À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Bij Goodbricks kan iedereen terecht met een passie voor LEGO. Onze kracht is dat achter Goodbricks echte LEGO fanaten zitten en vanuit het oogpunt van de klant naar het LEGO kijken. Wel zo handig als je een doos zonder krassen en deuken wilt ontvangen voor dat ene cadeau of de set die je wilt toevoegen aan je verzameling. Je kan bij ons alle LEGO Thema’s vinden en vaak bieden wij ook oudere sets van deze thema’s aan voor interessante prijzen. Ook voor de verzamelaars zijn wij leuk om eens rond te kijken. Wij leveren ons LEGO aan jong en oud en zijn onderscheidend in de collectie die wij aanbieden en stoppen veel zorg en aandacht in de verzending en verpakking van het LEGO.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top service!

Goede prijzen, alles zeer goed verpakt.
Klantenservice top!
Had een aantal preorders gedaan, als deze allemaal binnen zijn wordt het verstuurd. Contact opgenomen omdat 1 pakketje echt voor Valentijnsdag binnen moest zijn. Dit werd netjes geregeld, apart verzonden en voor Valentijnsdag binnen.
De rest is vandaag binnen gekomen.

Ga zo door goodbricks!
Top service!

1 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel, een winkel voor en door Lego fans!

Ik heb nu een paar keer wat besteld bij Goodbricks en ik ben erg tevreden. Ze hebben mooie acties en prijzen, zorgen voor snelle verzending en afhandeling en de Lego is goed en met meer zorg verpakt dan menig grote webwinkelketen. Daarnaast is de klantenservice fantastisch, erg vriendelijk en meedenkend. Een klein foutje werd heel netjes en snel behandeld. Kortom, ik kan Goodbricks niet genoeg aanbevelen, echt een winkel voor en door Lego fans!

15 octobre 2024

Top winkel

Onlangs enkele Star Wars-sets gepre-orderd. Alle sets werden zorgvuldig verpakt in bubbeltjesplastic (ze kennen LSW fans XD). Bovendien werden ze keurig op de releasedatum geleverd voor een mooie prijs. Geweldig!

1 juin 2024

Oplossing voor ontbrekende GWP

Bij een bestelling had ik recht op een GWP. Bij het ontvangen van mijn bestelling had ik deze niet onmiddelijk geopend, maar pas een tijdje later wanneer ik verschillende bestellingen ben gaan inventariseren. Bij de bestelling van Goodbricks zat de GWP er echter niet bij. Contact opgenomen met hen maar ze hadden er geen meer. Uiteindelijk hebben ze gezocht en er toch nog eentje weten te bemachtigen en mij opgestuurd. Dit is pas echte klantenservice!

29 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende klantenservice en zorgvuldig verpakt

Op 28 Jan jl een bestelling geplaatst die, achteraf gezien (mijn 'fout'), een pre-order bevatte waardoor de levering uitgesteld zou worden todat dit exemplaar uitgeleverd mocht worden. De klantenservice was erg vriendelijk en kwam met een eventuele oplossing waar ik vanaf heb gezien (tegen betaling bestelling gedeeltelijk verzenden). In de tussentijd waren een aantal bestelde producten in de aanbieding en nog scherper geprijsd dan bij goodbricks. Begrijp me niet verkeerd, goodbricks heeft extreem goede prijzen. Weer contact opgenomen met de vriendelijke klantenservice en het was geen enkel probleem om de producten eraf te halen en ze hebben erg snel het bedrag gerestitueerd. Vandaag kwam de bestelling binnen en deze was erg goed verpakt (noppenfolie) waar ik ontzettend blij van kan worden! Op naar de volgende bestelling ;)

7 mars 2024

Hele goede lego winkel.

Erg goede aanbiedingen, je kan hier goedkoop lego kopen. Soms nog goede acties. Verpakking is heel goed (verpakt in bubbeltjesfolie). Erg goede winkel. Klantenservice ook goed.

24 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Breed assortiment en leuke prijzen

Breed assortiment en leuke prijzen. Zelfs een lego auto die overal was uitverkocht hadden ze toch nog en ook nog ietsje goedkoper dan ie eerst was. Supersnelle levering rond de kerstdagen!

19 décembre 2023

gewoon top

gewoon top, snelle verzending en de lego goed verpakt in bubbeltjes folie. en leuk dat ze er een lego boekje bij gedaan hebben. hier ga ik zeker nogmaals bestellen

31 juillet 2023

Alles prima.

Was de eerste bestelling die ik deed bij Goodbricks. Ik bestelde en had het de volgende dag in huis, dus ook een aanrader voor Belgische klanten. Alles was prima verpakt, de doos was goed opgevuld zodat de inhoud niet werd beschadigd tijdens het vervoer. Ik kom zeker terug naar deze webshop.

27 décembre 2022

Gewoon bijzonder goed!

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf was buitengewoon succesvol. Snel en goedkoop, maar wat het bijzonder maakte was de verpakking. Het was duidelijk te zien dat het met zorg en professioneel was ingepakt. Dat vind ik erg belangrijk en dat zie je niet veel. Bedankt voor de goede service, houden zo!

22 février 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus