Omdat het heerlijke en eerlijke producten zijn van in alle opzichten goed verzorgde dieren. Zoals de natuur het bedoeld heeft. Pure kwaliteit voor een eerlijke prijs. Goede service van begin tot e... Voir plus

I will give Grutto five stars when they provide the option for translating their website by clicking on a button. All products provided by Grutto are biologically grown and sustainably sourced. They... Voir plus

1. Boucherie
  2. Boucherie-charcuterie
  3. Transformateur de viande
  4. Produits carnés
  5. Vendeur de viande en gros

Gezond vlees & duurzaam gevangen vis. 🥩🐟 Van de beste boeren 👨🏼‍🌾 & kleine visserijen. 🌱 Grasgevoerd vlees. 🌍 Regeneratieve landbouw. B Corp™️.

4,6

N'a pas répondu aux avis négatifs

Pünkliche Lieferung

Pünkliche Lieferung, super Öko-Verpackung, maximale Qualität. Wir essen nicht so viel Fleisch aber wenn unser Vorrat aufgebraucht ist, ist eine neue Bestellung garantiert. Schön ist es jetzt auch, das zwischen den Fleischsorten gewählt und sein Paket individuell zustellen kann.

14 avril 2026

I have been buying my meat only from Grutto.

All products provided by Grutto are biologically grown and sustainably sourced. They have great taste. I like that Grutto provides also fine recipes.

22 mars 2026

Feelgood vlees

Wil je toch gezond lekker vlees blijven eten, lokale boeren ondersteuren en heb je een hekel aan de totaal verziekte vleesindustrie dan is Grutto de oplossing. Je weet precies wie de boeren zijn achter het hoogwaardige vlees.

28 mars 2026

Prima vlees en vis

Prima vlees en vis, snelle levering. Toen het een keer mis ging met de levering van de bestelling werd er contact met me opgenomen en werd het snelle n goed opgelost

27 mars 2026