I’ve never experienced so fast delivery before with bike companies. Really easy tracking as well. No complaints at all. Took under 2 days to get my package. I truly recommend Grip4Days when it comes t... Voir plus

Super fast delivery from Stockholm. Of course Postnord does infleunce this but supplier operates quickly with little delay. Bought from them many times if you want something special component wise.

Var osäker då jag aldrig hört talas om butiken samt att jag ej hittade telefon nr att ringa till dom på. Letade även på allabolag efter info. Men trots att jag inte hittade något så valde jag att chan... Voir plus

1. Magasin d'accessoires de vélo

We are an online store wholeheartedly dedicated to gravity cycling, Enduro, Dirt Jump, Downhill, Freeride and Slopestyle. We offer high-quality MTB products, such as tires, pedals, grips, wear parts, and accessories – all at competitive prices. Our mission is to provide you with a user-friendly website, fast delivery on stocked items, and top-notch customer service.

4,9

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,9

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mycket bra service

Mycket bra service. Paketet kom dagen efter beställning. Bra priser

21 octobre 2025

Réponse de Grip4days

Tack så mycket för ditt omdöme Henrik!

Bra snabbt

Bra snabbt, bra grejer, bra pris

7 octobre 2025

Réponse de Grip4days

Tack Andreas för ditt omdöme! Jättekul att höra!

The One And only Bike shop

Alltså helt seriöst jag måste verkligen ge Grip4days högsta betyg av flera anledningar. Dom svarar på mail frågor omgående. Dom gör allt i sin makt för att hjälpa mig som kund så jag ska få hem beställda varor snabbast möjligt. Beställde en cykel del sent en onsdag kväll och fick hem delen fredag klockan 11:00. Dom är så otroligt hjälpsamma. Grip4day har otroligt mycket bra och coola cykel tillbehör i super fina färger.

Grip4day är familjens favorit butik på nätet. Kan rekommendera dom med högsta betyg.
Gå in på Grip4days hemsida och bli lika förtrollad på deras utbud som vi har blivit. Bästa kvalitet på det dom säljer och bästa servicen.

Tack till er på Grip4days för en otrolig bra service.

29 août 2025

Réponse de Grip4days

Hej Kåre! Så himla roligt att få läsa ditt omdöme! Betyder mycket för oss att du tar dig tid att berätta din upplevelse. Vi jobbar med det vi älskar och vi är verkligen glada över att ha fått chansen att få dig som kund och leverera det du önskat.
Stort tack till dig och din familj, varmt välkommen åter!

Extremt bra service

Extremt bra service! Fick lagt till i samma frakt och blixtsnabb leverans! 10 stjärnor av 5 möjliga! Bra pris på gummit dessutom!

13 août 2025

Réponse de Grip4days

Så roligt att höra! Stort tack Andreas för ditt omdöme!

Artikeln (Burgtec Ride High 50) som jag…

Artikeln (Burgtec Ride High 50) som jag sökte fanns i lager och levererades snabbt och smidigt. Mycket nöjd med köpet.

8 août 2025

Réponse de Grip4days

Stort tack för ditt omdöme Micke! Så roligt att höra att du är nöjd med både styre och leverans!

Burgtec

Bra butik med superöverkomliga priser. Stort utbud av högkvalitativa delar.

4 août 2025

Réponse de Grip4days

Tack för ditt omdöme Tomasz! Väldigt kul att höra och vi ser fram emot att fortsätta förse dig med högkvalitativa delar 👊

Riktigt snabb leverans och bra service!…

Riktigt snabb leverans och kundservicen är på topp, supersnabbt svar och bra service. Produkten var dessutom jättebra!

11 août 2025

Réponse de Grip4days

Tack så mycket Måns för ditt omdöme! Superkul att höra!

Snabb leverans

Snabb leverans
Trevligt bemötande med kundtjänst 🤩

5 août 2025

Stort tack Malin! Kul att kunna hjälpa dig! 😊

En utmärkt bemötande/råd

En utmärkt bemötande/råd, bra priser och snabb leverans👍
Charles Gbg

30 juillet 2025

Réponse de Grip4days

Tack så mycket Charles, varmt välkommen åter!

Grymma

Grymma . Snabb leverans och bra pris. Kommer handla här igen när det behövs prylar som inte heller finns överallt.

28 juillet 2025

Réponse de Grip4days

Stort tack för omdömet Adam, jättekul att höra att du vill återkomma!

Snab och enkel leverans

Snab och enkel leverans. Jag är nöjd med mitt köp.

28 juillet 2025

Réponse de Grip4days

Stort tack för ditt omdöme Tobias, kul att höra att du är nöjd med leveransen och dina nya produkter!