Guestzone Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze zijn zeer benaderbaar en behulpzaam wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan. Met veel geduld en prettig contact is alles opgelost. Bovendien is het natuurlijk super fijn wanneer je kaarten kun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie en duidelijke site, altijd goed op de hoogte van alle leuke feestjes en events, leuke winacties, al vaker via jullie toegangskaartjes gewonnen en een super goeie service en klantgericht team die... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Voor ons was het een leuke ervaring nog nooit op die lokatie geweest zeker voor herhaling vatbaar questzone bedankt voor deze winaktie gr romke

À propos de l'entreprise

1. Société de presse
  2. Billetterie de spectacles
  3. Festival
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes

Écrit par l'entreprise

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

234 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Een ticket kost een paar euro als je…

Een ticket kost een paar euro als je wint en het kan bij de grootste festivals. Wat wil je nog meer ?

Réponse de Guestzone

Wat fijn te lezen dat je 'begrijpt' hoe ons systeem werkt Nancy. We vragen inderdaad een kleine bijdrage voor deelnames aan winacties. Dit zodat we kwaliteit kunnen blijven bieden. Zie dat je al 14x2 vrijkaarten hebt gewonnen voor mooie feesten en festivals, geweldig! Heel erg bedankt voor de 5 sterren 🙏🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een geweldig feestje

Het was een geweldig feestje. Mooi weer ook. Alles goed voor elkaar. Heerlijk gedanst. Hoop op nog meer van dit soort feestjes. Super tof dat ik op de gastenlijst stond🙏🏻

Réponse de Guestzone

Dank voor deze mooie woorden Theresia, we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen! Geweldig om te lezen dat alles soepel verliep en je heerlijk hebt kunnen dansen. Dat je via ons op de gastenlijst stond en zo’n fijne dag hebt gehad, daar doen wij het voor. We hopen dat je snel weer kunt genieten van vrijkaarten voor een mooi feest.

Super tof feest

Super tof feest, op een gave locatie, geweldige muziek en heerlijk publiek!!

Réponse de Guestzone

Wat fijn te horen dat je genoten hebt van het feest Priscilla, top! Heel erg bedankt voor de genomen moeite om ons te beoordelen 🫶

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals altijd stonden we op de…

Zoals altijd stonden we op de gastenlijst.
Machtig prachtig leuk feest. Bedankt voor de tickets.

Réponse de Guestzone

Dank voor je enthousiaste woorden en dat je dit met ons deelt Gerda, dat waarderen we enorm! Top dat jullie weer netjes op de gastenlijst stonden en dat het feest zo in de smaak viel. Tot snel, hou onze agenda en winacties in de gaten.

Werkt gewoon

Zoals de titel al zegt, het werkt. Meedoen kost wel geld en je kunt natuurlijk niet altijd alles winnen, dus soms heb je goedkope kaartjes, soms ben je gewoon wat geld kwijt. Ik heb tot nu toe geen problemen ondervonden met gastenlijstplaatsen of tickets.

1 novembre 2025

Réponse de Guestzone

Bedankt voor de 5 sterren Glenn! Sinds juli 2025 member, met 2 winacties meegedaan en voor allebei vrijkaarten gewonnen.

Wauw

Heerlijke site, doet het goed!!!

24 octobre 2025

Réponse de Guestzone

Je bent al sinds 2012 member bij Guestzone en inmiddels 27x2 vrijkaarten bij ons gewonnen voor mooie events en festivals, super! Bedankt voor je beoordeling Marjan, wordt gewaardeerd.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lekkere vibe

Prima locatie, leuke energie, lekkere vibe

25 octobre 2025

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je beoordeling Erik!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dat we via Guestzone naar…

Super dat we via Guestzone naar Korolova konden!!! Dank Guestzone!!!

23 octobre 2025

Réponse de Guestzone

Wat geweldig om te lezen dat je via Guestzone bij Korolova was! En vijf keer winnen met zes keer meedoen aan onze winacties laat precies zien wat wij bedoelen: bij Guestzone is de kans om te winnen écht groot. Dank dat je dit deelt en al sinds 2022 meedoet Ron, dat waarderen we enorm.

Duidelijk en super geregeld

Duidelijk en super geregeld

18 octobre 2025

Réponse de Guestzone

Heel fijn te lezen dat onze communicatie helder en duidelijk was mbt gewonnen vrijkaarten voor de Disco-Train XXL Party op de Pier Jolanda. Goede score ook! Eén keer meedoen met onze winacties en direct tickets winnen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kaartjes gewonnen voor een super leuk…

Kaartjes gewonnen voor een super leuk feestje. Ik had nog iets verkeerd ingevuld met het e-mail adres van mijn introducé, via de mail zeer behulpzaam contact gehad, en probleem was opgelost. Verder heel handig overzicht van alle interessante feestjes!

Réponse de Guestzone

Bedankt voor de 5 sterren Annemieke! Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is opgelost en dat je onze service als behulpzaam hebt ervaren. Dank dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, dat betekent veel voor ons.

Win vaak

Win vaak ! Top

13 octobre 2025

Réponse de Guestzone

Wat gaaf om te lezen dat je al 12 keer 2 vrijkaarten hebt gewonnen Maria! Dat laat zien dat je een echte trouwe member bent. We waarderen je enthousiasme enorm en hopen dat je nog vaak mag genieten van mooie events via Guestzone.

Leuk feest!!!

Leuk feest. Super geregeld door Guestzone. Via gastenlijst naar binnen. We hebben genoten!

Réponse de Guestzone

Geweldig dat jullie zo hebben genoten Bianca! Fijn om te horen dat alles soepel verliep en jullie via de gastenlijst naar binnen konden. Mooi dat het zo’n geslaagde avond is geworden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service is toch geweldig dat je…

Goede service is toch geweldig dat je kans krijgt om via winacties gratis kaartjes te winnen voor een top avond.

Réponse de Guestzone

Wat leuk om te horen dat je onze service zo waardeert Dinie! En dat je dit jaar al vijf keer gewonnen hebt, tien vrijkaarten voor toffe festivals en events, maakt het natuurlijk extra bijzonder.

Topfeest!!!!!!

Réponse de Guestzone

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling Il-Ja! We vinden het altijd leuk om te lezen dat onze winacties zoveel plezier bezorgen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn dat je kaarten kunt winnen voor…

Fijn dat je kaarten kunt winnen voor leuke evenementen!

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je leuke reactie! Fantastisch om te horen dat je geniet van de winacties en de evenementen waar je via ons naartoe kunt.

Leuk sfeer

Leuk sfeer, fijne locatie, niet te vol geprot met mensen. En vooral allemaal leuke spontane mensen!
En natuurlijk de goede muziek niet te vergeten

Réponse de Guestzone

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt Nancy! Klinkt als een topavond met precies de juiste sfeer, een fijne locatie en een gezellig publiek. We waarderen je enthousiasme enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie winactie en alles prima…

Mooie winactie en alles prima gecommuniceerd.

Réponse de Guestzone

Dank voor je fijne review en het delen van je ervaring! Mooi om te horen dat alles rond de winactie soepel verliep en de communicatie duidelijk was.

Service

Verloopt goed en als er iets is reageren ze snel!

6 septembre 2025

Réponse de Guestzone

Bedankt Suzan, dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Extra bijzonder om zo’n mooie 5-sterren beoordeling te ontvangen van iemand die al sinds 2015 lid is. Geweldig om te horen dat onze service goed verloopt en dat je onze snelle reacties waardeert.

Noté 5 sur 5 étoiles

Guestzone zorgt al jaren voor af en toe…

Guestzone zorgt al jaren voor af en toe een leuke verrassing met gratis kaartjes

9 octobre 2025

Réponse de Guestzone

Wat leuk om te lezen dat je al jaren member bent en zo nu en dan wordt verrast met gratis kaartjes! Geweldig dat je dit even deelt, dat waarderen we enorm. Hopelijk mogen we je nog vaak blij maken met nieuwe winacties.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ze benaderen je wel mooi op tijd

Ze benaderen je wel mooi op tijd. Maar helaas kon ik niet meer door omstandigheden. En heb ik dan ook netje kunnen annuleren.

4 octobre 2025

Réponse de Guestzone

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Said. Fijn om te lezen dat je onze communicatie en het annuleren als positief hebt ervaren. We vragen ons alleen af waarom je ons dan toch maar 3 sterren hebt gegeven, want drie sterren lijkt al snel alsof je niet helemaal tevreden bent, terwijl je bericht juist positief klinkt. We horen het graag, want we willen natuurlijk begrijpen wat we nog beter kunnen doen!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus