God forklaring før behandling og under behandling god massage på de ramte områder på kroppen har fået 2 behandliger og bestilt en 3 føler det hjælper mig VH. Børge
Lisez les avis des autres
Rigtig god oplevelse ved Nicolai. Behagelig og kompetent fysioterapeut, som tager sig den tid der er brug for og som er grundig, uden at prakke én en masse ekstra konsultationer på. Vil helt klart... Voir plus
Han er nem at tale med og har forståelse for hvad man kommer med. Så et ok sted at komme
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Grocott Fysioterapi ejes og drives af Nicolai Engstrøm Grocott. Klinikken er udenfor ydernummer og ligger placeret i Langeskov på Fyn. Mit formål med Grocott Fysioterapi er, at kunne tilbyde fysioterapeutisk behandling, holdtræning og vejledning på et højt fagligt niveau. Jeg bygger mine konsultationer op på min erfaring, uddannelse og videreuddannelse, hvor Jeg er uddannet fra top til tå. Jeg vil gerne levere et stykke arbejde som jeg selv er fagligt og personligt stolt af. Hos mig er klienten altid i Centrum. Så hvis du skal prøve en behandler, som gør tingene på en lidt anden måde, så er Jeg måske den rette behandler for Dig.
Coordonnées de contact
Langeskov Centret 1, butik 3, 5550, Langeskov, Danemark
- nicolai@grocottfys.dk
- grocottfys.dk
Kompetent og ordentlig behandling
Kompetent og ordentlig behandling, hvor jeg med det samme mærkede en stor forbedring.
Fin og hjælpende behandling
Fin og hjælpende behandling, med ord på hvad der vil være godt selv at gøre fremadrettet.
Rigtig god behandling og service
Rigtig god behandling og service, stor ros her fra.
Jørgen Storm
Nicolai er super til sit arbejde
Nicolai er super til sit arbejde, og nem at snakke med. Jeg havde en god oplevelse og kommer helt sikkert igen
Han er nem at tale med og har…
Klart en anbefaling herfra
Varmeste anbefaling herfra. Nicolai er meget professionel og viser høj faglighed. Nicolai hjalp mig med at lindre nogle nakkespændinger som jeg havde i forbindelse med senfølger af en hjernerystelse. Både før, under og efter behandlingerne havde han været meget god til at forklare og vejlede, hvad der skulle sættes fokus på.
Tryg og meget behagelig oplevelse med…
Tryg og meget behagelig oplevelse med gode resultater. Dertil prisvenlig og fleksible muligheder for tid og behandling. Jeg oplever en fagligt skarp og kompetent behandler, med blik for en holistisk tilgang. Anbefales andre.
God og behagelig oplevelse
God og behagelig oplevelse. Nicolai er meget lyttende, forstående og professionel.
Varmeste anbefaling herfra
Mine bedste anbefalinger til Nicolai der med stor professionalisme og høj faglighed har hjulpet min søn på 9 år med svære hælesmerter efter fodboldtræninger (Severs syndrom). Inden første konsultation fik jeg lang snak over telefonen og kyndig vejledning.
Vi blev mødt med stor faglighed og en rigtig god tilgang til at arbejde med et barn. Han har mine bedste anbefalinger!
Anbefalet af venner
God forklaring før behandling og under behandling
god massage på de ramte områder på kroppen
har fået 2 behandliger og bestilt en 3 føler det hjælper
mig
VH. Børge
Nicolaj
Nicolaj
han har gjordt hvad andre ikke har formået min iskas plus min ryg har været et problem i mange år men efter to behandlinger har jeg mærket en forandring min dre smeter en før så hvis du/i vil opleve en som har styr på det , så kan han anbefales
hilsen Paw bjerremann
100% anbefaling
100% anbefaling. Super kyndig vejledning og behandling.
Super god træner på Boot campen
Nicolai er fantastisk
Nicolai er fantastisk, rar, humoristisk og professionel. Han har vist stor ekspertise i behandling af min hovedpine, forårsaget af kæbe- og nakkespændinger.
Giver mine varmeste anbefalinger
Super god oplevelse ved Nicolai
Super god oplevelse ved Nicolai. Han er en meget behagelig og omhyggelig fysioterapeut. Han er god til undervejs at forklare hvad han gør. Han giver gode og effektive øvelser med hjem, hvilket har været en stor hjælp.
Vil helt klart anbefale ham, og henvende mig der igen.
Tak for en omhyggelig dianosticering…
Tak for en omhyggelig dianosticering samt efterfølgende behandling samt handlingsplan for genoptræning.
Nicolai er yderst kompetent og kan varmt anbefales.
Tryg og effektiv behandling
Nicolai gav mig en super kompetent, effektiv og hjælpsom behandling, der hurtigt løste mine smerter, og han er god til at formidle sin viden detaljeret. Han får min varmeste anbefaling!
Flot resultat efter 2 gange
En dygtig massør og meget god til at forklarer hvad han gør. Har været der 2 gange har hjulpet så godt allerede
Så fortsætter hos ham👍
Professionel Bethandlig
Professionel Bethandlig, og kommer helt klart tilbage.
100 % anbefaling herfra.
Tak for hjælpen Nicolai
Nicolaj er en frisk fyr med en hyggelig…
Nicolaj er en frisk fyr med en hyggelig og faglig tone i klinikken. Han spørger ind og forklarer.
Han masserer så det gør godt.
Rigtig god oplevelse ved Nicolai
Vil helt klart henvende mig her igen, når kroppen igen får skavanker.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.