Whilst generally I like using GoMore, they scammed me last time. Last minute cancellation on my rental from car owner, app says I get €200 off my next rental within the next few days as compensation. Yet I paid full price on the next rental, customer support acknowledged the bug but still refused to compensate me for the late cancellation which resulted in a significantly higher price for me. Customer support agent called Santeri
Update for GoMore's reply: I didn't get the 200 DKK that should have been deducted either (or the Finnish rate €50). Shame.

Réponse : GoMore Suomi
Very easy pickup and possible to extend the rent by a few hours if needed. In case of exceeding time, you also get a refund.

Réponse : GoMore Suomi
Useamman vuoden palvelua käyttäneenä kaikki on sujunut vaivatta ja muutama pieneni epäkohta on selvinnyt ja hoidettu nopeasti ja vaivatta. Mainio palvelu ja käytän varmasti jatkossakin!

Réponse : GoMore Suomi
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.