Banner for Halalvlees Online

Halalvlees Online Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De levering ging zoals afgesproken, en het vlees had de kwaliteit waarop ik gehoopt had! Makkelijk koud opgedeeld in vacuüm zakjes, en klaar om meteen de vriezer in te gaan! Vlees zelf was ook gewoon... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlees was top! We hebben heerlijk gebarbequed vorige week. Het is wat prijzig, maar dan weet je wel dat de kwaliteit gewoon goed is. Zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader zeker proberen wa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had op 31 mei een klacht ingediend aan halalvlees-online over de bezorging. Zij reageerde vrij snel op mijn mail wat ik super fijn heb ervaren. Ze hebben het probleem meteen opgepakt en opgelost. D... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas niet alles geleverd gehad. Deze fout ligt niet bij jullie. Maar helaas een aantal pogingen gedaan om contact op te nemen met jullie. Waarop geen reactie. De producten die jullie hebben gel... Voir plus

À propos de l'entreprise

6. Vendeur de viande en gros

À propos de Halalvlees Online

Écrit par l'entreprise

Halalvlees Online

(H)eerlijk en voordelig halal vlees gemakkelijk online besteld

Wij leveren het lekkerste halal vlees van de allerbeste kwaliteit iedere dag vers bij jou aan huis!

Bezoek onze website

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

120 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling was op tijd ed

Bestelling was op tijd ed, alleen niet complert. Hier een mail over gestuurd, maar helaas geen reactie.

28 mai 2025

Beste Jesn,

Het kan zo zijn, dat u een mail heeft gestuurd naar een no-reply email-adres.
Wij kunnen namelijk in ons systeem geen mail terugvinden vanuit u.
Wij horen graag zo spoedig mogelijk iets van u, zodat we dit uiteraard kunnen oplossen.
Ons emailadres is als volgt: info@halalvlees-online.nl.

Halalvlees Online.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een negatieve review…

Ik had een negatieve review achtergelaten, maar ik verander die met liefde naar 5 sterren. Een tijdje terug had ik hier ribeye vlees besteld en ik was ontzettend tevreden over de prijs en kwaliteit. Daarom heb ik zo’n twee weken geleden opnieuw besteld, maar dit keer viel de kwaliteit helaas wat tegen, vooral in vergelijking met mijn eerste bestelling.

Halalvlees heeft mij echter persoonlijk benaderd en is zelfs tot aan mijn huis gekomen om het vlees kosteloos om te ruilen. Vandaag heb ik het nieuwe vlees geprobeerd en ik ben opnieuw heel tevreden, net zoals bij de eerste bestelling.

Ik ben echt onder de indruk van de service. Jullie hebben mij zo goed geholpen jullie hebben er een klant voor het leven bij! Een topbedrijf dat echt aan zijn klanten denkt en alles doet om hen tevreden te houden. Ga zo door, Halalvlees!

29 mai 2025

Réponse de Halalvlees Online

Wat fantastisch om te lezen! Heel fijn dat we het vertrouwen konden herstellen en dat u uiteindelijk opnieuw helemaal tevreden bent met uw bestelling. We vinden het belangrijk om onze klanten snel en persoonlijk te helpen, en het is geweldig om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt.

Dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring – zulke reviews geven ons echt een boost! We kijken ernaar uit om u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bbq vlees was niet zo lekker , als de keren ervoor

Hebben jullie verschillende leveranciers?
Het was elke keer heerlijk van smaak.
Maar de laatste keer leek het wel bij de supermarkt vandaan het bbq vlees.
Ik durf nu niet meer te bestellen.
Bang dat het weer tegen valt.
Zat altijd keurig in piepschuim doos met cool pack.
Was heerlijk.
Maar nu in kartonnen doos met 1 ijs pack.
En niet te eten jammer.

16 mai 2025

Beste Edwin,

Wij vinden het enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling niet zo is bevallen als voorgaande bestellingen. Wij werken nog steeds met dezelfde leveranciers.
Zou u ons een mail kunnen sturen naar info@halalvlees-online.nl om dit op te lossen?

Halalvlees Online.

Noté 4 sur 5 étoiles

Grote bbq

Vroeg besteld en gevraagd om later te bezorgen. Perfect uitgevoerd en het vlees was top. Vers zoals ik gevraagd had.
Bedankt.

23 mai 2025

Réponse de Halalvlees Online

Super om te horen dat alles precies naar wens was en dat het vlees vers smaakte! Bedankt voor uw bestelling.

Noté 5 sur 5 étoiles

bij problemen word het super goed…

bij problemen word het super goed opgelost altyd en heerlijk stuk vlees

21 mai 2025

Réponse de Halalvlees Online

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van het vlees. We kijken ernaar uit om u snel weer te mogen bedienen!

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik als vaste klant zie de prijzen elke…

Ik als vaste klant zie de prijzen elke keer weer stijgen .
Al het vlees kip is met meer dan een euro omhoog gegaan. Ik heb voor nu toch besteld maar als de prijzen de volgende maand weer omhoog gaan dan ga ik elders kijken. Je moet wel prijs vriendelijk blijven .

22 mai 2025

Beste Siham,

Zoals u misschien al heeft vernomen, is de vraag naar vlees enorm gestegen. DIt zorgt er ook voor dat er minder aanbod is aan vlees en dat de prijzen voor inkoop ook stijgen.

Bovenstaande zorgt ervoor dat wij een prijsstijging hebben doorgevoerd, wat noodzakelijk is als je een gezond bedrijf wil blijven. Wij hanteren altijd lage marges, zodat we het vlees zo goedkoop mogelijk voor u en onze andere klanten kunnen maken. De kwaliteit van ons vlees blijft zoals u van ons gewend bent!

Wij hopen dat u dit begrijpt.

Het Vleescentrum.

Teleurgesteld

Helaas zijn
verschillende bevroren producten half ontdooid en ontdooid aangekomen (waaronder ossenhaas). Ik heb dit met foto’s via Whatsapp en mail aangegeven, maar ik krijg geen reactie. Ik heb woensdag besteld en er werd donderdag geleverd. We zijn vandaag dinsdag. Vóór de bestelling kreeg ik wel (snel) antwoord op mijn vragen. Dit was voor mij een eerste bestelling en ik wilde
tweewekelijks of maandelijks een grote bestelling plaatsen als alles goed zou gaan. Andere bedrijven leveren ook via Trunkr en leveren bevroren wel echt bevroren en goed gekoeld.

15 mai 2025

Beste Sarah,

Wij hebben geprobeerd contact met u op te zoeken, alleen tot op heden niets vernomen.
Wij willen u graag verder helpen met het probleem dat is ontstaan tijdens uw levering.
U kunt bij ons terecht voor uw klachten via info@halalvlees-online.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring met de website

Goede ervaring met de website. In nette staat geleverd. Heb tot op heden alleen de botten gebruikt om bot bouillon te maken. De rest van het vlees nog niet gebruikt.

25 avril 2025

Réponse de Halalvlees Online

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes is geleverd en dat de botten goed van pas kwamen voor uw bouillon. We hopen dat u straks ook tevreden zult zijn over de rest van het vlees.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik vind de bezorg service erg slecht en…

Ik vind de bezorg service erg slecht en alternatief werd niet echt aangeboden. Oplossing ook niet. Ik zou neit zo snel nog een keer bestellen

2 mai 2025

Beste Yassin,

U kunt bij ons terecht voor uw klachten via info@halalvlees-online.nl

Noté 4 sur 5 étoiles

Graag een tijdstip of track and trace link

Vandaag voor de 2de keer besteld. Prachtig kalfsvlees!!!. Bij sommige slagers zit er weinig smaak aan. Bij jullie niet en mooi geleverd vorige keer. Ik heb 1 vraagje, waarom kan ik jullie niet bereiken via telefoon , ik heb whatsapp bericht verzonden. Wil graag weten wanneer ik thuis moet zijn. Dankuwel

30 avril 2025

Réponse de Halalvlees Online

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons kalfsvlees en de levering.

Wat betreft contact: we werken voornamelijk via WhatsApp en e-mail om bestellingen snel en efficiënt te kunnen verwerken. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op berichten. Als u wilt weten wanneer u thuis moet zijn voor de levering, kunt u ons het beste via WhatsApp een bericht sturen met uw bestelgegevens, dan helpen we u direct.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jammer dat jullie flink de prijzen…

Jammer dat jullie flink de prijzen omhoog hebben gegooit
Vlees kwaliteit is ook wat minder

13 mars 2025

Réponse de Halalvlees Online

Goedemiddag Jantje! Misschien had u het al gelezen op het nieuws: de prijzen van rundvlees zijn naar een recordhoogte gestegen. En dat heeft gevolgen voor de hele vleessector. Als rundvlees duurder wordt, stappen mensen over op kip of ander vlees – waardoor ook daar de prijzen stijgen.

Onze inkoop prijzen zijn sinds januari dit jaar met ongeveer 40% gestegen. Echter hebben wij slechts een prijsverhoging doorgevoerd van ongeveer 8%. We zijn en blijven de voordeligste slagerij van Nederland. Wij beloven dat we altijd de scherpste prijzen van Nederland blijven bieden. Dat is wie zijn en dat is wat we doen, altijd.

Maar hoe komt het dat vlees überhaupt duurder wordt?

🔹 Boeren in Nederland en Europa moeten vanwege stikstofregels hun veestapel verkleinen of stoppen helemaal.
🔹 De kosten voor voer en energie zijn hard gestegen. Daardoor kunnen boeren het zich niet veroorloven hun dieren lang te houden. Koeien worden jonger geslacht, wat minder vlees per dier betekent.
🔹 Wereldwijd is de rundveestapel op het laagste niveau in decennia.
🔹 Tegelijkertijd stijgt de vraag naar vlees, wereldwijd.

Minder dieren. Minder vlees. Meer vraag. Hogere prijzen.

En toch blijven supermarktprijzen nog opvallend stabiel. Dat komt door langlopende contracten en grote voorraden. Maar die lopen af – en dan ga je het merken.

Bij Halalvlees online werken we direct met boeren, zonder tussenhandel. Dus als de kosten stijgen, voelen wij dat meteen. We zijn daar open over, omdat eerlijk eten begint bij eerlijk delen.

De kwaliteit van het vlees is bij ons altijd hetzelfde omdat we al jarenlang werken met dezelfde leveranciers dus dezelfde producten. Mocht u ooit ontrevreden over iets zijn mag u ons altijd mailen: info@halalvlees-online.nl dan zorgen wij voor een oplossing

Geweldig en prachtig vlees

Geweldig en prachtig vlees , kip etc.
De bestelling tot en met de levering , alles keurig en op tijd , mooi en goed verpakt en het kwam steenkoud aan omdat er een “ deken “ van ijs op lag bij het openmaken van de doos , mooi en superschoon verpakt vlees , niets bevroren , helemaal vers , geweldig 🤩 ben er heel blij mee en het rondverteld ook meteen

25 avril 2025

Réponse de Halalvlees Online

Wauw wat een prachtige recensie! Wij zijn ontzettend blij om dit te lezen. Bedankt hiervoor!

Heerlijk gemarineerd vlees

Heerlijk gemarineerd vlees, zeer mals en een ruime keuze.
Levering zoals afgesproken.
Kan niet anders dan een dikke tien geven.

24 avril 2025

Réponse de Halalvlees Online

Super bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze recensie!

Goede bezorging en vlees

Snelle bezorging en goed kwalitatief vlees. De spareribs zijn heerlijk

8 avril 2025

Réponse de Halalvlees Online

Super bedankt! Fijn om te lezen dat u zo genoten heeft! Wij blijven ons best doen en graag tot de volgende bestelling

Heerlijk

Service die je graag wilt. En het vlees is heerlijk

14 avril 2025

Réponse de Halalvlees Online

Bedenkt voor uw recensie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede snelle levering goede kwalieit

Goede snelle levering goede kwalieit. Alleen bij de entrecote was het vetrandje aan de magere kant, maar goed dat is persoonlijk!!

3 avril 2025

Bedankt voor uw review!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus