Købte en collagen med acerola igennem Matas og ej hvor er den seriøst lækker i smag!!! Jeg kan allerede se forskel føler jeg på min hud, nærmest med det samme😍 (ved godt at collagen kræver længere t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Altid troværdige produkter. Jeg er især stor fan af instant juicerne og chokolade collagen. Jeg ved at når jeg køber noget generelt fra Green Goddess, at så er det miljøbevidst, hormonvenligt og kun... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte mine vare om eftermiddagen og allerede om natten blev de leveret. Det var dejligt med så hurtigt service og så synes jeg det er nogle gode videoer og beskrivelser af produkterne. Min e... Voir plus

L'entreprise a répondu

5 store stjerner for produkt og service ⭐️ Prøvesmagte Vital juicen og marine collagen som min søster havde købt, og valgte at starte med at købe juicen. En fejl i leveringen gjorde at jeg ikke modto... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Inspirerende webshop med særligt udvalgte lækkerier til grønne gudinder. Særligt populære er vores Instant Juices og vores marine collagen. Alt sammen krydret med mere end 500 opskrifter på grønne retter, juicer, smoothies, snacks, desserter, is, kager, mv. Når vi siger 'nyd dig sund', ja, så mener vi det faktisk ;-)

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

289 avis

God overskuelig hjemmeside og godt…

God overskuelig hjemmeside og godt produkt. Hurtig levering. Jeg har købt ren marine collagen abonnement. Jeg kunne godt tænke mig hvis det var muligt at modtage/ tilkøbe smagsprøver på de øvrige produkter.

20 juillet 2024

Hej Stine
Tusind tak for de flotte ord - og for at sige dit ønske højt :-)

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter og super overskuelig hjemmeside. Det føles trygt og nemt at kunne handle ved Green Goddess. Kan bestemt anbefales!

22 juin 2024

Hej Signe
Tusind tak for FLOT anbefaling! Vi er glade for, at du føler dig tryg hos os <3

Rene og lækre produkter

Jeg har for en uge siden købt både juice og collagen pulver, og selvom jeg endnu ikke kan mærke en fysisk forskel, så er jeg utrolig begejstret for alle produkter. Juicerne smager virkeligt godt og giver en let og frisk oplevelse. Collagen pulveret fungerer rigtig godt i morgenkaffen. Det gør næsten kaffen bedre ;-)

28 juin 2024

Varer svare til annoncen

14 juin 2024

Kære Sanne

Gode produkter

Bestilte en Grønkålspulver og Vital Instant juice . De kommer begge i min morgen proteindrik.
Vital juicen kan nemt overdøve smagen af Grønkål🥳

15 juin 2024

Hvor lyder det godt! Tusind tak for din flotte anmeldelse <3

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Havde forinden informeret mig om at varen var udsolgt, man at jeg ville kunne modtage den efter den og den dato hvilket var korrekt.

13 juin 2024

Kære Birgit
Tusind tak for din flotte anmeldelse <3 Og ja, vi sætter en stor ære i god kundeservice, så det gør mig glad, at det også er præcis det, du har oplevet hos os :-)
Carolina

Gode produkter og hurtig levering

Produkterne lever op til min forventning og de blev leveret indenfor få dage som lovet :-) Jeg handler der helt sikkert igen.

30 mai 2024

Hej Pia
Det lyder skønt - vi leverer langt de fleste af vores pakker dag-til-dag :-)
kh

Jeg er begejstret

Jeg er begejstret - smager godt, det er nemt og hurtigt og I har lavet alt forarbejdet 👍

7 mai 2024

Réponse de Green Goddess

Hvor er du sød! Det er rigtig dejligt at du også er begejstret :-)
Carolina

Det smager virkelig ikke godt

Det smager virkelig ikke godt, så kan ikke anbefale.

8 mai 2024

Hej Ellen
Jeg er ked af, at Power instant juice ikke faldt i din smag. I vores smags-test-panel var over 95% glade for smagen. Det er ikke let, at gøre ALLE smagsløg glade :-)

Carolina

Super nemt at bestille varer og varerne…

Super nemt at bestille varer og varerne kom hurtigt. Vil til enhver tid anbefale at handle hos Green Goddess

22 avril 2024

Hej Annethe
Tusind tak, det er vi rigtig glade for at høre <3

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Glæder mig til at bruge frownies😊.

16 avril 2024

Hej Umza
Vi elsker 5 stjerne - og ja, glæd dig til frownies. Vi har mange, som er rigtig glade for effekten af dem :-)
Carolina

Fantastisk sted at handle....

Bedste sted at handle - mange vare a super / fantastisk kvalitet - hurtig levering !!
Kan klart anbefale - at handle ved Green Goddess <3

12 avril 2024

Kære Jette
Tusind tak for din enormt flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på <3
Carolina

Jeg har ikke prøvet mit produkt endnu, men 5 stjerner for nem bestilling og hurtig levering..... 😊

10 avril 2024

Réponse de Green Goddess

Det lyder dejligt - vi håber, du også bliver glad for produktet :-)

Skriv eller ring altid, hvis du har spørgsmål :-)