Goodway Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt var virkelig godt. God køreskole med en masse flinke mennesker. Bestod både teori og køreprøve i første hug. Jeg var så heldig at få Jibril som min kørelærer. Jibril er super flink, venlig og god... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har generhvervet mit kørekort her og oplevelsen var super god og man for det af vide hver gang man laver en fejl i trafikken, så man bliver den bedst mulige bilist og ikke dumper prøven. Desuden... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det hele forløb forholdsvis effektivt. Kommunikation fra køreskole og lærer ift. det praktiske var 8/10. Næsten altid til at få fat på. Næsten altid informeret ordentligt. Brugte ca. 15 timer på at ta... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kæmpe anbefaling

Allerede efter første time bag rettet med Sofjan ved min side, følte jeg mig tryg og stolede på, at jeg nok skulle komme igennem det, med et kørekort på den anden side. Sofjan lærte mig at tro på mig selv og var både god til at give ros og ris på vejen. Grundet arbejde havde jeg svært ved at finde tid til alle køretimerne, men alligevel lykkedes det - om det var weekend, helligdag eller i sidste øjeblik, fandt Sofjan altid tid til mig. Både i i teori- og kørselstimerne blev man klædt rigtig godt på til begge prøver, samtidigt med, at Sofjan nærmest gjorde det sjovt at lære om vejskilte og parallelparkering.
Hvis du er tvivl, kan du altid starte med en prøvetime:) Goodway er 100% en kæmpe anbefaling herfra!
Hilsen Lena

27 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt og hurtigt forløb

Super godt og hurtigt forløb, ingen problemer, Sofjans teori undervisning var underholdende og Sajjad var en sindsyg kørelærer. Kæmpe anbefaling!!!

19 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Goodway køreskole!
Teoritimerne var utroligt lærerige, og samtidig formåede Sofjan at gøre dem underholdende og engagerende, så man faktisk glædede sig til at møde op. Det er tydeligt, at undervisningen er gennemtænkt, og at der bliver lagt vægt på, at alle forstår stoffet, og ikke bare får det gennemgået.

Derudover er det en kæmpe fordel, at man altid kan få fat på køreskolen, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. Servicen er i top, og man føler sig virkelig taget seriøst hele vejen igennem forløbet.

Sofjan er en ekstremt tålmodig, rolig og sjov kørelærer, hvilket gør køretimerne trygge og motiverende. Der er plads til fejl, grin og læring, og det gør en verden til forskel, når man skal opbygge selvtillid bag rattet.

Alt i alt en fantastisk køreskole, hvor både faglighed, menneskelighed og god stemning går hånd i hånd. Hvis du vil have en køreskole, der både lærer dig at køre bil og giver dig en fed oplevelse undervejs, så er det her stedet 🚗💪

18 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Stor anbefaling til Goodway herfra.

Stor anbefaling til Goodway herfra. Jeg startede på et forløb for tre måneder siden, og nu sidder jeg med kørekortet efter at have bestået det hele i første forsøg.

Teoriundervisningen bliver styret af Sofjan, som er en utrolig dygtig underviser. Han formår at gøre undervisningen underholdende, og kombineret med en fantastisk stemning gjorde det køreskolen til et sted, man havde lyst til at komme.

Det samme gælder køretimerne. Jeg havde Sajjad som kørelærer, og allerede efter første køretime følte jeg mig relativt sikker bag rattet. Køretimerne blev på mange dage et højdepunkt. Det skyldtes både hans måde at undervise på og hans personlighed.

Kæmpe tak til Goodway!

13 décembre 2025

Bedste køreskole derude

Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og meget nem at følge. Derudover havde jeg legenden selv, Sajjad, som fuldt ud transformerede mig fra en bange lille fodgænger til en frygtløs og sikker bilist på rekordtid. 100% det værd

12 décembre 2025

Fantastisk køreskole meget pædagogiske kørelære - Vil 100% anbefale

Jeg vil sige jeg havde en rigtig god oplevelse med GoodWay køreskole. Det er min første og eneste køreskole og det er jeg glad for. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg og blev færdig med lovpakken jeg tror endda på under 2 måneder. Generelt var der også god kontakt imellem mig og køreskolen til spørgsmål og så videre.

Forløb:
Jeg startede med køreskole lige efter sommerferien og bestod køreprøven den 2. Dec. Det lyder jo som meget lang tid men det skyldes mest af alt jeg havde en næsten 2 måneders pause uden køretimer efter jeg havde gennemført lovpakken. Efter lovpakken skulle jeg til teori og glatbane hvor der var lidt lang ventetid som man jo ikke kan gøre for. Så det var på ingen måde et problem at der var en lille pause det gjorde bare jeg kunne have fokus på at øve mig til teoriprøven.
Vi havde allerede konstateret jeg skulle have et par ekstra køretimer så vi begyndte på dem efter jeg havde bestået teori og glatbane. På den måde fik jeg så mine ekstra køretimer tæt op til den endelige køreprøve så jeg kunne være rigtig skarp til køreprøven.
Jeg vil også klart anbefale at køre en med kørelæren før køreprøven så man er opvarmet og så er der langt mindre nerver og nervøsitet.

Teori og lære:
Sofjan teorilæreren er helt igennem fantastisk. Den måde han underviser i teori er ikke bare lærerig men også underholdene, sjov samt spændende. Jeg mener han sagde de satte fokus på at være meget pædagogiske overfor elever og det mærkede jeg ihvertfald meget tydeligt i mit ophold. Sofjan var meget behagelig lære og god til at forklare når vi havde misforståelser om teorien.

Køretimer og lære:
Min kørelære var Majid. Majid var en super dygtig kørelære. Han havde altid en glad og munter tone og energi. Det var både lærerigt og hyggeligt at have køretimer. Når jeg havde problemer og spørgsmål var Majid rigtig god til at formidle svaret/løsningen på en måde der var nem at forstå. Han viste det også tit visuelt med en lille tegneting det virkelig fik en til at forstå det. Majid var både tålmodig og opmuntrende og der bliver troet på en hele vejen igennem. Så mange tak Majid.

Hvis du overvejer denne køreskole så gør dig selv en tjeneste og giv den et skud. Du vil ikke fortryde det.

2 décembre 2025

Konge køreskole!

Sajjad og Sofjan er de varmeste. Klar anbefaling.

10 décembre 2025

Goodway køreskole

Det er en fantastisk køreskole og bestået alt i første hug vil anbefale det til jer alle Sajjad er den bedste kørelærer

2 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en helt fantastisk…

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos Goodway! Min teorilærer Soufian var utrolig dygtig til at forklare stoffet på en forståelig og spændende måde. Min kørelærer Sajjad var tålmodig, professionel og gav mig masser af selvtillid bag rattet. Jeg følte mig altid tryg og godt guidet. Kan varmt anbefales til alle!

26 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Exceptionel køreskole, der passer til enhver.

Fantastisk teoriundervisning, det var hyggeligt og lærerigt med Sofjan, da han var imødekommende, tydeligvis meget erfaren, og havde en god humoristisk sans. Kørelæreren Sajjad var 10/10, han var fleksibel, forstående, sød og sjov. Bestod teoriprøven nemt, og klarede køreprøven i første hug. Kan ikke anbefale Goodway nok.

18 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Alt i alt rigtig fint forløb

Jeg var elev hos goodway køreskole, min teorilærer sofian var alt i alt god til at undervise ved bla. at skabe en god stemning i teorilokalet ved, at man ikke bare skulle sidde og lytte men at man faktisk blev inddraget.
Min kørelærer Sajjad kan varmt anbefales.Han var god til at lære fra sig, han var specielt god til at få mig til at tro på mig selv de dage hvor det ikke var helt let.

12 novembre 2025

God køreskole

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Goodway køreskole! Lærerne var super dygtige, tålmodige og gode til at forklare tingene, så man følte sig tryg hele vejen igennem. Forløbet gik hurtigt og effektivt, og priserne var meget rimelige i forhold til kvaliteten. Kan helt klart anbefale Goodway til alle, der vil have et godt og problemfrit kørekortforløb!

12 novembre 2025

Fantastisk Kørelærer!

Min kørelærer Majid han var helt perfekt! Han var virkelig tålmodig helt fra start af, han var meget rolig og han var meget god til at lærer fra sig. Han formåede virkelig at skabe tryghed bag rettet fra første køretime af. Han forklarede altid tingede så man forstod dem, hans humor gjorde også altid timerne sjove og lærerige på samme tid. Alt i alt kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre kørelærer, Kæmpe anbefaling herfra! Han gjorde hele forløbet super fedt og sjovt at være en del af.
Teoriundervisningen med Sofjan var også super god, han forklarede alle tingene klart og gjorde undervisningen spændende og nem at følge med i.
Kæmpe tak til Majid og Sofjan.

6 novembre 2025

Alt var perfekt

Kørelæreren Sofian var den bedste, alt fra start til slut var godt. Teori undervisning og stemningen i lokalet var super. Metoden Sofian bruger til kørelektioner og teoritimerne er det bedste. Klart anbefales 10/10

30 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus