Gptexcelacademy Avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Loved the practical exercises

Loved the practical exercises! They really make sure you understand the material by applying it. This has boosted my confidence in handling complex data tasks at work. A good spend.

14 février 2025

Just finished the sections on…

Just finished the sections on converting images to data using ChatGPT and Excel - fascinating stuff. The tutorials provided are pretty thorough, could use a bit more on troubleshooting though.

20 février 2025

Off the charts

Off the charts! ChatGPT integration demos are killer. Saw how easily ChatGPT blends in with Excel. Digits, rows, columns, they're all buddies now thanks to the course.

25 janvier 2025

Well

Well, I'm a newbie in Excel stuff but geez, this course blew my mind.
Bustin' my butts off learning Excel querying for beginners. Worth every single penny and more!

10 janvier 2025

Absolutely recommend it for anybody who…

Absolutely recommend it for anybody who uses Excel on a regular basis. The course features practical hands-on exercises that instantly reinforce what you've learned. A must-enroll for those wanting to master data management with AI-powered insights.

16 décembre 2024

Enrolled into this course as total…

Enrolled into this course as total newbie, but their hands-on exercises really helped me wrap my head around organizing messy data with AI. I'd recommend this to anyone looking to beef up their Excel and AI skills.

16 novembre 2024

Simply ran out of words to explain how…

Simply ran out of words to explain how much this course has helped me.
Using ChatGPT to generate investment dashboards seemed daunting at first, but the step-by-step tutorials made everything a cakewalk. Excel skills got a real boost!

14 novembre 2024