Vil du tjene flere penge, så brug Greenclickmedia. Hos mens-wear.dk har vi gennem en periode, brugt Greenclick og det viser sig på bundlinjen. Det koster penge, at tjene flere penge. Et... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Vi giver 4 stjerner, da vi som udgangspunkt mener at det er et godt produkt, de tilbyder. Vi valgte dog at takke nej, da vi vurdere at 8400kr + moms var for mange penge for en ny startet zoneterapikl... Voir plus
Jeg har nu arbejdet sammen med GCM ( Thomas Stokkendal ) i flere år, og oplever kun imødekommenhed, hver eneste gang jeg kontakter dem, og den synlighed jeg blev lovet, har de til fulde opfyldt.... Voir plus
Super service og engagerede medarbejdere. Vi har brugt Green Click igennem mange år, og har altid fået professionel hjælp og rådgivning. Det startede i det små og i dag styrer Green Click stort set a... Voir plus
Green.Click er et kreativt performance marketing-bureau med base i Aalborg. Siden 2009 har bureauet hjulpet virksomheder med at styrke deres digitale tilstedeværelse og skabe konkret vækst. Med over 30 medarbejdere og ca. 200 aktive kunder arbejder Green.Click i krydsfeltet mellem strategisk rådgivning, kreativ kommunikation og datadrevet eksekvering – drevet af både mennesker og AI. Bureauet fungerer som en tæt samarbejdspartner, der rådgiver på ledelsesniveau om alt fra digital strategi og branding til internationalisering og forretningsudvikling. Ydelserne spænder over SEO, Google Ads, LinkedIn, Meta, e-mail marketing, grafisk design og WordPress-udvikling. Green.Click er Google Premier Partner og Meta Business Partner.
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi fra SushiMania er SÅ glade for Greenclicks services - vi kan tydeligt mærke fremgang i besøg på vores hjemmeside. Vi glæder os over det fortsatte samarbejde! KÆMPE ANBEFALING herfra både på SEO og hjemmeside :-)
Forfærdeligt service og dårlig hjemmeside som koster alt for mange penge !!
Karam Ayad
Direktøren
Sushimania ApS
Vi har benyttet Greenclick igennem lang tid, faktisk er det det bureau vi har haft i længst tid overhoved på tværs af alle kanaler, hvilket ikke siger så lidt :-)
Vi er altid blevet mødt af nogle kompetente medarbejdere, som altid har stået klar til at hjælpe og give den rådgivning der skal til, for at man, som kunde, føler sig værdsat og hørt.
Hvis du føler dit bureau ikke værdsætter dig som kunde eller du føler du bare er et nummer i rækken, så vil vi varmt anbefale du prøver Greenclick!
MamaMilla.dk
Greenclick har igennem vores samarbejde løftet min digitale strategi til nye højder - kan absolut anbefales !
Har været kunde i mange år og Green Click har kun leveret super service og er fint tilfreds med de resultater og rådgivningen, der er blevet leveret vedrørende udlejning af boliger.
De har for nyligt hjulpet med at få afklaret den digitale strategi hvilket har givet markante resultater
Kan varmt anbefale dem.
GreenClick hjalp og rådgav mig med Kingos Facebook-opsætning. De har brugt meget tid på arbejdet, og gjort deres arbejde til UG. Jeg kan kun anbefale GreenClick til andre. Super service og skarpe kompetencer må være nøgleordene. Tak!

Et fantastisk samarbejde!
Vores varmeste anbefaling går til Green Click, der har vist os vejen til bedre online synlighed og annoncering. Vi har lært meget om mulighederne online, og bliver hele tiden klogere på vores forretning i Danmark og Californien.
Venlig hilsen Anne Martine Horsevad Andersen // Paradis Is

Réponse de Green.Click A/S
Jeg har igennem Ladegaard Duroc haft fornøjelsen af at samarbejde med Green.Click på opgaverne Google Ads samt Facebook annoncering til vores relativt nyåbnet webshop.
Vi er utrolig glade for hele det set-up man bliver mødt med hos Green.Click. Det er fra man møder deres contact manager til når man får tilknyttet en strateg, som agere referencepunkt til de forskellige specialister der sidder med ens udfordringer. Det har for vores vedkommende været en stor tryghed at være omringet af professionelle folk hele vejen rundt.
Foruden resultaterne og det professionelle samarbejde er noget af det vi er mest tilfredse med måden der samarbejdes på. Vi arbejder sammen med folkene fra Green.Click mod samme mål og på samme hold. Det skaber en god energi og er med til sikre en følelse af der bliver rykket på tingene.
Afslutningsvis er vi glade for den arbejds mentalitet der bliver lagt for dagen, hvor man ikke skal tikke og be om noget, men der naturligt bliver gået den ekstra mil for os som kunde. Det er noget vi er rigtig glade for og som i den grad gør Green.Click anbefalingsværdie.

Réponse de Green.Click A/S
Green.Click er et professionelt firma, der tager kunderne seriøst. De er fleksible med deres arbejdstider, leverer de aftalte resultater og medarbejderne er søde og venlige. Vores webshop opnåede rigtige gode resultater til en fair pris.

Réponse de Green.Click A/S
Green Click Media yder super rådgivning og service inden for alle online discipliner.

Réponse de Green.Click A/S
Vi har desværre en oplevelse af, at Green.Click har levet 0% værdi til os, samt 0% forbedring af vores Linkedin annoncering. Vi blev lovet guld og grønne skove inden aftaleindgåelsen, men derefter blev der kun leveret sporadisk opfølgning af en meget uerfaren "specialist". Vedkommende fortalte os intet vi ikke vidste i forvejen. De optimeringer vi lavede af kampagnen, har vi selv foreslået, og afrapporteringen måtte vi rykke for flere gange. De "gode" råd de gav, gik primært på at vi skulle bruge endnu flere penge hos dem, for at få effekt ud af vores annoncering. Efter vi meddelte dem at vi ville lade aftalen løbe ud uden at forlænge den, har vi ikke hørt fra dem en eneste gang, selvom vi har betalt for deres rådgivning. Vi har ikke engang modtaget en slutrapport. Min opfattelse er at Green.Click er ligeglade med deres kunder. Derudover at det eneste de går op i er at få nogle nye kunder i nettet, så de kan forudfakturere deres service, og få nogle penge i kassen. Jeg måtte i øvrigt 2 gange protestere mod, at de trods opsigelsen, alligevel har faktureret mig for en ny aftaleperiode.

Réponse de Green.Click A/S
Jeg arbejder som strateg og forretningsudvikler med kunder i vidt forskellige brancher. I forbindelse med udarbejdelsen og eksekveringen af digitale strategier for én af vores store kunder, har jeg allieret mig med Green Click Media.
Det at vide, at vi ikke "blot" har en Key Acount Manager" fra Green Click Media i ryggen, men et helt team bestående af stærke eksperter indenfor SEO, Adwords, Facebook, LinkedIn og Google m.m. gør, at mit arbejde med mine kunder glider flot og professionelt.
Vi har fået udarbejdet strategiske Road Maps, der som grundlag for de digitale strategier, giver både overblik, klare handlinger, gennemskuelige spends (budgetter) og klokkeklare resultater.
GCM er sikkert ikke de billigste... Men der er ingen tvivl om, at håndværket og viden er i topklasse.
Det der slår mig allermest i mit samarbejde med GCM er, at de altid gået den ekstra mil. De har altid mere med, end aftalt. Tager flere initiativer, som hjælper os - uden beregning. OG det varmer en vestjysk købmand som mig.
Jeg vil kun anbefale GCM. Vores samarbejde er givende - og sjovt.
Mvh
Søren, PUFFERFISH

Réponse de Green.Click A/S
Hos Streetammo ApS indgik vi i start 2018 et samarbejde med Green Click Media, de skulle varetage vores Google annoncering samt rådgive os ift andre online marketingsstrategier.
Vi har kunne mærke en øjeblikkelig optimering af kundetilgang, specielt helt nye kunder har vi kunne mærke en markant stigning hos, uden det har fjernet vores organiske vækst.
Som de fleste andre virksomheder, der skal tage stilling til en ny fast udgift, var vi utrygge og usikre på om det kunne betale sig - MEN nu kan vi så konkludere, at vi ikke har råd til at lade være..
Altid god service og flinke mennesker! Kæmpe anbefaling herfra.
/Streetammo

Réponse de Green.Click A/S
Vi sætter stor pris på vores samarbejde med Green Click Media. GCM hjælper os med SEO, online annoncering og rapportering på Facebook og Google Adwords. De har et professionelt team som har viden, erfaring, og kompetencer inden for digitalisering og derfor har vi også et godt samarbejde omkring vores online strategi og Roadmap.
For os handler det om at samarbejdet er i balance, og at forventningerne er afstemt, i forhold til budget, ressourcer og resultat.
GCM leverer et godt stykke arbejde, er gode til at følge op, og ikke mindst oplever jeg en forståelse, god service og et fællesskab om at nå i mål med projekterne.
Jeg kan helt klart anbefale Green Click Media.
Charlotte Jæger
Konceptudvikler
Munkebjerg Hotel

Réponse de Green.Click A/S
Vi blev ringet op af Thomas fra Green Click om vi ikke var interesseret i at bruge dem til Google. Efter en periode med betænknings tid, accepterede vi samarbejder, og det er kun gået godt derfra.
Rare mennesker man snakker med hver gang, de har styr på deres sager, og ved hvad der er godt for vores virksomhed. Er der problemer bliver der taget hånd om det med det samme. Vi bliver inddraget hver gang der er nye tiltag, og løbende kontakt om hvordan vi syns det går.
Alt er gennemskueligt, og vil man have facts, så får man det sort på hvidt.
Positiv samarbejde herfra, og varme anbefalinger.
RC Holm A/S

Réponse de Green.Click A/S
Vil du tjene flere penge, så brug Greenclickmedia.
Et seriøst firma, der ved hvad de laver. Der bliver fulgt op på alle opgaver løbende, samt en god sparringspartner.
Hovedopgaverne har været google shopping og seo arbejder.
Vores kontakt person er Thomas Stokkendal.
De varmeste anbefalinger herfra.
Salgschef
Glen Nielsen
mens-wear.dk

Réponse de Green.Click A/S
Vi har hos PMshop.dk haft fornøjelsen af at samarbejde med Green Click i et halvt års tid efterhånden. Vi havde problemer med at få nok konverteringer og generelt nok kunder i butikken. Efter blot et halvt år er vi stærkere end nogensinde og har en yderst effektiv Ad-Words/Shopping profil som gør at vi stadig er i vækst.
Rådgivningen fejler intet og vi får hele tiden en opdatering på hvordan de bruger vores penge og hvad resultaterne er heraf.
Vi vil klart anbefale Green Click media!

Réponse de Green.Click A/S
Meget behagelig og venlig personale. Green.Click benytter sig af gode, brugbare SEO-værktøjer og har stor kundskab indenfor Google.

Réponse de Green.Click A/S
Vi har fornøjelsen af at samarbejde med GreenClickMedia om nogle af vores markedsføringsmæssige indsatser. Vi bliver altid mødt af servicemindede medarbejdere og oplever at få en meget professionel rådgivning på et højt fagligt niveau. Vi vil derfor give vores varmeste anbefalinger til GreenClickMedia!