Grauballe Bryghus Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever at jeres øl er i absolut højeste kvalitet Når jeg deltager i events som ølsmagninger imponeres jeg over varelager, fermentorer( Siloer) og guidens historier om øl gennem tiden og selv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt den mørke smagekasse 2 gange, det er virkelig gode øl, dog er Nocturnal ikke lige min stil, vil gerne have lidt mere kulsyre men den smager fantastisk. Ikke en fejl på øllet bare mig 😀 kæber... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Uddaterede reklamer Bliver ved at se reklamer på facebook for "sort pakke", hvor mindst 1 af de 6 reklamerede øl er udsolgt pga. Stor efterspørgsel. Så er det IMO for ringe at i stadigvæk linker... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Selv om “Den kulsorte smagekasse” blev ændret lidt mellem bestilling og levering, var det en fin oplevelse. God information og passende opdateringer. Lækre mørke øl. Kommer helt sikkert igen.

À propos de l'entreprise

1. Brasserie

Écrit par l'entreprise

Grauballe Bryghus er et dansk mikrobryggeri fra Midtjylland, grundlagt i 2002. Vi brygger øl med fokus på håndværk, gode råvarer og smag i balance. Sortimentet spænder fra klassiske øltyper til sæson- og specialbryg. Ud over øl tilbyder vi smagninger, events og en bryggerioplevelse i vores bar og bottleshop i Silkeborg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 53 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

294 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever at jeres øl er i absolut…

Jeg oplever at jeres øl er i absolut højeste kvalitet
Når jeg deltager i events som ølsmagninger imponeres jeg over varelager, fermentorer( Siloer) og guidens historier om øl gennem tiden og selve smagninger. Der er en god stemning og min pigeklub med mænd har deltaget i en aften med musik og øl- helt fantastisk stemning og godt humør.
Næste gang er det mine kollegaer til ølsmagning , øl og musik spillet af Atlas.
Vi glæder os og sikke en service- Man føler sig virkelig velkommen.

5 octobre 2026

Gode øl

Dejlig med hurtig ekspedition og levering direkte hjem til os. God kommunikation og dejlig øl.

22 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestillingen var længe undervejs

Bestillingen var længe undervejs, og da den endelig kom var der ikke detsom der var bestilt, kontaktede firmaet og fik en forklaring på at de ikke kunne følge med på de bestilte ordre, som jeg så syntes bare kunne være meldt ud til kunden men man valgte bare at sende noget andet, bare ikke i orden.

9 septembre 2026

Hej Fru Møller

Du har helt ret i, at leveringstiden i perioden har været længere end normalt, og det beklager vi.

En af øllene i kassen blev samtidig midlertidigt udsolgt, og derfor blev den erstattet med en anden variant. Ændringen blev oplyst på vores produktside, men vi kan godt se, at vi i den situation også burde have været endnu tydeligere i kommunikationen direkte til de kunder, der allerede havde bestilt.

Det tager vi med os fremadrettet.

Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Noté 3 sur 5 étoiles

Meget lang leverings tid.

18 septembre 2026

Hej Peter

Du har helt ret i, at leveringstiden i en periode har været længere, end den burde være. Vi har haft markant flere ordrer end normalt, og det har desværre betydet forsinkelser for nogle kunder.

Det arbejder vi på at få rettet op på, så vi igen kan levere inden for vores normale leveringstid.

Beklager ventetiden, og tak for din tålmodighed.

Uddaterede reklamer

Uddaterede reklamer
Så er det IMO for ringe at i stadigvæk linker til pakken, og sælger den, med samme indhold, uden at rette "pakke listen", resulterende i det tager en/flere uger at levere, frem for de få dage der står ved bestilling, fordi i skal have fat i andre produkter fra konkurrenter/samarbejdspartnere.

Når det er sagt, så er det et spændende produkt, at i har lavet en 10x 0.5l stout af forskellige produkter, frem for 10 ens.
Jeg glæder mig til at smage dem, efter jeg endelig har modtaget dem.

13 septembre 2026

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Sort Sol har desværre været midlertidigt udsolgt grundet den store efterspørgsel. Vi har derfor skrevet på produktsiden, at den er blevet erstattet i kassen, og vi har også kommunikeret ændringen ud. Samtidig har vi bevidst skruet ned for annonceringen i perioden.

Når det er sagt, kan vi godt forstå, at det giver en dårlig oplevelse, hvis man møder en annonce med det oprindelige indhold og efterfølgende ser, at en af øllene er udskiftet.

Den gode nyhed er, at Sort Sol snart er tilbage igen.

Vi er glade for, at du trods ventetiden synes, konceptet med Den Sorte Smagekasse er spændende, og vi håber, at øllene lever op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kommer helt sikkert igen.

Kommer helt sikkert igen.

26 septembre 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus