Hairjazz.dk Avis 13

1,9

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Pessima esperienza

Pessima esperienza. Il mio ordine ha avuto ritardi enormi e non ho ricevuto nessuna email di conferma dopo il pagamento. Ho provato a contattare l’assistenza, ma rispondono molto raramente e senza fornire soluzioni concrete.

Per fortuna avevo pagato con PayPal e sono riuscita a ottenere il rimborso, altrimenti avrei perso i soldi.
Servizio veramente deludente.

28 novembre 2025

Snyderi

Har bestilt en MEGA pakke. Pengene er taget men har kun fået halv delen af pakken. Jeg har skrevet mange mails med beviser, men der ikke nogen der reagerede. Meget dårlig behandling

30 mai 2025

Die Ware der Bestellung habe ich erst…

Die Ware meiner Bestellung an Hairjazz habe ich erst nach 6 Wochen erhalten. Jetzt habe ich eine Rechnung mit Mahnspesen von Fr. 20.- erhalten, da ich noch nicht bezahlt hatte. Ich hatte keine Rechnung der Swissbiling erhalten, nur diese mit dem Paket, dass ich erst nach 6 Wochen erhalten habe. Der Kundendienst von Hairjazz findet es ist nicht ihr Fehler sondern meiner. Jetzt muss ich für Ware von Fr. 36.- neu Fr. 56.- bezahlen die ich viel zu spät erhalten habe. Ich werde sicher nie mehr was bei Hairjazz bestellen!!! Schlechter Kundenservice!

15 septembre 2023

Folkens køb aldrig derfra især ikke…

Folkens køb aldrig derfra især ikke hvis i ønsker jeres penge retur, jeg sendte min vare retur i februar da jeg fortrød købet og jeg har stadig ikke fået mine 800kr tilbage jeg har sendt dem to mails omkring at jeg ikke har modtaget mine penge og de har ikke besvaret mine mails 😡

14 mars 2022

Manglende tilbage betaling af returnering!

Jeg har for over en måned siden sendt min ordre retur.
Heldigvis med kvittering og kan se de har modtaget returneringen d. 26/4.
Jeg har stadig ikke modtaget tilbagebetaling eller svar på mine mails.
Jeg kontakter dem derfor i dag via telefonen og får af vide jeg IGEN skal skrive en mail.
Det har jeg derfor i dag gjort, men jeg er begyndt at tvivle på om jeg mon får mine penge tilbage :-(

Jeg ville ønske jeg havde tjekket anmeldelser herinde først, for så havde jeg ALDRIG valgt at bestille igennem jer. ØV.

11 mai 2021

Dårligt! Og virker ikk, skidt for håret

Dårligt!! Jeg har langt tyndt glat hår, og efter jeg har brugt deres produkter til mange penge, bliver mit hår tørt, filteret og fedtet. Det er umuligt at rede ud når man har vasket det, og det tager glansen ud! Skriver man til dem, kommer de med flere bort forklaringer og man giver kun penge retur for uåbnet produkter. Man kan jo ikk prøve dem uden at åbne dem. De holder sket ikk hvad de lover, og de sletter de dårlige anmeldelser på deres side, så man kun kan se de gode!!!

18 décembre 2020

Håret växer inte snabbare

Schampo och hårinpackning var bra, håret blev mjukt och fylligare. Balsamet gjorde håret väldigt strävt. Köpte även leave in spray som skulle sprayas på hårbotten för att håret skulle växa ännu snabbare än med bara allt annat joks. Gav absolut ingen effekt på hur snabbt håret växte.

31 juillet 2020

Jeg har ret tørt hår og derfor bliver…

Jeg har ret tørt hår og derfor bliver det ret nemt slidt(selvom det bliver klippet reglmæssigt). Så tænkte at hairjazz' produkter måtte da kunne hjælpe, men efter at have brugt deres hårprodukter i 2 måneder, er mit hår kun blevet mere tørt og slidt.
Jeg har brugt deres shampoo, balsam, kur og lotion. Jeg har set deres instruktions videoer for at være sikker på jeg brugte produkterne rigtigt. Ville så være ærlig og sige at kuren ikke var helt så dårlig kvalitet som de andre produkter.
Jeg ville helt sikkert ikke anbefale det her produkt til nogen.

27 septembre 2019
Logo de Hairjazz.dk

Réponse : Hairjazz.dk

Kære kunde, Ditte Nielsen,
Vi beklager, at du støder på negativ oplevelse.
Hair Jazz-produkter blev skabt til hurtigere hårvækst. De aktive ingredienser - vitamin B6, sojaprotein, keratin, æggeskalekstrakt og chitin styrker og regenererer dit hår, fremmer dets vækst og giver volumen. Da Hair Jazz indeholder alkohol og æggeskalekstrakt, kan dit hår blive tørrere. Derfor anbefaler vi kun at bruge Hair Jazz shampoo og lotion til rødderne. Du sagde, der havde et forholdsvis tørt hår før Hair Jazz, så i dette tilfælde anbefaler vi også at anvende serum, sheasmørmaske og balsam for at holde dem hydreret.

Virker ikke

Produkterne virker ikke, de lovet en betydelig hårvækst i løbet af en måned. Jeg har være på det siden uge 24 og mit hår har ikke ændret sig den mindste smugle

11 août 2019
Logo de Hairjazz.dk

Réponse : Hairjazz.dk

Kære kunde, Rie Eriksen,

Vi beklager, at du støder på negativ oplevelse. Vi har aldrig nævnt, at dit hår bliver længere om en måned. Ja, der er en kunde, der bemærkede den første signifikante effekt efter 6-8 uger. Men da Hair Jazz er et behandlingsprodukt for enhver kunde, anbefaler vi at anvende produkter mindst i 3 måneder. Det er også meget vigtigt at anvende produkter i henhold til brugsanvisningen.