Goodway Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Alt var virkelig godt. God køreskole med en masse flinke mennesker. Bestod både teori og køreprøve i første hug. Jeg var så heldig at få Jibril som min kørelærer. Jibril er super flink, venlig og god... Voir plus

Jeg har generhvervet mit kørekort her og oplevelsen var super god og man for det af vide hver gang man laver en fejl i trafikken, så man bliver den bedst mulige bilist og ikke dumper prøven. Desuden... Voir plus

Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

272 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tak Sofjan! Du er den bedste kørelærer jeg kunne have ønsket mig

Mit kørekort’s forløb var et yderst indholdsrigt og læringsfuldt forløb. Et jeg havde dårligt planlagt og som uden min kørelærer Sofjan’s overlegenhed ikke havde kunne lade sig gøre på den gode måde som det gjorde.

Jeg startede mit kørekort’s forløb i en periode hvor jeg havde mange andre ting at se til også. Derfor valgte jeg lynkørekort pakken og Sofjan var så yderst venlig og ordentlig at tilpasse mit forløb ind i min travle dagligdag. Altid tilgængelig og klar til at finde en løsning der passer en fik jeg hurtigt en følelse af tryghed med Sofjan som kørelærer. Hans ordentlighed og ansvarsbevidste personlighed er højere end de fleste, og han giver altid sit bedste.

Teoritimerne som jeg havde formodet var en kedelig omgang jeg ville få lange løg af, fik Sofjan med hans sjove personlighed og lange erfaring som skolelærer og special skolelærer vendt til en super fed læringsprocess. Han han fik hurtigt ens opmærksomhed og kunne forklare og formidle ting på måder hvor man nemt kunne forstå det, tilmed med masser af humor.

Længere inde i forløbet havde jeg i mit personlige liv for travlt til at kunne fokusere ligeså meget på kørekortet, det foresagede så at det begyndte at tage længere tid end planlagt og trække ud. Sofjan var så cool igennem det hele og tilrettelage det så det passede ind for mig.

Jeg Bestod så endelig min teoriproeve i første forsøg og skulle så bare op til selve køreproeven. Efter ikke at have kørt i et godt stykke tid på nær en opvarmingkørsel dagen før dumpede jeg så min første køreproeve. Sofjan fik så skaffet en ny køreproeve til mig super hurtigt samt akut planlagt 2 ekstra kørsler ind i dagene optil som jeg gerne ville have for at være helt klar. Til den anden køreproeve var jeg så helt køreklar, og kørte som jeg skulle. Men da jeg havde en personlig nervøsitet og præstationsangst dumpede jeg desværre igen grundet utydelige orienteringer og andre småting, øv… var vildt frustreret, og meget ked af det bagefter, men da sofjan kom ind i bilen fik han vendt min energi og gjort mig motiveret for den næste gang istedet for at ærge mig over denne gang. Kig frem ikke tilbage. Sikke en karakter!

Sofjan fik så bestilt min tredje køreproeve i en fart endnu en gang. Han var så sød at hente mig hjemme ved mig selv til opvarmningskørslen, Og på trods af at jeg var blevet ramt af en hård omgang feber aftenen før bestod jeg endelig. Selvom at jeg plejede at ville køre uden nogle distraheringer, så havde sofjan intuitivt tændt for noget radio hvilket jeg grundet min træthed efter feber faktisk fandt helt afslappetende, det og med hele resten af hans gode energi formåede han at få mig til at tage det roligt og ikke være så nervøs for det.

Som et solidt anker, eller en god forældrefigur, fik han ført mig igennem mit kørekort forløb med en stor tryghed, og hans store overskud gjorde så vejen var vel oplyst og nem at navigere hele vejen igennem! Udover at rose og hædre selve hans professionalitet og talent som kørelærer, så må jeg også tilføje at manden Sofjan er et væsen med dyb integritet, morale, og kærlighed, som man kan inspireres af og lære en hel del andet af udover at køre bil. Tak Sofjan, jeg er yderst taknemmelig for at have været elev hos dig, og vil helt uden eftertanke henvise alle jeg kender som skal have kørekort til dig!

29 janvier 2025

Jeg havde et rigtig godt forløb hos…

Jeg havde et rigtig godt forløb hos goodway. Jeg startede med at have Majid med manuel. Hvor jeg efterfølgende skiftede til automat og fik sajjad. Rigtig god professionelle og tålmodige kørelærer og jeg vil klart anbefale køreskolen.

9 février 2025

Rigtig godt valg

Jeg havde et super godt forløb hos goodway. Jeg startede med at have Sofjan, hvor jeg efterfølgende skiftede til automat og fik sajjad. Rigtig professionelle og tålmodige kørelærer og jeg vil klart anbefale køreskolen!!!!

13 février 2025

Effektiv generhvervning

Det hele forløb forholdsvis effektivt. Kommunikation fra køreskole og lærer ift. det praktiske var 8/10. Næsten altid til at få fat på. Næsten altid informeret ordentligt. Brugte ca. 15 timer på at tage digitale teoriprøver og bestod første gang. 45 min køreundervisning inden prøven var guld værd og her bestod jeg også første gang.

27 janvier 2025

Jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelærer! De var utrolig støttende gennem hele forløbet og gjorde mig tryg ved at lave fejl. Det var virkelig rart at føle, at jeg kunne lære i mit eget tempo. Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole til alle, der ønsker at få en god og tryg oplevelse.✨✨

17 janvier 2025

Fantastisk køreskole

Goodway er en rigtig god køreskole. Både teori og den praktiske undervisning var fænomenal. Teoritimerne var interaktive og man fik alt det med man man skulle bruge for at føle sig sikker til og kunne bestå teoriprøven. Køretimerne med Sajjad var virkelig gode, og man kan uden tvivl føle sig sikker i hans hænder. Med fokus på de punkter, hvor jeg havde brug for at udvikle mig samt en sammenfatning i slutningen af hvert modul, så sørgede Sajjad for, at jeg med selvsikkerhed kunne gå op og bestå min køreprøve. Så til slut vil jeg sige tusind tak Sajjad og Sofjan for et rigtig fedt forløb, og for at sørge for at jeg gik op og bestod køreprøven.

14 janvier 2025

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, kan klart anbefales.

Vi er to piger, der var usikre på hvilken køreskole vi skulle vælge. Da vi kom til intro/teoritime, mødte vi en engageret og nærværende kørelære. Allerede der vidste vi at Goodway var det rigtige sted at starte.

Vi havde hyggelige teori- og køretimer med Sofjan og fik endda lov til at køre sammen. Man får virkelig meget ud af sine penge. Dog skal svartiden over beskeder forbedres.

Alt i alt - virkelig god køreskole, kan virkelig anbefales

Tak for alt :)

15 décembre 2024

Den bedste køreskole

Goodway kan klart anbefales alt fra teori til det praktiske var top professionelt og godt. Køretimerne med Sajjad var hyggelige, gode og effektive, hvilket gjorde man følte sig tryg og selvsikker til prøven. I mit tilfælde havde jeg travlt, og skulle have kortet hurtigst muligt og det sørgede Sajjad for, og endte med at få det inden for lille 3 måneder. Min prøve blev også aflyst på dagen jeg skulle op, hvilket i normale omstændigheder ville betyde jeg skulle vente i 2-3 uger men Sajjad var hurtig på sagen og kom op samme dag som min oprindelige prøve, hvilket fortæller meget om hvor god og effektiv Sajjad og resten af køreskolen har været 🥇Top Top sted, hvor man får hvad man betaler for. 😀

9 décembre 2024

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Hele forløbet var en virkelig fed oplevelse. Energien var fantastisk fra start til slut, og især teoriundervisningen skilte sig ud - den var alt andet end kedelig! Der var en livlig og sjov stemning med masser af jokes, som gjorde det hele meget mere underholdende. Man følte sig godt tilpas og glædede sig til næste gang. Køretimerne var også super hyggelige. Der var altid en god struktur, og man følte sig tryk og godt guidet hele vejen igennem. Kørelæreren var professionel, men også rigtig behagelig og god til at skabe en afslappet stemning. Alt i alt et fantastisk forløb - tak for en rigtig god oplevelse!😊🚘

7 décembre 2024

Fremragende oplevelse.

Fremragende oplevelse.

Jeg skulle generhverv efter 3 klip, alt gik som det skulle og jeg bestod 1 gang både teori og praktisk. Og det er 25 år siden jeg tog det sidst.

2 décembre 2024

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse! Køreskolen har dygtige og engagerede kørelærere, der gør det både nemt og sjovt at lære at køre bil. Derudover er de meget fleksible med køretimerne, så det er nemt at undgå for meget fravær fra skole. Kan varmt anbefales!

3 décembre 2024

Bestod køreprøven takket være Sofyan.

Jeg har lige bestået min køreprøve, og det er takket være Sofyan! Han er utrolig dygtig til at forklare tingene og gør opmærksom på fejl på en måde, der hjælper én med at forbedre sig hurtigt. Hans tålmodighed og positive tilgang gjorde hele processen meget tryg og overskuelig. Kan varmt anbefales til alle, der vil have en engageret og professionel kørelærer!

25 novembre 2024

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole med de bedste kørelærer. Jeg har lige bestået min køreprøve og jeg havde Sajjad som min kørelærer. Han har været virkelig hjælpsom undervejs og giver en masse feedback, så man blev helt sikker i ens kørsel. Derudover sørger han får at du får en ny køreprøve hurtigt , hvis du ikke består.

Til min teori havde jeg sofjan, som sørgede for at undervisningen var både interesant, lærerigt og man får en masse huskeregler med som man ikke kan glemme!

Jeg vil klart anbefale goodway til enhver, rigtig god køreskole.

21 novembre 2024

Bedste Køreskole

Virkelige nogle gode kørelærer. De forstår hvordan man bedst kan lære hurtigt. Hvis du tvivler på køreskoler, så tag Goodway. Det billigt og bedst.

21 novembre 2024

havde en rigtig god oplevelse hos goodway

havde en rigtig god oplevelse hos goodway med kørelærer sajjad, som var helt perfekt i hans læremåde, ved at være seriøs, men samtidig sjov og underholdende på samme tid, så det blev en sjov og ikke kedelig læring.

19 novembre 2024