Vi har brugt GoService op til flere gange gennem en årrække, og hver gang er vi blevet behandlet godt af personalet. De nye ejere der kom denne gang er særdeles venlige og servicemindede. En klar... Voir plus
Lisez les avis des autres
GoService rykkede hurtigt og flyttede for os i en akut situation. De var utrolig rare og flinke. Til selve flytningen var de effektive så hele processen gik rigtig hurtigt. Virkelig god service.
3 flinke og flittige gutter stod for min flytning og det kunne ikke have været bedre. De kom til tiden, flyttede vores over 100 flyttekasser og mange møbler i løbet af en halv dag. Og prisen var meget... Voir plus
DON'T! Aftale om levering af flyttekasser: 1 uge senere. Pris for flyttekaser: "Gratis" - men LÆS det med de små bogstaver!!! Levering+afhentning koster 1000, og du bliver opkrævet depositum! Aflå... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Services aux entreprises
- Maçon
- Services de nettoyage
- Déménageur
- Grossiste en fournitures de bureau
- Peintre
Écrit par l'entreprise
GoService.dk – én platform til alle dine servicebehov GoService.dk er en moderne serviceplatform, der gør det nemt at få løst opgaver inden for flytning, rengøring og byggeri – hurtigt, effektivt og uden besvær. Vi forbinder kunder med professionelle håndværkere og serviceudbydere, så hele processen bliver enkel og gennemsigtig. Uanset om du skal flytte, have malet, gjort rent eller renovere, sørger vi for, at opgaven bliver udført korrekt første gang. Vores fokus er kvalitet, pålidelighed og god kundeservice. Med et stærkt netværk af erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer vi, at du altid får en løsning, der matcher dine behov.
Coordonnées de contact
Herstedvang 7, 2620, Albertslund, Danemark
- +45 61 40 44 94
- info@goservice.dk
- goservice.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
God service fra Jylland hele vejen til…
God service fra Jylland hele vejen til Lyngby.
Vi flyttede efter 10 år i Jylland tilbage til Kongens Lyngby og valgte i den forbindelse at hyre GoService til opgaven. Det vil vi anbefale til alle, da vi fik en personlig og god service helt fra bestillingen til udførelse af opgaven.
Vi brugte goservice ved at indhent…overholde ikke tid og udbetaling af depositum :(
Vi brugte goservice ved at indhent tilbud, hvor de tilbyder man kan låne flyttekasser ved at ligge depositum på 1200 kr. som man vil få tilbage når flyttekasserne er leveret tilbage. Vi går flyttekasserne 14 dag før vi skal flytte de kommer med dem som aftalt.
Den 7/9-2019 har vi aftalt med goservice de skal komme med to flyttemænd og vognen til en 3 værelse lejlighed kl. 10 da kl. 10.45 er der stadig ikke komme nogle vi prøver at ring men kan ikke få fat i dem, jeg skriver en mail om de vil kontakte mig fortælle om de kom? Der gå lidt tid og der ringer flyttemand fortælle se forsinket, de er hos os kl. 11
Flytning gå okay derefter.
Jeg aftale vi ringer når flyttekasserne er klar. Jeg skriver en mail og bedre dem om og hente kasserne den 15/9 mellem kll. 17-22 i kommer ikke, jeg ringer til jer og i komme så den. 18/9 og henter dem.
Jeg skriver en mail til jer om nu de afhente og i godt må udbetal mit depositum men høre ikke noget fra jer? Jeg ringer til jer d. 7/10 og høre hvorfor mit depositum ikke er udbetalt til mig endnu ? En venlig mand fortælle han vil tag sig af det og ring tilbage nu har bi onsdag d. 9/10 og jeg har stadig ikke hørt noget.
Synes virkelig det en dårlig service jeg har virkelig svært ved at anbefale jer
M.v. H
Heidi Matthiassen
Forfærdenlig flytteoplevelse
Forfærdenlig flytteoplevelse - hverken Go Service eller service med go i...
Min sidste anmeldelse er, tilsyneladende på anmodning af Go service, blevet slettet. Det forstår jeg ikke helt...
Vi prøver igen og håber denne gang på et svar og en erstatning fra Go service.
Vi skulle flytte med hjælp fra Go-Service d. 27/10 kl. 12, men først kl. 18.30 kom den første lille flyttebil, som slet ikke havde plads til alt vores gods. Go-service havde indtil da kun givet os besked om småforsinkelser i løbet af eftermiddagen, og kun når vi efter lang tid endelig lykkedes med at komme igennem til dem. De gav på intet tidspunkt opdateringer på eget initiativ undervejs.
Vi havde hverken lys i boligen vi fraflyttede, eller i huset vi skulle flytte til, hvilket gjorde det hele endnu mere kaotisk.
Herudover blev vi nødt til at blive tilbage i den gamle bolig, da først læs kørte afsted mod vores nye hus, da vi skulle være parate tiil at instruere et nyt flyttehold, som måske ville komme inden det første hold var tilbage. Det første flyttehold nåede tilbage samtidig med at det andet flyttehold ankom kl. 21.30
Klokken 00.00 midnat ( TOLV TIMER efter den aftalte tid for påbegyndt flytning!!!) var de sidste ting båret på plads i vores nye hjem.
Vi fik passet vores børn ude og måtte ringe til barnepigen og bede om, at de kunne få lov til at sove hos hende, og jeg selv er højgravid og havde ingen steder at hvile hele den lange dag og aften.
Flyttemændene skal dog have kæmpe ros. De var under hele flytningen top professionelle, søde og hårdtarbejdende. Ingen klager på dem! Men hvor er man et ualmindeligt uanstændigt firma, når man driver forretning på denne måde. Vi har efterfølgende skrevet en klage og sendt den af flere omgange til Go-service, dog uden at få nogen respons.
Benyt aldrig dette firma - det kan ende i et sandt flyttehelvede.
Fantastiske flyttemænd!
Fantastiske flyttemænd...super professionelle. Søde og venlige.
Alle mine anbefalinger!!!
Vi har en masse ros til GoService
Vi har en masse ros til GoService. De gjorde et fremragende job med vores flytning, som ikke var det nemmeste, eftersom vi bl.a. skulle flytte en flygel med. De havde alt udstyre og hjælpemidler med og var super professionelle.
Vi fik en super god flytning sidste…
Vi fik en super god flytning sidste måned.
Super arbejdsomme mænd knoklede løs i næsten et døgn. Opgaven indebar nedpakning og udpakning, som blev udført i løbet af 18 timer med to dygtige flyttemænd, der klarede det hele over to dage. Vi havde forberedt intet, men disse arbejdsomme flyttemænd gjorde det super godt.
God service og god flytning
God service og god flytning. goService kunne med kort varsel træde til og gjorde et fantastisk stykke arbejde.
Kan varmt anbefale
Drengene arbejdede hårdt og resultatet blev en god flytning 👌
De passede på vores indbo, på trods af mange uhåndterbare møbler.
Det endte super duper. Jeg takker og anbefaler!
Jeg var stresset
Jeg var stresset, da jeg skulle flytte men fik det hurtigt meget bedre, da jeg fik hjælp og vejledning af GoService. De gjorde det simpelthen til en god oplevelse. Flyttemændene var i godt humør. De fik mine møbler skilt ad og samlede igen.
Kan varmt anbefales. Og takker hele teamet for deres indsats.
Mine varmeste anbefalinger til Go…
Mine varmeste anbefalinger til Go service ;-)
Super kundeservice over telefonen og mail samt fremragende flytteservice. Lige fra bestilling gennem mail og telefon til alle tingene stod i vores hus i Nordsjælland.
Hurtige, glade, stærke og hjælpsomme flyttemænd, der sørgede for at alt blev flyttet og sat de rigtige steder på rekordtid.
Tak!
Virkelig god flytteservice
Virkelig god flytteservice! Vi har netop benyttet os af Go Service’s flytteservice
og det har vi bestemt ikke fortrudt. Kan varmt anbefales ✌️
Stor respekt til de mænd
Stor respekt til de mænd, der der arbejder hårdt og har overskud til at holde humøret oppe og passe på bohavet, så meget som de gjorde.
Vi kan med sikkerhed anbefale disse folk!
De to flyttemænd vi havde bestilt til…
De to flyttemænd vi havde bestilt til vores flytning ankom til tiden og var søde og passede på vores indbo ved flytningen. Arbejdet bestod af at flytte fra en 3 værelses lejlighed til hus på Amager.
Vi har valgt at flytte med GoService…
Vi har valgt at flytte med GoService fordi deres priser er rimelige syntes vi. Vi fik nemlig flere forskellige tilbud fra andre flyttefirmaer, og de varierede mellem 5000 og 15000 vi følte os trygge ved at betale et mellembeløb til GodService, som vi er fint tilfredse med.
Det gik godt med vores flytning
Det gik godt med vores flytning. To energiske unge mænd mødte op. De var søde og rare nok til at hjælpe mig med et par små ting jeg ikke havde nævnt i den oprindelige forespørgsel.
Hurtig og billig flytning :-)
Hurtig og billig flytning :-)
Vi havde en fin flytning, hvor vi fik flyttet vores ejendele af to flinke flyttemænd.
Der blev passet godt på vores ejendele.
Vi vil varmt anbefale :-)
Virkelig god oplevelse -
Virkelig god oplevelse -
kan varmt anbefales 👍
GoService overholdte alle aftalerne. Lige bortset fra at de kom 45 minutter efter, men tidsintervallet siger 2 timer. så det var alligevel indenfor tidsintervallet.
Prisen for vores flytning blev 4995 kr., hvilken var den billigste i forhold til den service vi fik.
Der var selvfølgelig billigere firmaer, men vi turde ikke tage chancen med dem.
GoService var et godt valg!
Rigtig god flytning 😁
Rigtig god flytning 😁
Lidt plads til forbedring mht. kommunikationen. Dog arbejdede flyttemændene hårdt og stillede vores møbler, som vi ønskede 👍 Det skal de have ros for.
Servicen var heller ikke værst svarende til den pris jeg fik i dag til min flytning. Gode folk.
Efter at have sendt forespørgsel online…
Efter at have sendt forespørgsel online blev jeg kontaktet af GoService på dagen.
På selve flyttedagen blev de noget forsinkede, men de beklagede over situationen og sendte 3 mænd i stedet for 2, for at kompensere for den “tabte” tid.
Da de endelig var der blev flytningen overstået effektivt og hurtigt.
Alt i alt en god oplevelse.
Jeg er meget tilfreds og vil helt klart…
Jeg er meget tilfreds og vil helt klart anbefale firmaet til venner og familie, som på et tidspunkt får brug for et flyttefirma. Tak for service, hjælp og god pris!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.