Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele vlotte nette afhandeling Was het huisnummer vergeten kreeg hier een mail over dit doorgegeven en toch geen vertraging in de levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service. Ik had iets fout gedaan bij de bestelling maar dat werd na een mailtje fantastisch opgelost. Heel leuk spel en leuke boeken om met de kleinkinderen te spelen

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een goeie service ervaren met GrandPi. Had een artikel besteld maar het deed helaas niet aan mijn verwachting. Contact gezocht via e-mail over hoe ik het beste, het artikel kon retourneren. Een... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin pour enfants
  2. Librairie pour enfants
  3. Magasin de jouets pour enfants

Écrit par l'entreprise

GrandPi ontwikkeld (educatieve) prentenboeken, doeboeken en spellen met als doel jonge kinderen alvast kennis te laten maken met wiskundige begrippen op een speelse manier.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,7

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Kikkerkoers, een super leuk en leerzaam spel!

Wij hebben het spel Kikkerkoers inmiddels een aantal keren gespeeld en mijn kinderen vinden het een heel leuk spel. Het is heel fijn dat er verschillende moeilijkheidsgraden zijn, waardoor het voor zowel de 3, 5 en 7 jarige op de juiste manier uitdagend en leerzaam is. De kikkertjes die erbij zitten zijn ook nog eens ontzettend schattig!

5 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke aanvulling bij de bestaande rekenmethode

Op onze school krijgen de leerlingen die goed zijn in rekenen extra instructie en begeleiding bij het maken van verrijkende opdrachten in de Plusklas. Deze kinderen vinden het superstoer wanneer zij op zo'n jonge leeftijd opdrachten mogen maken met wiskundige termen. Met behulp van deze boeken wordt dit op een leuke en duidelijke manier uitgelegd. De boeken zijn een mooie aanvulling voor bij de al aanwezige rekenmethode in de Plusklas.
Weken later praten ze nog steeds over Pi, Straaltje en de ondeugend ribbetjes ;-)

16 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Dobbelstenen en verhalen !

Zeer fijne ervaring met deze twee dames die het boek Pi en de dobbelsteen kwamen voorlezen. Onze kleuters en leerlingen uit het eerste leerjaar waren helemaal weg van het verhaal en deden heel wat kennis op rond de dobbelsteen. Na het verhaal mochten onze kinderen op zoek naar de ribbetjes. Dan gingen ze samen aan de slag om een dobbelsteen te vormen. Nadien mochten ze de oogjes maken en zo ontstond hun zelf ontworpen dobbelsteen. Nog wat weetjes geleerd over de som op een dobbelsteen.
En een heus diploma.
Alleen maar zeer blije snoeten !
En in voor meer ! Wat een passie dat deze dames uitstraalden :) Top !

10 septembre 2024

Erg fijn bedrijf!

Ik heb meerdere keren besteld bij grandpi en elke keer was het weer topp! De bestellingen worden snel geleverd en zijn netjes verpakt zodat er niks beschadigd raakt. Kreeg ook duidelijke mails die me op de hoogte hielden van de verzending ed. En daarnaast ben ik heel erg gecharmeerd van het doel van dit bedrijf. Super mooi initiatief om de kinderen dit op een vroege leeftijd spelenderwijs mee te geven. Ik heb zelf ook een zwak voor esthetiek ik bedoel het ook wil ook wat en de boeken zien er allemaal topp uit. Mijn go to go cadeau als ik een cadeautje moet kopen voor kids!
Kortom zeker een aanrader!

23 août 2024

Aanrader

Leuke en leerzame manier om de wiskundige begrippen te leren. Het boekje zit goed in elkaar. Veel plezier gehad bij het doe boekje. Mijn zoontje gaat naar het eerste leerjaar dus dit was perfect om al een beetje te oefenen.

26 juillet 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Onbewust wiskunde begrippen leren op jonge leeftijd

Wiskunde, het voelt voor sommigen een beetje als spruitjes. Voor ons gezin betekenen beide ´heel fijn´, maar voor veel kinderen is het wat afwachtend bekijken en als anderen hun neusje optrekken dat ook doen. Geen betere manier om wiskunde vertrouwder en leuk te vinden dan zoals een nieuwe groente leren eten : proeven, proeven en proeven. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dit prentenboek is dan ook heel leuk en laat kinderen op een heel speelse, onbewuste manier kennismaken met een cirkel, met pi, met een passer, met een gummetje, ... Onbewust krijgen ze de termen mee en dat is altijd een stapje voor. Geadviseerd voor de leeftijd van 3 tot 6 jaar (maar mijn standpunt blijft : prentenboeken zijn voor elke leeftijd leuk).

23 juillet 2024

Grappig en leerzaam

Pi en de dobbelsteen is een vermakelijk verhaal. Mijn kinderen (7&9) gaan graag samen op zoek naar de straaltjes en ondertussen maken ze kennis met nieuwe wiskundige begrippen, zonder dat ze daar erg in hebben. Het bijbehorende doeboek is een leuke aanvulling.

17 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Speels en educatief; wij zijn fan!

Wij zijn fan van de boeken en producten van GrandPi! De verhalen dragen op een speelse manier bij aan vroegtijdige educatie op het gebied van wiskunde. Lekker voorlezen en je kind pikt het wel op.

9 juillet 2024

Geweldig idee!

Wat een ontzettend leuke producten verkopen jullie op de website! Ik vind het vooral tof dat jullie een duidelijke missie hebben: om alvast een klein beginnetje te maken met het bijbrengen van wiskundige begrippen. Ik ben alvast fan!

19 mars 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus