Granit Avis

1 129
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jag såg skålen, som jag senare beställde, i Malmö. Att jag inte köpte den direkt då berodde på att jag inte ville bära den med mig under min promenad genom Malmö. När jag kom hem beställde jag den... Voir plus

Så tråkigt att porslinet blir fult efter bara någon användning. När man går in i butiken och frågar om det ska vara såhär säger hon att det är en förbrukningsskada. Men när den köptes frågade vi tydli... Voir plus

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikko... Voir plus

Har köpt anteckningsblock hos er flera gånger nu och dem är i så så bra kvalitet! Sidorna är tjocka och omslagen är hårda, vilket gör att blocket håller sin form trots flera resor i väskan. Bestäl... Voir plus

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Magasin de mobilier en rotin
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de meubles
  5. Magasin de luminaires
  6. Magasin d'ameublement d'extérieur

À propos de Granit

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Alles wie beschrieben

Alles wie beschrieben. Schnelle Lieferung

9 juin 2026

Hallo,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass alles Ihren Erwartungen entsprochen hat und die Lieferung schnell bei Ihnen ankam. Ihre Zufriedenheit ist uns wichtig!

Fin färg

Fin färg, kanske något tunna men annars toppen.

Réponse de Granit

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vad roligt att du gillar färgen. Vi uppskattar verkligen din feedback om materialet och tar den till oss för framtida produktutveckling.

Extremt otillgänglig och seg…

Extremt otillgänglig och seg kundtjänst. Bara på mail och svarade efter några dagar. Mycket lång leveranstid. Fick icke-fungerande länk. Fick till slut kontakta Postnord själv som kunde fixa länken.

27 juin 2026

Réponse de Granit

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi beklagar att du upplevde att kontakten med vår kundservice tog längre tid än önskat och att det uppstod problem med spårningslänken. Vi kan se att du har varit i kontakt med vår kundservice och att ärendet nu har blivit löst.

Vi tar självklart till oss av dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra leveranser och vår kundservice.

Tolle Qualität

Tolle Qualität, toller Kundenservice

Hallo,

vielen Dank für Ihre wunderbare Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie sowohl mit der Qualität unserer Produkte als auch mit unserem Kundenservice zufrieden sind. Ihre Zufriedenheit ist unsere größte Motivation!

Rask levering og fine produkter

Rask levering og fine produkter. Veldig fornøyd.

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er så glade for at du er fornøyd med både leveringen og produktene våre.

Velkommen tilbake!

Dubbelfakturerad

Jag lade en beställning på ett ganska stort belopp och fick en orderbekräftelse. Blev sedan fakturerad för två ordrar. Efter ett tag fick jag en andra leverans jag inte beställt. Svårt att komma i kontakt med kundtjänst.

Tack för din recension.
Vi beklagar att du upplevde situationen som besvärlig. Vi kan se att du redan är i kontakt med vår kundservice och att ditt ärende hanteras vidare tillsammans med dig.

Vi hoppas att vi snart kan hitta en lösning på situationen och tackar för din förståelse.

Bra produkter till bra pris.

Bra produkter till bra pris.

Réponse de Granit

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både produkterna och priserna. Det är precis vad vi strävar efter att erbjuda våra kunder.

Välkommen åter!

Snabb leverans, välpackad vara..supernöjd!

19 juin 2026

Réponse de Granit

Tack för dina fina ord! Vad roligt att du är supernöjd med både leveransen och förpackningen.

Excellent quality product

Excellent quality product, brilliant price and super delivery

Hi,

Thank you so much for your wonderful review! We're delighted that you're pleased with the quality of our product, the pricing, and our delivery service. Your satisfaction means everything to us.

Super Qualität

Super Qualität! Ich bin begeistert! 🥰

Hallo,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass du von der Qualität begeistert bist. Deine Zufriedenheit bedeutet uns viel!

Köper man online och en lagervara så…

Köper man online och en lagervara så förväntar man sig få den inom 2-3 dagar. Inte över en vecka.

Réponse de Granit

Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Detta motsvarar inte den standard vi strävar efter. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra våra leveranstider.

Fina produkter!

26 juin 2026

Réponse de Granit

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att du är nöjd med våra produkter. Välkommen åter!

Die schnelle Lieferung und das Produkt

Die schnelle Lieferung und das Produkt

Hallo,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der schnellen Lieferung und unserem Produkt zufrieden sind. Wir geben unser Bestes, um Ihnen stets einen erstklassigen Service zu bieten.

Good product

These lights look good and last years outside. Fast delivery

Hi,

Thank you for your wonderful feedback! We're delighted to hear that our lights look great and have proven durable for outdoor use. Your satisfaction means everything to us, and we appreciate you choosing our products!

Schnelle Lieferung der Ware

Schnelle Lieferung der Ware, die eigentlich schön ist! Sie war zwar leider beschädigt, jedoch konnte mit dem Kundenservice eine unkomplizierte schnelle Lösung gefunden werden!

Hallo,

vielen Dank für dein Feedback! Es freut uns, dass dir die Ware gefällt und die Lieferung schnell erfolgte. Schade, dass es eine Beschädigung gab, aber toll, dass unser Kundenservice dir unkompliziert und schnell helfen konnte!

Réponse de Granit

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både produkten och priset. Det betyder mycket för oss att du valde Granit!

Varmt välkommen åter!

Handlar då och då på Granit

Handlar då och då på Granit. Där jobbar trevligt personal, kunnig, hjälpsam.De har fina och snygga grejer, köpte bordslampa Alba i mörkgröna färg som står i köksfönstret, jätte snyyg!
Mycket nöjd med min inköp.

Réponse de Granit

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår personal och att din Alba bordslampa i mörkgrönt har hittat sin plats i köksfönstret. Vi hoppas att den ger dig mycket glädje!

Välkommen åter!

Allt jag beställde var exakt som jag…

Allt jag beställde var exakt som jag tänkt.

Hej.,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt blev precis som du hade tänkt dig. Vi hoppas att du blir nöjd med dina produkter!

Top Lieferung und Verpackung

Top Lieferung und Verpackung.

Hallo,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Lieferung und Verpackung so zufrieden sind. Wir geben unser Bestes, damit alles perfekt bei Ihnen ankommt!

Qualität

Gute Qualität und schnelle Lieferung.

Hallo,

vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität unserer Produkte und der schnellen Lieferung zufrieden sind.