Haderslevtandklinik Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos tandlægen. Cecilie var utrolig dygtig, professionel og fik mig til at føle mig helt tryg gennem hele behandlingen. Hele personalet var samtidig super kompetente, imødekommende og servicemindede. Klart en tandlægeklinik jeg varmt kan anbefale!

12 mai 2026

Inkompetent tandlæge

Har hen over en periode på 4 uger døjet med slemme tandsmerter. Jeg kommer gentagne gange ved Cecilie, men hun formår ikke at løse problemet. Da jeg ringer igen og fortæller at jeg fortsat har smerter, får jeg en penicillinkur. Efterfølgende må jeg søge hjælp ved vagttandlægen, som fortæller at pencillinkuren ikke vil give nogen effekt.
Jeg kommer igen efter weekenden ved Cecilie, men smerterne forsætter. Jeg søger ny tandlæge, som fortæller at grundet en fyldning som er mast ned i tandkødet er der opstået yderligere betændelse i tandkødet.
En enormt dårlig behandling jeg har fået og der er ingen tvivl om at Cecilie ikke havde kompetencerne til at løse problemet.

7 juillet 2025

Stressende og ubehagelig oplevelse

Jeg kom ind til tandlæge C, til en forundersøgelse. Jeg havde højst befundet mig 5 minutter i stolen, til vigtig samtale om min kommende behandling. C fik så pludselig travlt med, at sige, at der ikke var så meget tid. Derefter undersøgte hun tanden, på en utålmodig og grov måde. Derved kom værktøjet til at stikke ned, i mit tandkød. Efter denne ubehagelige og stressende oplevelse, føler jeg mig ikke tryg ved yderligere behandling hos C. Jeg har siden været hos en kompetent tandlæge, som kunne konstatere, at min tand var flækket helt over, hvorfor en rodbehandling, som C mente jeg skulle have, ville være helt forkert at udføre.

5 mars 2025

Dygtig og sød tandlæge

Har i flere år frygtet bedøvelse, da jeg altid har følt det var det værste ved tandbehandling. Cecilie lagde det næsten uden jeg kunne mærke det. Alt i alt en super fin oplevelse at få fjernet min meget ømme visdomstand🦷😁

14 mai 2024

Et dejligt sted at komme

Jeg har alt positivt at sige om stedet, de er virkelig søde og ikke mindst super kompetente mennesker. Jeg har aldrig været glad for at gå til tandlæge og har været i hænder på en masse forskellige, men hos Haderslev Tandklinik er der et stort overskud og en kæmpe forståelse overfor tandlægeskræk. Man er i gode hænder og de går ikke igang med noget før man er klar til det. Der er plads til det hele hos dem. En klar anbefaling værd :)

10 mai 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit