Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn, door de thuiskapper totaal verknipte haar, hebben ze (Veronique) in 3 knipbeurten weer tot een mooie coupe omgetoverd. Er is heel eerlijk gecommuniceerd over het eindresultaat bij de eerste he... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Product was correct bezorgd. Aandachtspunt: Het ontbreekt aan goede telefonische bereikbaarheid en afspraak om mij terug te bellen werd helaas niet nagekomen! Ik hoop dat Goldwell Soft Color 5N, 125... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Good price for article i want buy and fast delivery, but i didn't receive email with parcel number for Post nl, so i couldn't track the package online. Anyway I've got it ..but it was little uncomfort... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles goed gegaan, snel afgehandeld en op tijd geleverd. Een tip maar voor haarmarkt.nl: ook leveringsinfo (eventueel een traceringscode) meesturen in een bevestigingsemail. Zelfs als je geen account... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,0

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Product was correct bezorgd

Product was correct bezorgd.
Aandachtspunt: Het ontbreekt aan goede telefonische bereikbaarheid en afspraak om mij terug te bellen werd helaas niet nagekomen! Ik hoop dat Goldwell Soft Color 5N, 125ml bij Haarmarkt.nl weer in voorraad zal zijn.

3 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf!
Zeggen dat ze spullen opsturen en vervolgens komen de smoesjes. Ja de drukte bij Postnl.. bla bla bla..
We gaan een onderzoek starten bij Postnl word aan de telefoon gezegd. Zelf contact opgenomen met Postnl, geen onderzoek gestart. Afspraken van terug bellen worden niet nagekomen. Zijn zeer slecht bereikbaar. Uitendelijk order kunnen annuleren en ons geld terug ontvangen.
Mijn advies, bestel hier nooit iets!

8 décembre 2023
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn huisnummer vergeten te…

Ik had mijn huisnummer vergeten te melden. Ze hebben het geld terug gestort waarvoor grote dank.
Dan heeft mijn man terug besteld en 2 dagjes later had ik mijn product al .
Supersnel en top bediening ook was alles per e-mail,, van harte dank

Prima webshop

Duidelijke communicatie, snelle verzending en levering van mijn favoriete nergens meer verkrijgbare product, zeer tevreden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, ook achteraf kunnen betalen via klarna hou ik van, want wanneer er een product terug zou moeten heb je gewoon een aanpassing van de rekening en betaal je het juiste bedrag i.p.v. heen en weer geschuif van geld.

Noté 1 sur 5 étoiles

Gezellig discussiëren met Haarmarkt.nl

Vers uit de verpakking blijkt de bestelde Jaguar coupe-schaar halverwege de knipbeweging weerstand te vertonen. Wat ons betreft reden voor een retour. Aangezien op de site geen retourformulier te vinden is, tweemaal een retourmelding gemaild met het verzoek om een retourformulier. Vanwege het uitblijven van een reactie toch maar even gebeld.
"Wij hebben helemaal geen tijd om mails te lezen, laat staan te reageren" is de defensieve reactie. "En waarom wilt u de schaar retourneren?" "U heeft de schaar dus gebruikt! Wij nemen geen scharen terug, en al helemaal niet als ze zijn gebruikt!" Ja maar, je ontdekt pas dat een schaar niet soepel knipt als je een eerste knipbeweging maakt? "Nu maakt u er een verhaal van. Het is duidelijk dat de schaar is gebruikt, dus die nemen we niet retour."
De discussie over gebruikt/ongebruikt gaat nog even door met een collega (eigenaresse?) die me continue in de rede valt. Er wordt zelfs gesuggereerd dat ik de schaar heb laten vallen. Op mijn argument dat je een online bestelde broek die niet past wel kunt retourneren ondanks dat deze volgens de definitie van haarmarkt 'gebruikt' is wordt bits gereageerd dat een schaar geen broek is. "Als u in uw kapsalon iemand krijgt die niet tevreden is, dan herstelt u dat toch ook niet gratis?" Met stomheid gerslagen reageer ik dat dit natuurijk wel degelijk het geval is. Het zou totaal onprofessioneel zijn om dat niet te doen. Inmiddels heb ik wel in de gaten dat van enige professionaliteit bij haarmarkt totaal geen sprake is.
Na lang aandringen wordt mij aangeboden dat de schaar ter keuring wordt aangeboden bij Jaguar zelf. Hier ga ik, wellicht ten onrechte, niet mee akkoord. Ik vertrouw er inmiddels niet meer op dat haarmarkt de schaar werkelijk bij Jaguar ter keuring aanbiedt.
Hans Stuive, Salon Stuive BV
Deze recensie schrijf ik niet voor de dames van haarmarkt. Die lezen geen mail, en al helemaal geen recensie. En als ze dat al doen zal van enige zelfreflectie geen enkele sprake zijn.
Namens mij een vriendelijke waarschuwing voor al onze collega's in de kappersbranche om haarmarkt links te laten liggen. Dat scheelt een hoop frustratie.

27 novembre 2023
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus