Haarsieraad Avis

Moyen

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Tweede gaatje schieten

Tweede gaatje opnieuw laten schieten, nadat het ergens anders verkeerd was gegaan. Er was gelijk tijd voor. Het werd kundig en secuur gedaan.
Echt heel tevreden!

27 décembre 2025

Réponse de Haarsieraad

Hoi Mirte, wat een compliment, bedankt! Het is altijd vervelend als een gaatje niet naar wens is gezet, dus we zijn heel blij dat we dit naar volle tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. Leuk dat je de moeite neemt om dit hier te delen!

Slechte Service

1 ster is eigenlijk nog teveel. Na 1 week sieraad kapot, wordt opgestuurd en na 4 weken nog niks…..terwijl het online gewoon te koop is. Netjes zou zijn als er gewoon een nieuwe geleverd zou worden maar nee ik moet lekker wachten…..

26 juillet 2025

Beste heer Keijzer,

Hartelijk dank voor uw review en nogmaals onze excuses voor de ongemakken en de lange wachttijd. We begrijpen uw frustratie volledig.

U heeft gelijk, we sturen alle sieraden voor reparatie of vervanging altijd naar onze leverancier, omdat zij over de juiste kennis en onderdelen beschikken. Zodra een sieraad kapotgaat, moeten we het opsturen zodat de leverancier kan beoordelen of het te repareren is of vervangen moet worden. Dit proces kan soms helaas een paar weken duren.

De lange wachttijd in dit specifieke geval had te maken met het feit dat we moesten afwachten wat de leverancier zou beslissen. Zodra wij van hen te horen kregen dat het sieraad niet gemaakt kon worden en ook meer leverbaar was, hebben we direct uw geld teruggestort.

We hopen dat u begrijpt dat de beslissing over reparatie en vervanging buiten onze directe macht ligt. Het spijt ons dat dit proces zo veel tijd in beslag heeft genomen.

Met vriendelijke groet,
Het team van Haar Sieraad

Vriendelijke service!

Fijn en snel contact. Armbandje was stuk na een half jaar en werd snel en kosteloos gerepareerd. Super vriendelijke service!

10 juin 2025

Réponse de Haarsieraad

Wat fijn om te horen! Ontzettend bedankt voor uw mooie woorden en de 5-sterrenreview. We zijn blij dat we het zo snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We zien u graag terug in onze winkel of online!

Tevreden

In de drukte kerstperiode had ik nog snel iets nodig voor kerstavond.
23 december bestelling geplaatst om 15:00, volgende ochtend keurig om 10:00 levering met PostNL. Zeer netjes in een drukke tijd!

23 décembre 2022