De har slutat med hembesök i Västra Stockholm. Extremt rörigt, ändlösa chattar. Det går inte att få hjälp med akuta problem. Familjen har inte varit listade på en vc som fungerar så dåligt. Jag skulle... Voir plus
Den bästa vårdcentralen ! Hur kommunen kan stänga denna perfekt fungerande vårdcentral! Bästa omtanke om patienter! Utmärkt fin service! ! Hälsa hemma har varit förebild för alla andra vårdcentraler... Voir plus
Att VGR säger upp avtalet med den bästa vårdcentralen någonsin som verkligen har förstått vad kundfokus innebär är helt absurt. Börjar fundera över om det är politiskt för att djävlas med privata alte... Voir plus
Det är så smidigt att BVC kommer hem till oss när man precis har fått barn. Det känns tryggt och underlättar mycket i den första tiden. Dessutom kan man snabbt få hjälp och svar på frågor via appen. V... Voir plus
- Centre médical
- Établissement de santé pour enfants
- Service de soins à domicile
- Services médicaux de proximité
- Cabinet médical
- Centre médical public
Hälsa Hemma är vårdcentralen du alltid har med dig. Via Hälsa Hemma-appen får du snabbt kontakt med din läkare och sköterska när du eller dina barn behöver oss. Vi hjälper dig med allt en vårdcentral ska hjälpa till med, på plats hos oss, via digitala möten och hembesök när du behöver undersökas eller ta prover. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och Region Stockholm och sedan vi öppnade har vi gjort fler än 30 000 hembesök och du når oss smidigt via Hälsa Hemma-appen. Avgiften är densamma som hos andra vårdcentraler (max 300 kr) och frikort gäller. Som patient listar du dig enkelt via Hälsa Hemma-appen i mobilen, där du snabbt får kontakt med ditt team av läkare och sköterskor, via chat, telefon eller video. Behövs vidare undersökning eller ta prover, så bokar vi in ett hembesök - smidigt och tryggt för såväl unga, barnfamiljer som äldre. Ladda hem Hälsa Hemma-appen idag så får du snabbt kontakt med våra läkare och sköterskor. Vi har god bemanning och oftast korta väntetider: https://halsahemma.se/app/
Ekenleden 15A, 428 36, Göteborg, Suède
- 010-164 68 00
- epost@halsahemma.se
- halsahemma.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hälsa hemma vårdcentral är som att ha…
Hälsa hemma vårdcentral är som att ha en egen husläkare och vårdpersonal som vill se dig som person i all din helhet inte bara vara en i mängden, vilket känns tryggt.
Imponerande bemötande och snabb hjälp
Jag har inte varit i kontakt med den här vårdcentralen särskilt länge, men hittills är jag riktigt imponerad. Jag fick en snabb tid, och personalen lyssnar verkligen, tar sig tid och är både hjälpsamma och professionella. Känns tryggt att vända sig hit och jag är väldigt nöjd så här långt. ✨
Fick min nya läkare idag Christoffer.
Han är verkligen en bra lyssnare, berättar om nya mediciner på ett proffsigt sätt och framför allt var han lugn och kändes trygg i sin roll som läkare. Rekommenderar verkligen Hälsa Hemma i Malmö. Vill även ge övrig personal en stor eloge! Tack för att i finns 😊🌸
Den bästa vårdcentralen!
Jag har varit på flera vårdcentraler med väldigt dåligt bemötande och ointresse av olika läkare. Men den här ger jag högsta beröm.
Även att läkare och sköterska gör hembesök om man vill det är jättebra.
Läkaren gav mig nästan en hel timme vid…
Läkaren gav mig nästan en hel timme vid besöket på vc. Fanns ingen stress. Han tänkte och funderade och analyserade och ställde många frågor. Kändes som att han verkligen tog mina symtom på allvar och ville göra en ordentlig utredning.
Snabbt och smidigt.
Chattade med dem igår. Fick snabbt svar. De kom redan idag. Väldigt smidigt.
Verkligen bra
Verkligen bra. Tackar för blixtsnabbt återkoppling. Bästa vårdcentralen/app
Underbara sköterskor som kommer och tar…
Underbara sköterskor som kommer och tar årskontroll ❤️
Alltid lika 😄 nöjd kan bara…
Alltid lika 😄 nöjd kan bara rekommendera alla som behöver en mycket bra vårdcentral.mvh peter jaritz
Supersmidigt hembesök
supersmidigt hembesök, tog 15 min av min arbetsdag istället för 1-2h om jag skulle behöva åka till en vårdcentral och vänta på min tid.
Lätt att komma i kontakt med
Lätt att komma i kontakt med, perfekt att dom kommer hem. Bra och trevlig personal
Andra gången jag kontaktade dem och…
Andra gången jag kontaktade dem och inte heller nu fick jag någon hjälp. Efter en vecka fick jag frågan om jag tar några mediciner. Sen inget mer på flera dagar igen trots att jag efter att ha googlat mina besvär får läsa att jag genast ska söka vård. De verkar enbart vara ute efter att avsluta sina ärenden så fort som möjligt så de kan kassera in pengar.
Jättetrevlig kille som kom på hembesöl…
Jättetrevlig kille som kom på hembesöl för kontroll med blodprovstagning. Mycket seriös och kunnig!
Lita inte på bra omdömmen här!
Fick ryggskott,skriver i chatten om problemet,väljer att prata via samtal. Väntetid 45 min - 2 timmar står det. 3 timmar efter skriver någon i chatten och säger att de ringer upp 17.30 om det går bra. Det går bra säger jag. 17.30 ringer dem upp och frågar om det jag redan har skrivit i chatten och säger att en sjuksöterska kommer att ta hand om mitt ärede immorgon! Men vad ska jag göra nu ? - frågar jag, jag ligger i 5 timmar nu utan att kunna röra på mig i stort sett, så ont gör det. Jag kan inte ge råd, jag är inte läkare - får jag ett svar. Dagen efter skriver jag i chatten vid 10 tiden eftersom ingen hör av sig. Då kommer det ett svar - sök upp en fysioterapeut för bedömning och hör av dig sedan. Jag frågar om jag kan få muskelaslappnande medicin som jag redan har haft förut, skriver namn på medicin. Svaret i chatten - skriv namn på medicin, vad använder du den för, vem har skirivit ut den? Men för f@@n! Jag byter över till KRY, och inom en timme får jag ett video samtal med fysioterapeut som säger vad som har hänt med mig, varför och skickar övningar! Bokar tiden för att förnya recept med KRY och dagen efter har jag recept liggande på apotek.
Jag förstår inte verkligen vart dessa 900 bra omdömmen kommer ifrån. Detta var det värsta servicen och bemötande som jag har haft
Toppen att de kan komma hem till en och…
Toppen att de kan komma hem till en och jättetrevlig sköterska
Sämsta vårdcentralen någonsin
Sämsta vårdcentralen någonsin!
Kränkande behandling, nedvärderande ton och ingen har koll på någonting. Man får skriva med olika personer varje gång och ingen blir då insatt i ärendet. Provat byta läkare inom samma vårdcentral men det blev inte bättre.
Vad ni än gör, håll er borta från den här vårdcentralen!
Anmälan bör göras för det här är under all kritik.