Elendig service og ringe mad (virkelig ringe), men top høje priser! Vi har traditionelt spist i Grøften hele mit liv, sammen hele familien, men det slutter altså her, desværre.

Desværre skal man give mindst en stjerne, men hvis jeg kunne havde jeg givet nul. Vi bestilte 2 x wienerschnitzel og fik så tynd en skysauce med grim smag, tørre overstegte kartofler med skræl der va... Voir plus

Det der pift over maden, som vi altid har sat pris på, savnede vi de sidste par gange... Sildemaden var OK, men den rørte tatar, som tidligere var en delikatesse, ankom iskold og lige fra køleskab... Voir plus

ville bestille 2 helstegte rødspætter d 1/12-2025,men oplystes "det var mest om sommeren" hvilket jo er i strid med "spis ikke fisk i måneder uden R". Jeg fik så en hakkebøf som var uden smag & und... Voir plus

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

132 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,7

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stjerneskud UDEN dampet fisk

Vi fik et stjerneskud og skipperlabskovs.
Desværre ser det ud til, at Grøften er begyndt bevidst at servere stjerneskud UDEN dampet fisk, men kun med paneret fisk, selvom menukortet viser, at stjerneskud naturligvis er med både dampet og paneret fisk.
Skipperlabskovs er lavet med noget der minder om Jaka Bov, og er langt fra tidligere standard. Øv!
Sød og venlig betjening.

30 mars 2024

Årets åbningsdag i Tivoli...Om aften

Årets åbningsdag i Tivoli...Om aften
Grøften glemte vist deres smagsløg, evner til kvalitets indkøb af råvarer og helt alm. Evner i at tilberede maden...
Kold skipperlabskovs, uden smag... Kønsløst!!
Wienerschnitzel lun og slapt stegt med blød panering...Smagløs "Sky sauce"
Ærterne tjaaaa, de var der og resten😳
Ingen kærlighed...

Tjenerne havde travlt med VIP's og deres frokost...
Jeres priser hænger på ingen måde sammen med kvaliteten og service niveau!
Det sgu en ommer...
Bh. En uddannet gastronom og københavner

22 mars 2024

Grøften is not what it use to be

“Grøften” is not what it use to be! The dishes were tasteless and the presentation was lame. It’s not a place to go if you like good quality food! The service is so..so!

30 décembre 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Tjenerne var fuldstændig ligeglade med os. Da vi vitterligt fik at vide, at vi måtte være der til 22:30 på besked, var de forfærdelig ubehøvlede og smed os ud meget tidligere end vi havde fået besked på. Tjeneren Brian var helt væk og førte os hen til lederen som flabet sagde quote on quote “I couldn’t care less.” Forfærdelig ledertaktik og de bekymrer sig åbenbart slet ikke om gæsternes velvære.

21 décembre 2023

Nej tak

Vi bestilt bord til kl. 20 og fik ad vide i beskeden, at vi havde bord til kl. 22.30. Kl. 22 smid de os ud, selvom vi ikke var færdige. Virkelig dårlig service og uhøflig personale. Det bliver nej tak herfra. Heldigvis har jeg en dejlig familie, der gjorde aftenen fantastisk.

22 décembre 2023

Flabet betjening, spis din middag et andet sted

Min familie og jeg valgte (desværre) at afholde årets julefrokost i Grøften.
Fra aftenens begyndelse virkede det som at tjeneren, Brian, havde travlt, og vi følte, at vi "skulle videre i systemet".
På forhånd havde vi fået en SMS-bekræftelse om, at vi havde booket et bord fra 20:00 til 22:30.
Kl. 21:40 er det "sidste omgang" og vi modtager alle et sidste glas klokken 21:45.
Kl. 22 får vi at vide, at vi skal ud. Når vi fortæller dem, at vi har booket bord til 22:30, og viser dem SMS-bekræftelsen, siger de, at det er det en fejl i systemet og at vi skal ud.
Vi blev mødt med hverken undskyldning, ydmyghed eller andet, men snarere flabethed.

Vi sad tilbage med halvfulde glas og en ærgerlig følelse. Vi gik til lederen i restauranten, og da vi fortalte ham, at det ikke var i orden, at deres tjenere behandlede gæsterne på den måde, svarede han, at han "fik en million gæster igennem om året, og at han "couldn't care less" omkring et par utilfredse gæster.

Vi "var velkomne til at søge hans stilling", hvis vi var utilfredse.
Nej tak, hvis det betyder, at man skal spendere sin tid blandt så usympatiske mennesker.

22 décembre 2023

Nej tak til grøften

Nej tak til grøften. Dyrt mad i forhold til kvaliteten og desværre ingen brus i sodavanden. Tjeneren må have en dårlig dag, der var hvert fald ikke mange smil hos ham. Ikke meget plads nogen steder derinde og rigtig meget larm.

16 décembre 2023

Kommer aldrig mere i grøften

Vi var i grøften og fik en luksus juleplatte og der var desværre ikke noget luksus over den. Elendig og kold mad, eneste plus var fiskefileten den var perfekt, Men prisen var helt i top. Tjeneren syntes at det lød som iste da vi sagde sne øl....vi kommer aldrig der igen. Lidt trist at det er blevet så Elendig, har ellers kommet der mange gange ved de gamle ejere, men nu skal der åbenbart spares på kvaliteten.

15 décembre 2023

Jeg var i grøften og fik en luksus…

Jeg var i grøften og fik en luksus juleplatter og der var ikke noget luksus over den. Elendig mad. Men prisen var helt i top. Jeg kommer aldrig der igen. Lidt trist at det er blevet så Elendig

15 décembre 2023

Vel tillavet Andesteg

Vel tillavet Andesteg, men først fik jeg kolde kartofler, da de blev byttet, sagde tjeneren at hun ikke kunne skaffe dem varmere, de var næsten varme, men rå.

10 décembre 2023

Vi skulle have været 13 personer, men havde 2 syge…

Efter en direkte dialog med GRØFTEN, fandt vi en fin løsning, så opjusterer fra DYBT SKUFFET (1 stjerne) til NÆSTEN TILFREDS (4 stjerner). ;)

----------------
Vi skulle have været 13 personer til julefrokost, hvoraf 2 måtte melde fra pga. sygdom. Det er man ligeglade med hos GRØFTEN, så vi bliver opkrævet 2 x 359,- for "GRØFTENS LUKSUSPLATTE" for de syge deltagere. De to sidste kunne sikkert godt være troppet op med henholdvis lungebetændelse og corona, men var tjenere eller andet personale blevet smittet, havde det næppe høstet klapsalver efterfølgende. Mon dog?

Opkrævningen sker selvom der var lange kører foran GRØFTEN (og flere selskaber der ikke havde booket på forhånd), så mon ikke det mad nok skulle blive spist? Så et egentlig tab for no-show kunne nok ikke spores, hvis man havde forsøgt det.

GRØFTEN kunne i det mindste tilbyde at pakke 2 x LUKSUSPLATTE to-go, når der nu betales for varen.

Alternativt kunne man stille de ekstra platter frem, til den meget sultne del af selskabet. Det ikke en gang blev foreslået, men opkræve det kunne man sagtens.

Er sku noget skuffende GRØFTEN. I bør holde jer for gode til det!

8 décembre 2023

Skulle fejre mandens 60 års fødselsdag…

Skulle fejre mandens 60 års fødselsdag med børn/svigerbørn/barnebarn (3år)
Ialt 7 personer
Der blev bestilt 2 forretter samt spaghetti og kødsovs - det kom heldigvis samtidig. Men kødsovs var total vandet efter pastaen
Forretterne var gode
Så gik der nok 1/2time efter de havde fjerne fra forret. Så kom der brød til de 2 der havde bestilt platte.
Derefter ventende vi lang tid før der kom noget lunkent mad (andesteg og kamsteg)Jeg fik ikke selv mit stjerneskud.
Og måtte spørge efter det da der var gået lang tid
Der var en meget lille dampet fisk og 2 fiskefileter - har set pænere stjerneskud i Bilka. Og til den pris er det ikke noget vær
Total dårlig oplevelse og alt for dyr
Og de burde vær forberedt på mange mennesker
Bliver sgu også lidt irr at vi ikke sagde at det var pengene vær (2.700)

3 décembre 2023

Dårlig behandling af vegetarer og arrogant svar på en høflig henvendelse

Jeg sendte denne venlige mail til Grøften:
”Kan det passe at I ikke kan levere en anstændig juleanretning til vegetarer? Smørrebrødsmenuen hjælper heller ikke meget, - med mindre mine vegetaransatte vil spise tre stykker med æg og tomat?”

Og fik dette svar:
Vedhæftet finder du oversigten over vores juleplatter herunder vores menu til vores vegetarer, som vi i øvrigt får rigtig mange gode tilbagemeldinger på.

Grøftens Juleplatte
1. Grøftens sild m/ kapers og rødløg
2. Gravad laks m/ Grøftens sennepsdressing
3. Stegt rødspættefilet m/ remoulade
4. Kamsteg m/ hjemmelavet rødkål
5. Frikadelle m/ hjemmelavet agurkesalat

Til vegetarer/veganere: Sæsonens vegetarret/ vegansk lasagne.

Min kommentar til dette var:
Jeg kender en del vegetarer, så det er svært at tro på – at de synes at det er fedt at spise vegetarisk lasagne, når alle andre får 5 gode juleretter. Hvordan ville du selv have det med det? Det er jo nærmest som om, at I behandler dem som børn, og overhovedet ikke tager dem seriøst som kunder.

Og så flød bægeret over med arrogance:
Et besøg i Grøften er af egen fri vilje. Er man ikke tilfreds med vores udvalg af menuer, er der mange andre rigtig gode restauranter i haven 🤗🎄
Med venlig hilsen
Luise Juulsen

27 novembre 2023

Trist smørrebrød.

Smørrebrød.
Kedeligt smørrebrød. Dyrlægens natmad lignede noget man kunne købe i et supermarked, som hverdagsstykker, ligeledes gjorde roastbeefen. Kartoffelmaden var ok, men der er ikke så meget der kan gå galt.Gammel ost, som intet havde med gammel ost at gøre, blev serveret med 1 jeg skriver én skive ost, et par radiser og løgringe, dertil som der hører til gl. ost rom. Men med så kedelig og småt med ost kunne det ikke redde den samlede oplevelse.
Tjeneren vil vi gerne rose, for hans gode service og humør

25 août 2023

Ikke glutenfri

Var til et firma arrangement, hvor maden på forhånd var bestilt. Maden var som sådan god nok, varm og serveret på samme tid👍, men da jeg har Søliaki (gluten allergi) og dette også er indformeret på forhånd, må det ikke komme som en overraskelse at der skal serveres glutenfrit brød til forretten som alle andre fik. (Jeg fik mit brød til hovedretten👎) det var fint brød lidt risten og varmt, rigtigt fint. Hovedretten var helt gluten fri, og jeg fik en anden dessert en de andre gæsterne. 👍
Jeg må så desværre konstatere at restauranten ikke helt har håndteret maden ordentligt, eller maden ikke har været gluten fri som lovet. Dette da jeg i løbet af aftenen og natten måtte siden på mit toilet, og uden at gå i detaljer, ikke en rar oplevelse. Og fra tidligere erfaringer ikke i tvivl om at der var tale gluten forgiftning. Jeg ved ikke hvor det er gået galt, men ønsker den oplevelse igen.
Jeg vil derfor ikke anbefale andre og prøve dette, selv om Grøften siger de håndtere det. mvh Kim

18 août 2023

Var i dag i Grøften for sidste gang.

Var i dag i Grøften for sidste gang.
Glædede mig til en god gang Teaterplatte. Trist at gå sulten hjem :-(
Silden var lige så god som mit eget glas sild fra Bilka, Fiskefileten var stegt tom for kød, og burde have været serveret med en steak kniv. Frikadellen nogenlunde, Flæskestegen var steget færdig, flæskesværen udeblev.
Grøften lever på sit navn, ikke på kvaliteten. Trist.

5 août 2023

Skuffelse i Grøften

Har tit med tilfredshed besøgt Grøften. Men i dag en stor skuffelse
2 kedelige fiskefileter seje smagløse rejer og mayonnaise som dressing
Kr 179

4 août 2023

Skuffende oplevelse

Traditionen tro spiste vi i Grøften ved årets familietur. 9 personer hvoraf 4 af os fik skipperlabskovs som plejer at være god. I år var det med store stykker kød der ikke var mørt og retten var ikke varm men kun lun. Ingen tjener der spurgte ind om alt var som det skulle være. Vi blev ikke tilbudt mere end hvad der var i fadet. Jordbærne til dessert var kedlige og ikke renset ordentligt. Tjerneren var smart i en fart med tendens til at være flabet. En skuffende oplevelse så vi finder på noget andet både til jul og sommer.

16 juillet 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit