Gutsy FashionAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige shop! Gutsy levert écht goede kwaliteit met unieke designs en prachtige prints. De communicatie verloopt super en mijn custom made item is helemaal top geworden. Een absolute aanrade... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Tailleur sur mesure

Écrit par l'entreprise

Made-to-order fashion label wat zich specialiseert in op maat gemaakte kleding voor iedere vrouw!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wat een geweldige shop

Wat een geweldige shop! Gutsy levert écht goede kwaliteit met unieke designs en prachtige prints. De communicatie verloopt super en mijn custom made item is helemaal top geworden. Een absolute aanrader!

27 mai 2026

Réponse de Gutsy Fashion

Dankjewel voor je prachtige review ❤️ Heel veel plezier nog van jouw Gutsy item 🙌🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een prachtige handgemaakte items

Wat een prachtige handgemaakte items. Je koopt niet gewoon kleding, je koopt schoonheid en je voelt dat er veel passie ingestopt is. Door de broeken van Gutsy voel ik me weer zelfverzekerd en mooi in een broek. Deze twijfelkont heeft heel veel gehad aan het persoonlijke advies. Bij twijfel, stuur Lisanne een berichtje en ze helpt je met al je vragen en denkt echt heel goed mee! Voor mij nooit meer andere broeken ❤️

20 novembre 2025

Réponse de Gutsy Fashion

Dankjewel voor je lieve woorden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Absoluut handwerk zonder dat je het ziet :)

Ik heb al een heleboel gutsy items; t-shirts, bloesjes, jurkjes, en verschillende soorten broeken. Je zou echt niet zeggen dat dit met de hand gemaakt is, het afwerkingsniveau is echt heel strak. En tegelijk merk je aan alles dat dit handwerk is; de items zijn perfect op mijn lijf afgestemd. En dat maakt “ gewone “ kleding opeens heel irritant ;). Lisanne stemt alles af en als je een eigenaardig detail hebt t.a.v. je lichaam en hoe kleding valt, neemt ze dat zonder moeite voor je mee in haar ontwerp. Dus absoluut de moeite waard :)

7 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Meerdere jurken en rokken besteld alles nog steeds zo mooi

Heb inmiddels 2 jurken en meerdere rokken, zitten heel fijn, prachtige stoffen en blijven mooi en ze passen mij (maat 48/50)! Ik ontvang altijd veel complimenten als ik kleren van Gutsy aan heb. Tip vraag of Lisanne (tegen meerprijs) zakken in je jurk wil zetten!

Réponse de Gutsy Fashion

Dankjewel voor je lieve review! En wat een goede tip voor andere klanten, want dat soort custom opties kunnen natuurlijk altijd :) Liefs, Lisanne

Lievelingskleding

Bij bijna elke nieuwe collectie (en dat zijn er dus meerdere per jaar) wordt ik verleid om de mooie items van Gutsy te kopen. Het liefste koop ik bijna alles van de collectie want eigenlijk is het allemaal leuk! Helaas kan mijn portemonnee dat niet aan, dus neem ik genoegen met een aantal items verspreid over enkele maanden. Ze zijn kwalitatief erg goed en staan super mooi! De Gutsy items zijn dan ook mijn 'lievelings kledingstukken'. Mijn Gutsy collectie wordt alleen maar groter en I love it! ❤️

Ook het contact is heel snel, professioneel en klantvriendelijk. Lisanne beantwoord al je vragen over materialen, pasvorm, maten etc.
Ik vind deze persoonlijke benadering erg prettig!

Ook haar kindermerk AhGussie is bij mij en mijn kleine zoontje erg geliefd. De newborn broekjes zijn erg vaak gedragen en ook de groter maat broeken zijn perfect! Zo fijn dat ik alweer een maatje groter heb besteld.
De custom opties die Gutsy aanbiedt zijn ideaal voor het matchen met je kleintje.

Ik kijk ernaar uit om mijn volgende bestelling in ontvangst te nemen! ✨️

Réponse de Gutsy Fashion

Lieve Jantina, dankjewel voor je lieve woorden en je enthousiasme over Gutsy <3! Liefs, Lisanne

Helemaal geweldig

Ik ben zo blij dat ik bij Gutsy terecht ben gekomen. Alle items die ik heb besteld (en dat zijn er inmiddels behoorlijk wat) zijn boven verwachting! Zowel de kwaliteit als de pasvorm zijn altijd perfect. Zelfs aparte verzoekjes of aanpassingen zijn mogelijk. Lisanne bedankt voor alle mooie items, altijd een feestje om uit te pakken en te dragen.

Lieve Esmee, dankjewel voor je lieve woorden en je bestellingen! Liefs, Lisanne

Wauw

Wauw, de broeken van Gutsy , in 1 woord geweldig.
Met mijn lipoedeem benen zitten ze als gegoten.
Je kunt altijd overleggen, Lisanne helpt je snel.
Nu broek 5 besteld en een trui .

30 décembre 2024

Réponse de Gutsy Fashion

Hi Janet, dankjewel voor je lieve woorden! En voor al je bestellingen natuurlijk :) Liefs, Lisanne

Gilet en Jasje

Ik heb een gilet en een jasje besteld. Door mijn dikke armen vond ik het spannend om een bestelling te doen en heb uiteindelijk ook lang gewacht. Uiteindelijk toch gedaan.
Wouw,..het zit echt als gegoten. Geen getrek en ook geen hobbezak. Perfect.
Fijne stoffen ook.
Heel erg blij mee !

27 mai 2024

Réponse de Gutsy Fashion

Dankjewel voor je mooie review! Heel veel plezier van je Gutsy items :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Cutom made flared en gilet

Cutom made flared en gilet. En het zit als gegoten!! Klantvriendelijkheid is super en ook bij vragen en wensen is niks te gek. Het pakket is prachtig verpakt en er zit een persoonlijke kaart bij wat het helemaal af maakt. Was voorschriften kaartje er bij en als kers op de taart nog een klein kadootje... DIT WIL JE!!! Dit was mijn 1e aankoop en er zullen er nog vele volgen!!! Dank je wel Lisanne, je mag trots zijn op jezelf!!

29 mai 2024

Réponse de Gutsy Fashion

Dankjewel voor je lieve woorden! Heel veel plezier van je Gutsy items :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Eindelijk een broek die niet te lang is…

Eindelijk een broek die niet te lang is voor mijn korte benen :) mooi ingepakt en kreeg er ook een scrunchie in dezelfde print bij. De broek heeft een hele mooie print. Bij het passen van de broek knapte er helaas wel een naadje. Hierover contact gehad, vriendelijke en snelle mail met uitleg gekregen en dat ze het zal repareren.

15 mai 2024

Réponse de Gutsy Fashion

Hi Thirsa, dankjewel voor je review! Inmiddels hebben wij contact gehad over het gebroken naadje en ga ik dat uiteraard voor je repareren. Groetjes, Lisanne

Echte aanrader

2 flared broeken laten maken en ze zitten als gegoten! Vooraf contact gehad over welke maat ik moest nemen. Heel duidelijke en snelle reactie.

Zeker de moeite waard als je perfect zittende broeken wilt hebben!

13 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

custom voor een regular prijs. Top!

Ik heb 2 gutsy flared en wat zijn ze fijn. Ze zitten als gegoten!
Aangezien ik een afwijkende maat heb heeft Lisanne me met haar video gecoacht om mezelf op te meten. Achteraf maakte ze mijn maat gewoon custom zonder extra kosten.
Goede kwaliteit voor een goede prijs. Echt een aanrader!

13 octobre 2022

Gusty Fashion maakt het mogelijk

Gutsy maakt het mogelijk om voor iedereen en ieder lichaam mooie, leuke en bovenal SLOW fashion te dragen! Ik heb twee prachtige flareds bij Lisanne gekocht en ze zitten als gegoten. Haar pakketjes zijn letterlijk een feestje om open te maken en je kunt zien en voelen hoeveel liefde Lisanne in haar vak en items stopt.

Vandaag heb ik een prachtige jurk gekocht uit haar party collectie en de waarheid is: ik kan niet wachten tot hij binnenkomt!

Handgemaakt bij Lisanne betekent ook super uniek: je vindt niet snel iemand in dezelfde outfit als jou!

Enorm bedankt Lisanne en ga zo door met Gutsy Fashion!

23 octobre 2022

Fijnste broeken ooit!

Meerdere broeken van Gutsy en ze zijn een voor een mijn lievelings broeken! Ze zitten heerlijk. Bij vragen krijg je altijd meteen antwoord. Kortom echt geweldig

6 octobre 2022

Handgemaakt

Hele toffe kleding die ze zelf met de hand maakt, dus alles kan op maat gemaakt worden.
Levertijd is daardoor wel langer, maar zeker het wachten waard, want de broek die ik kocht zit echt zalig!

19 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige kleding van goede kwaliteit

Lisanne van Gutsy maakt prachtige en comfortabele kleding. Ook voor grote maten en zelfs op maat. En ze geeft daarbij desgewenst hulp en advies om het voor jou zo passend mogelijk te maken.
Ik ben superblij met mijn flared broek en teddy jasje. Ga zo door Gutsy!

19 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Superlieve dame die mooie spullen…

Superlieve dame die mooie spullen maakt. Helemaal netjes afgewerkt en deze maattabellen kloppen echt! Ik heb twee etuis en een lange rok en ga nog eens een flared kopen!

28 juillet 2022

Meermaals tevreden!

Ik ben zo tevreden, dat ik voor de derde keer deze review aan het schrijven ben, haha. In kernwoorden: custom producten van hoge kwaliteit, duurzaam dus en professionele klantenservice. Ook fijn dat dit een bedrijf is wat die ‘alles moet gisteren klaar en liefst ook bezorgd zijn’-mentaliteit in stand houdt. Lekker verkneukelen om dat product wat speciaal voor jou door vaardige handen van eigen bodem gemaakt wordt, love it!

1 juillet 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus