Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut top sted. Fantastiske produkter og fantastisk service - bragt til døren af det mest venlige menneske. Min plante er smuk, og Greenifys egne gødninger er eminente - og top lækkert pakket ind. K... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Store og flotte planter Da jeg bestilte mine planter, fik jeg en oversigt og de så da noget små og usle ud, men de planter jeg fik var store flotte og frodige. Selvom jeg fik dem leveret med fragtm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds med min oplevelse hos Greenify. Planterne er flotte og blev leveret færdigtilplantet i krukker direkte til døren – klar til at blive stillet på terrassen. En nem og inspirerende måde at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg handler ind til min lille altanhave hvert år, og jeg er vild med udvalget, at det er øko, og at der er tænkt på forskellige miljøer, bl.a. min forblæste hylde på taget. Jeg går efter krydderurter... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Pépinière

Écrit par l'entreprise

Planter leveret til døren 🚛💨 🌱Inde- og udeplanter 🍃Færdigplantede altankasser 🌿Tilplantede grønne løsninger til firmaer og hjemmet

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

2 avril 2025

Réponse de Greenify

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Let bestilling

Let bestilling, effektiv og meget venlig levering - gode produkter. Kan klart anbefales!

24 mars 2025

Réponse de Greenify

Tak for din anbefaling – vi er glade for, at både bestilling, levering og produkter har levet op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

flotte planter, fin krukke og nem levering.
De var også søde til at hjælpe med at bære lidt da tingene ankom

26 février 2025

Réponse de Greenify

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du er tilfreds med både planter, krukke og hjælpen ved levering.

Hurtig levering. Meget tilfreds

5 mars 2025

Réponse de Greenify

Tak for din tilbagemelding – vi er glade for, at du at høre at du er en tilfreds kunde.

Gode produkter og god levering

Gode produkter og god levering

5 mars 2025

Réponse de Greenify

Tak for din anmeldelse – det glæder os, at både produkter og levering levede op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Always great service and beautiful…

Always great service and beautiful plants

21 février 2025

Réponse de Greenify

Thank you for the kind words – we're happy to hear you're pleased with our service and plants.

Bedste service

Bedste service

19 février 2025

Réponse de Greenify

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at servicen levede op til dine forventninger.

Happy with transaction!

I ordered this from Oregon, (USA) online easily, for my daughter-in-laws birthday. It was delivered to their home in Copenhagen (Denmark) without any problems.

The plants were in excellent health and larger than anticipated. The glass waterers are beautiful addition. Thank you.

3 février 2025

Dear Leona,
Thank you so much for your review of our product and delivery. We're delighted to hear that you were satisfied with your experience 🌿
Best regards,
Søren

Noté 5 sur 5 étoiles

Super smukke planter til en rimelig…

Super smukke planter til en rimelig pris. Hurtig levering og en meget meget sød leverings mand som ringede og sagde at han havde stillet vores blomster i vores lukkede garage da vi ikke var hjemme ved levering. Vi handler meget snart hos jer igen. Fantastisk oplevelse

30 janvier 2025

Kære Tenna,
Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og levering. Det glæder os at høre at du var tilfreds med din oplevelse og vi glæder os til at se dig igen på Greenify.dk 🌿
Bedste hilsner
Søren

God oplevelse

Pakke godt ind. Kom hurtigt

17 janvier 2025

Hej Nikoline,
Tak for din anmeldelse af dit køb og levering fra Greenify.dk 🚛🪴 Vi er glade for at høre at du er tilfreds med oplevelsen.
Bedste hilsner
Søren Juliussen, Greenify.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig flotte og sunde planter

Virkelig flotte og sunde planter! Hurtig og god levering i Frederikshavn.

Hej Mathilde,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har modtaget dine planter og at de lever op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig flotte varer og hurtig levering.

Rigtig flotte varer og hurtig levering.

Hej Jette,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har modtaget din ordre og at den lever op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine planter leveret til tiden og ingen…

Fine planter leveret til tiden og ingen problemer med at erstatte underskål med skår.

Hej Anne Mette,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har modtaget dine planter og at de lever op til dine forventninger, samt havde en god oplevelse med vores levering & ombytning.

Bedste webshop ever

Bedste webshop ever! Nemt at bruge og hurtig levering.

12 décembre 2024
Avis spontané

Hej Janne,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør os også umage.

Smukt produkt

Smukt produkt, hurtig levering

25 novembre 2024

Hej Nina,
Tusind tak for din anmeldelse :)

Donation til skoleprojekt

Jeg kontaktede Greenify i forbindelse med et projekt på min arbejdsplads. En skole, hvor jeg indrettede lokaler til børn der har vanskeligheder såsom ADHD, autisme eller bare er umotiverede. Jeg spurgte Greenify, om de kunne tænke sig at donere nogle planter til indretning af lokalerne. Der gik ikke en dag før de skrev, at de ville de godt. Efter en uge kom jeg på arbejde, og gangen var fyldt med store smukke gulvplanter og det lignede en hel regnskov. Jeg er evig taknemmelig på børnenes vejne, vores lokaler er blevet så smukke ikke mindst pga. de smukke planter, der nu pynter og gør det æstetiske fuldendt. Af hjertet tak for jeres donation <3

18 octobre 2024
Avis spontané

Kære Maya,
Tusind tak for anmeldelse og pæne ord.
Det er dejligt at høre og vi er glade for at kunne bidrage.

Fin service

Glimrende og hurtig service.

20 novembre 2024

Réponse de Greenify

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at have levet op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service! fra start til slut - stor anbefaling herfra

30 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus