1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Handelsshoppen.dk er en veletableret virksomhed med mange års erfaring inden for salg af strømper og boxershorts. Vi har gennem tiden opbygget en pålidelig webshop, der tilbyder kvalitetsprodukter til både mænd og kvinder. Vores fokus er på at levere varer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi prioriterer en fremragende kundeservice. Vi gør os umage for, at hver kunde får en tilfredsstillende oplevelse, som får dem til at handle hos os igen. Handels-Shoppens historie. Vores rejse begyndte i 2004 på et kræmmermarked, hvor Allan, virksomhedens grundlægger, forenede sin iværksætterånd med en passion for at imødekomme danskernes behov for kvalitetsprodukter. Siden da har vi rejst rundt i Danmark og opbygget et loyalt kundesegment, der sætter pris på vores fokus på både kvalitet og pris. Med over et årti i branchen kan vi med stolthed tilbyde produkter, der lever op til dine forventninger. Her finder du os. Handelsshoppen.dk er beliggende i Silkeborg på adressen Sinding Hedevej 87, 8600 Silkeborg. Du er altid velkommen til at kontakte os på email info@handelsshoppen.dk eller ringe til kundeservice på telefon 20 55 20 88. Kundeservice har åbent i hverdagene i tidsrummet kl. 10.00-17.00.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

15 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Bestilte tilbud på 21 par sokker

Bestilte tilbud på 21 par sokker. Gik fint med at modtage dem. Men de faldt ikke i smag og skulle derfor returneres. Efter at have nærstuderet hjemmesiden, opdager jeg at jeg kun har 14 dages returret. Jeg får dog heldigvis sendt en mail inden fristen udløber. Skriver derefter som anvist på hjemmesiden, firmaadressen på pakken som skal returneres og går ned i min pakkeshop. Her får jeg at vide, at jeg skal bestille en pakkelabel ved DAO eller PostNord. Til henholdsvis 65 og 70 kr!!!
Indholdet af min pakke er 200 kr. værd så det er en dyr pris for at sende retur.
Min anke er, at havde disse vilkår været tydeligt beskrevet på bestillingssiden, så havde jeg ikke bestilt sokkerne. Det hænger jo ikke sammen når man er nødt til at returnere varerne.

28 décembre 2025
Logo de Handelsshoppen

Réponse : Handelsshoppen

Hej Br.

Du har selv godkendt vores salgs og leveringsbetingelser, der står klart og tydeligt at man har 14 dages returret og at man selv skal betale for returfragten det står også under Fortrydelse og reklamation. Det kan også købes en returlabel af os til 42 kr hvis man ønsker det.

Mvh Allan
handelsshoppen.dk

..Tak!

... Kan kun anvende denne måde at skaffe noget til os folk; tog lid tid, men - man hvor det gjorde mig ekstremt glad da en flok Worker 47-50 stod der!
Igen: brug endelig nogle Handelsshoppen.dk der kan noget - totalt brugbart...!
KH Kim

23 décembre 2025

WOW, Hvor mega nice! 😀

Det er fuldstændig sindsygt, her går man og forventer en stor blød pakke, men får istedet en kompakt hård pakke, det må jeg sige, meget godt pakket 👍 og da man pakker den ud, er du da gal mand, hvor er de strømper og boxershorts flotte og lækre. Det er første gang jeg køber boxere og strømper online, og helt overvældet, bestemt ikke sidste gang jeg køber hos jer. Køber aldrig strømper og boxershorts i fysiske butikker længere, der er kun et sted nu. Super Tak fra mig til jer.

7 juin 2025

Fornuftig pris

Fornuftige priser, hurtig levering. kan varm anbefales.
21 par strømper til 241 kr. 👍
Nu håber jeg det er kvalitet

17 mai 2025

Hurtig levering

Jeg var inviteret sent til en fødselsdag og de fleste ønsker var kun noget der kunne købes online. Her var handelsshoppen min redning! Jeg bestilte onsdag eftermiddag og kan afhente i pakkeshoppen i dag, fredag middag.

Mine stærkeste anbefalinger herfra!

23 septembre 2022