Måske en af Danmarks bedste online butikker. Servicen er i top, alt bliver pakket med kærlighed enkelt og stilet, skriver man en mail bliver den besvaret hurtigt. Kanon priser med de rigtige mærker.... Voir plus

Fin webshop med mange gode tilbud og lækre varer. Der er ofte ekstra tilbud og rabat og hvem kan ikke lide det? :-D Købte to kjoler, som blev leveret lynhurtigt. Måtte sende den ene retur, hvilket... Voir plus

Hvis i har handlet med kredit kort kan i søge jeres bank om penge retur. Tror ikke gottohaveit er “gået konkurs” Det er en personligt drevet virksomhed hvis CVR nummer er ophørt 31.12.19. Så al... Voir plus

Got to have it er en af danske bedste netbutikker. Der er hurtig afsendelse og her kan man virkelig gøre mange gode handler . Deres udsalg ( lagersalg er virkeligt godt ) .

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de sacs et de valises
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Magasin de chaussures

Informations provenant de diverses sources externes

GOT TO HAVE IT er webshoppen med lækkert designertøj til kvinder. Dag-til-dag levering, 14 dages fuld returret og super tilgængelig og personlig kundeservice. Ud over at tilbyde et lækkert online varesortiment med gode billeder og varebeskrivelser, en let tilgængelig og brugervenlig shop - er mål nummer 1 at få glade og tilfredse kunder. A Pair, Bllack Noir, Bruuns Bazaar, By Groth DAY Birger et Mikkelsen, Falke, Munthe Plus Simonsen, MDK by Munderingskompagniet, Philosophy Blues Original, Pieszak, Sofie Schnoor, Style Butler og Whiite. Glæder mig til at se dig. Mette www.gottohaveit.dk

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

ulovligt salg i 2020

Hvis i har handlet med kredit kort kan i søge jeres bank om penge retur.
Tror ikke gottohaveit er “gået konkurs”
Det er en personligt drevet virksomhed hvis CVR nummer er ophørt 31.12.19.
Så alt salg i januar er udført ulovligt.
Klag evt gennem forbrug.dk eller Forbrugerombudsmanden og prøv at få jeres penge derigennem.
Man kan gøre krav gældende hos indehaver ved personligt drevet virksomhed.

7 mars 2020

Utroligt at nogle mennesker kan have…

Utroligt at nogle mennesker kan have samvittighed til at snyde folk på den måde!
Har lige som mange sendt en læderjakke retur med vedlagte returpakkelabel og retur seddel d. 11. Februar og ikke fået mine penge retur. Kunne jo have behodt jakken og selv have solgt den videre eller givet den ud, i stedet for at miste både jakke og penge. Simpelhen noget svineri!!!!

4 mars 2020

Penge til gode i konkursramt firma

Suk! Jeg står i samme situation som mange andre: sendte varer retur i januar og har intet hørt og har ikke fået penge refunderet. Er rystet over, at der ikke var nogen antydninger eller meldinger om, at det stod så skidt til, og at man drev forretning lige til det sidste! Vi ser nok aldrig vores penge igen, selvom de har fået de varer, som vi har betalt for... Er der noget, vi kan gøre? Hvordan kan man kontakte firmaet/advokat/kurator?

1 mars 2020

Uacceptabelt !!!!!

Er som mange af jer andre blevet snydt... sendte en skindjakke retur... har intet hørt eller fået penge eller jakke retur 🤬... uacceptabelt opførsel fra en web butik, som man har handlet med i god tro og altid før har leveret god service... hvordan kan man synke så dybt overfor kunder.

26 février 2020

Got to have it

Got to have it, har været en af min favorit web butikker.
Lige nu er jeg da vildt glad for, at jeg ikke har bestilt noget for nylig, så jeg ikke står i samme situation, som jeg kan se nedenfor,a t der er mange der gør.
Det er jeg ked af på jeres vegne, at I både har mistet tøj og penge.Hvis man havde vist, at der var en konkurs på vej, så kunne man jo have forsøgt, at sælge tøjet andet sted.
Øv hvor ærgerligt

25 février 2020

Manglende refundering af returvarer

Snydt Snydt. Sendt retur for omkring 700 kr , og Har ikke fået pengene tilbage. Alt var som det plejede med returseddel og reurlabel i pakken. Ingen som helst oplysning om at Pengene ikke blev refunderet !!! . Såå frækt at beholde tøjet !!!. Havde jeg vidst alt dette her var tøjet IKKE blevet sendt retur !!!😡☹️

24 février 2020

Returvarer er modtaget af webshop

Returvarer er modtaget af webshop, uden at annoncere om konkurs!
Jeg har et tilgodehavende på 728,70 kr for tre retur varer.
Jeg har sendt mail til kurator med krav om refundering for varer som butikken uden videre har beholdt.
Kurator: Advokatfirmaet Birgit Thomsen
mail: padborg(snabel-a)bt-advokat.dk
Er det denne mail korrekt?

23 février 2020

Konkurs mistet penge og tøjet

Købt en del tøj og sendte retur d 020220. Efter at havde skrevet med ejeren. Hørte intet. Skrev mail. Fik svar tilbage kundeservice lukket til 190220. Skrev så mail igen vedr mine penge og fik nu retur mail vi er gået konkurs. Så nu intet tøj eller penge. Syntes at det er så øv at de tager imod mit tøj og feks ikke sender det retur men bare beholder det og selvom jeg skrev med Mette før jeg sendte det retur. Så vil da heller havde beholdt tøjet

22 février 2020

Jeg har sendt en mail til advokaten i…

Jeg har sendt en mail til advokaten i Padborg, med kopi af min faktura, og håber at få mine 600kr igen! Det er uforståeligt, at hun ikke har oplyst om, at det var ophørsudsalg! Trist måde at lukke på. Nu er jeg ikke fra området, men hun må da møde tidligere kunder, som hun har snydt, og det må da være meget ubehageligt!

22 février 2020

Er der nogen der har været forbi…

Det er simpelthen så uforståeligt, at et menneske der har kørt sin web shop, med så stor perfektion. Ender med at frarøve sine kunder penge. Det jo trist hun er gået konkurs, men returvarene burde hun have ladet gå retur til kunderne. Det andet med at modtage alle retur varer, er godt nok en svinestreg.

21 février 2020

Snydt ☹️😞

Forstår virkelig ikke, hvordan man kan have samvittighed til at tage røvene på sine faste kunder der har støttet en i årevis 🤷‍♀️

En ting er man går konkurs, men så skal hun da ikke tage imod alle retur pakkerne, her snyder hun jo bevidst alle kunderne 😡

Har

20 février 2020

skandaløst

Skandaløst, at Mette Lehmann Muus snyder sine faste kunder på sådan en gemen måde...rent tyveri..
man taber penge både for returnering og sendte returvarer samt et tillidsforhold til nethandel i princippet...
Jeg er startet sag hos emaerket.dk.
Meget lav moral at redde sit forretning på kundernes bekostning. Skam....

20 février 2020

Dårlig service -

Har altid fået super service - Men indtil denne gang, men hvor er det ringe af jerat man ikke melder ud og fortæller, at man ikke får sine penge retur, for returnede varer. Så havde jeg sendt ikke sendt retur.

19 février 2020