Grayluxe Avis

1. Spa de jour
  2. Magasin d'accessoires de massage

Om GrayLuxe GrayLuxe er en dansk virksomhed med fokus på velvære i hverdagen. Sortimentet spænder fra LED-lysterapi og massageapparater til udvalgt hudpleje og en mindre kollektion af nordiske smykker. Fællesnævneren er kvalitet, funktion og et roligt, gennemarbejdet udtryk. De tekniske produkter er CE-mærkede og leveres med dansk manual. Vi sælger fra Danmark og følger gældende EU-krav. Vores tilgang er nøgtern: Produkterne er tænkt som et supplement til almindelig pleje og velvære – ikke som medicinsk behandling. Smykkekollektionen er skabt som en naturlig forlængelse af universet. Materialerne er rustfrit stål med PVD-forgyldning og udvalgt med fokus på holdbarhed, komfort og et enkelt, nordisk design, der kan bruges til hverdag og fest. Vi lægger vægt på klar information om brug, materialer og vedligeholdelse. Har du spørgsmål før eller efter køb, kan du kontakte os på mail@grayluxe.dk. Vi svarer så hurtigt som muligt og hjælper gerne med vejledning. GrayLuxe samler teknologi og æstetik i ét samlet univers – med fokus på ro, kvalitet og gennemsigtighed. Din oase. Din ro. Dit velvære.

Bien

Demande des avis aux clients

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super,super🫶

11 juin 2026

Réponse de Grayluxe

Kære Sandra. Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det betyder virkelig meget for en lille dansk virksomhed som GrayLuxe. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🤍

Købte et armbånd i gave til min…

Købte et armbånd i gave til min kæreste, hun er så glad for det!
Derudover nød jeg den gode service og hurtige levering:)

3 février 2026

Réponse de Grayluxe

Tusinde tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at armbåndet faldt i god jord og at både service og levering levede op til forventningerne

Kæmpe fan!

TripleGlow var mit første LED-produkt, og hele købsoplevelsen var super nem, både bestilling og levering gik helt uden problemer.
Den gratis e-bog fra GrayLuxe gjorde det let at forstå LED og komme i gang.
Masken er nem at bruge, behagelig på huden og føles i god kvalitet.
Kæmpe plus, at der følger en ekstra del med til hals og bryst, områder man ofte glemmer at give samme pleje som ansigtet.
Alt i alt et rigtig godt første LED-produkt.

18 janvier 2026

Réponse de Grayluxe

Tusinde tak for din grundige anmeldelse.
Det glæder os at høre, at TripleGlow har været en god førstegangsoplevelse ,ed LED, og at både masken og e-bogen har gjort det let at komme i gang.

Vi er glade for, at hals- og brystdelen bliver brugt - det er netop områder, mange ellers overser.

GrayLuxe

Høj faglighed og god service

Høj faglighed og god service. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og følte mig i trygge hænder hele vejen.

23 décembre 2025

Tak for de fine ord.
Vi sætter stor pris på, at du oplevede god vejledning og en tryg process.

Sælger gode ansigtsmasker

Sælger gode ansigtsmasker, med god vejledning.
Service er top med spørgsmål.

Har flere spændende prdukter, der skal prøves

Jimmy

15 décembre 2025

Tak for din anmeldelse.
Det er rart at høre, at både produkt og vejledning lever op til forventningerne.