Inzichtsvolle reading!
Ik ben heel blij dat ik de kans heb gehad om een human design reading van Guido te ontvangen. Hij leidde de reading in op kalme wijze waardoor ik mij erg geaard voelde doorheen de sessie.
Ik kon ervaren hoe aanwezig Guido was en hoe actief hij luisterde naar mijn vragen. Hij checkte ook regelmatig in wat de informatie die hij deelde met me deed, wat heel erg bijdroeg aan mijn gevoel van veiligheid en openheid.
Naast de manier waarop Guido de sessie leidde, ben ik ook erg geprikkeld geweest door de info die hij deelde. Het creëerde een gevoel van écht gezien worden, wat zowel aangenaam als helend aanvoelde. Door deze erkenning heeft de reading processen op gang gezet waarvan ik voelde dat ik er klaar voor was, maar waarbij ik een duwtje in de rug kon gebruiken. Ik ben actie beginnen ondernemen in de richting waarvan de reading me liet voelen dat ik vol vertrouwen dat pad mag bewandelen.
Ik blijf human design een bijzondere spiegel vinden die me liefdevol en soms ook onverbiddelijk toont wat (niet) stroomt.