H G Sports Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ski's gekocht voor mijn dochter, maar na 2 dagen liet de bovenlaag van de ski's al los. Na de vakantie meteen contact gezocht en ze hebben ze toen omgeruild voor een paar andere ski's. Helaas ging da... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima website, goed snowboard, voldeed aan de verwachtingen. Fijn dat het board met bindingen opgestuurd kon worden. De winkel ligt namelijk in Zeeuws Vlaanderen, dus ietsje uit de richting van Amster... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb in oktober 2025 een paar freestyle poederski’s gekocht voor een geweldige prijs. Deze heb ik nu een seizoen kunnen uittesten en ze waren zoals omschreven: gebruikt maar in goede staat. De... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu al 2x snowboard matriaal besteld, schoenen en bindingen en zeker geen spijt van, spullen zien er goed uit en kunnen nog wel even mee. Ook retourneren gaat soepel en vlot, ik had ergens anders nieuw... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de souvenirs sportifs

Écrit par l'entreprise

Verkoop en inkoop van tweedehands sportmateriaal. Wij geven sportmateriaal een tweede leven en maken zo dure sporten toegankelijker voor iedereen! Bestaande uit H-G Ski's, H-G Snowboards en H-G Watersport.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima service

Snelle reactie, en materiaal zoals op de foto. Achteraf bleek het niet op voorraad, ander model voor gesteld.

16 décembre 2022

Bestellen tweedehands ski’s

Bestellen en leveren ski’s prima verlopen. Netjes geslepen en gewaxt thuis gekregen.
Advies naar het bedrijf; beschrijven van beschadigingen van de materialen, hierover wordt op de site niks over genoemd. Verder helemaal tevreden.

22 octobre 2022

Een k2 raygun board gekocht

Een k2 raygun board gekocht. Ik had een 160w besteld, eigenlijk al boven mijn gewicht maar ik had nog niet zoveel verstand van snowboards. Uiteindelijk kreeg ik een bericht dat ze een fout hadden gemaakt, ze hadden alleen nog maar de 163, de medewerker: ipv vragen naar mijn gewicht en uit te zoeken wat echt bij mij past zegt hij dat 3cm extra niet zoveel uitmaakt. Terwijl ik al had aangegeven dat ik dacht dat de 160 al een beetje boven mn limiet zat en mijn lichaams lengte en gewicht had doorgegeven. Gezien ik nog weinig verstand had van snowboards geloofde ik de beste man maar. Uiteindelijk zat ik opgescheept met een 164w board (ook nog eens groter dan dat zij in tweede instantie hadden beloofd) met mijn 71kg lichaam en intermediate lvl riding; niet aan te raden als je niet ruim boven de 80 kilo weegt.

Nu is me duidelijk dat ze bij H-G snowboards niet geven om de snowboarder maar vooral om verkoop. Een goede winkel had mij dat board absoluut afgeraden. Ik kreeg er wel een snowboardhoes bij (ik denk al 15 jaar oud/in gebruik geweest) voor het eerste misverstand, vandaar twee sterren en niet 1. (het tweede misverstand ben ik niet op ingegaan want de wintersport vakantie was al half in gang gezet).

(Update)
Na contact te hebben opgenomen werd er voorgesteld om het board terug te sturen en dat ik het grootste gedeelte van m'n geld terug krijg. Dit is wel netjes van hun.

7 mars 2022

Réponse de H G Sports

Hi Ruben, je mag er altijd op in gaan ook na een vakantie. Als een board of ski niet goed blijkt te zijn komen we alsnog graag in contact met onze klanten om te zorgen dat deze wel tevreden wordt. Gelieve daarom contact op te nemen met info@h-gsnowboards zodat we het alsnog op kunnen lossen.

Vriendelijke groet,

Het H-G Team

Teleurgesteld

De kwaliteit viel wat tegen, en de spullen waren niet goed genoeg op orde. Wel vriendelijk en behulpzaam.

4 septembre 2022

Réponse de H G Sports

Hi Marleen, helaas voldeden onze SUPs niet aan jouw verwachtingen. Vandaar dat je ook niks bij ons hebt gekocht. Bedankt dat je ons vriendelijke en behulpzaam noemt want we willen mensen gewoon helpen als iets tegenvalt of niet goed uitkomt.

Het H-G Team

Twee gerepareerde sups gekocht

Twee gerepareerde sups gekocht. Supersnel geleverd en hele goede service toen bleek dat sups op de reparatie lek bleken te zijn. We hebben vervangende sups gekregen. Heel blij mee. Nogmaals dank.

3 août 2022
Avis spontané
Noté 3 sur 5 étoiles

Levering snel. Board vuil en erg beschadigd

Super service en bestellen en levering was top. De 2 sub boards zijn wel nog vuil en ruiken zelfs naar dode vis. De boards en vooral de vinnen zijn erg beschadigd en lijken intensief gebruikt. Tip is om wat meer detail te geven over de leeftijd/staat van het board en ze goed te reinigen.

21 juillet 2022

Réponse de H G Sports

Beste EV, vervelend om te horen dat u zo over uw bestelling denkt. Echter kunnen wij ook u helpen. U kunt contact opnemen met info@h-gskis.nl of ons bereiken op +31636493123, dan zorgen we samen voor een oplossing. Bijvoorbeeld een ander board/vin wat wel aan de verwachtingen voldoet. We willen graag dat u weer tevreden wordt.

Groet,

H-G Team

SUP board gekocht

Bij H-G Ski's mijn SUP board gekocht. Had nog een aantal vragen vooraf en ben zeer goed geholpen. Kan deze winkel zeker aanraden.

26 juin 2022

Top-adres

Een leuke zaak, correct en eerlijk behandeld, goede adviezen en daardoor zelf best geslaagd

6 avril 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

niet tevreden

Hele snelle levering! Om 14:40 besteld en de volgende dag in huis! Helaas was 1 ski niet gewaxt en geslepen dus de kwaliteit van het product laat nogal te wensen over. Skiën ging nogal moeizaam met 1 goede en 1 slechte ski,

4 avril 2022

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus