Hjelper meg masse med treningsglede, og mindre frykt for treningssenter. Hver øvelse er forklart godt hvordan man skal gjøre, og hvis man fremdeles har spørsmål kan man sende direkte til Hanna og få s... Voir plus
HANNA-MARTINE
Anbefales om man ønsker en struktur i treninga, veldig godt å få servert et program! Elsker at man kan sjekke av for hvert sett, øvelse og økt! Det skaper motivasjon og øker iallefall min gjennomførin... Voir plus
En stor og fantatisk gjeng! Alltid støttende, motiverende og inspirende jenter🩷 Programmet inneholder 4 nydelig økter + bonusøkter. Øktene er super digge! Passer for alle uansett nivå. Perfekt å fø... Voir plus
Er veldig forbøyd med opplegget, det er variert og føler med video til alle øvelser. Det er deilig å kunne dra på trening å vite akkuratt hva en skal gjøre i en ellers travel hverfag, og samtidig få s... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Ønsker du å bli sterkere, strammere og oppleve treningsglede?Jeg brenner for at du skal bli sterkere, kjenne på mestringsfølelse og sette deg selv først!
Disenveien, 0587, Oslo, Norvège
- hanna@hannamartinee.no
- hannamartinee.no
Les gens ont aussi consulté
Eeelskerrr🩷🩷🩷
Elsker programmet! Så fornøyd med alle økter og oppfølging 🩷 anbefales absolutt!
Storfornøyd ❤️
Utrolig herlig opplegg ❤️
Hanna gir gode og relevante tilbakemeldinger når jeg stiller spørsmål privat, og man merker at dette er noe hu har greie på.
Øktene er fint lagt opp, med gode øvelser. Fellesskapet med jentene er også helt nydelig✨
10/10 would recommend
Helt supert treningsprogram!
Jeg har brukt Hanna sitt program og app en liten stund nå, og elsker det. Kombinasjonen med at det er et felleskap med flere, gode og morsomme treningsprogram i tillegg til veeldig bra oppfølging fra Hanna gjør dette til en helt super måte å trene på for min del da det skaper motivasjon og lyst. Mestringen er lett å kjenne på. Digger også videoer med hvordan ulike øvelser gjøres. Alt i alt en kjempegod måte å få igang rutiner og trening på, samtidig som det er gøy og motiverende!
Kjempe godt opplegg
Kjempe godt opplegg, med god oppfølging! 🫶🏼
Stort pluss at det er både oppskrifter, og et samhold med jenter som støtter hverandre💪🏼
Kjempefin gjeng og sykt bra program 🩷
En stor og fantatisk gjeng! Alltid støttende, motiverende og inspirende jenter🩷
Programmet inneholder 4 nydelig økter + bonusøkter. Øktene er super digge! Passer for alle uansett nivå. Perfekt å følge Hanna sitt program til en travel hverdag🥰 Fått veldig bra resultater, og gleder meg til veien videre! Dersom man trenger hjelp er Hanna bare en melding unna🩷
Anbefaler alle på det sterkeste å bli med i den beste heiagjengen!
Kjempebra program som er lett å følge
Kjempebra program som er lett å følge da det er gode forklaringer om hvordan øvelsen gjøres. Hanna-Martine har skapt et miljø hvor man kan dele sine erfaringer med resten av gruppen. Mange jenter som støtter hverandre og motiverer deg🤩
Veldig fornøyd med selve programmet
Veldig fornøyd med selve programmet. Brukt det i 3 måneder og merker stor forskjell. Det at du kan huke av hva som er gjort gjør at jeg klarer å fullføre øktene, da det skaper et lite konkurranse instinkt mot meg selv, og det liker jeg.
Jeg savner litt mer individuell oppfølging. Mye i fellesskap, men ikke så mye på hvert enkelt individ.
Skulle også gått an å tilpasse appen litt mer etter individ også, slik at hvis du sliter med skader o.l, kan du få lagt inn andre øvelser kun for en selv.
Alt i alt kjempe program, og veldig oppløftende å være en del av et stort fellesskap 😁
Super bra treningsprogram
Super bra treningsprogram. Jeg føler på mestring hver eneste gang på trening. Det felleskapet man har med amdre jenter gir også en boost i disiplinen. I tillegg er Hanna Martine suuuper rask og hjelpsom med å svare på spørsmålene dine! Anbefales😍😍
Fin gjeng og bra program🩷
En stor og fin gjeng! Alltid et støttende ord og få, mange flotte råd og tips - samt at det ikke er noe press om at du MÅ eller SKAL gjennomføre alle økter! 🙂 Man har en viss frihet selv om man følger et program.
Programmet inneholder 4 bra økter + en bonusøkt. Øktene inneholder super fine øvelser for hele kroppen , som jeg synes passer for alle! Hanna-Martine er også kun en melding unna dersom det skulle være noe du lurer på eller trenger hjelp med!🌸
Anbefaler alle å melde seg på og bli med i denna fine gjengen🩷
Dette programmet har så langt vært…
Dette programmet har så langt vært veldig bra🫶🏻 På disse ukene har jeg klart å øke masse i flere øvelser. Jeg har blant annet klart å øke 45 kg i beinpress siden jeg starta med programmet💪🏻
Motivasjon
Jeg likte godt programmet. Får mer orden på treningen min, elsker at man huker av etter hver øvelse som en to-do list, skaper mye motivasjon bare det. Øvelsene er godt forklart og jeg får en mer helhet i øktene mine. Om jeg skal peke på noe som er negativt så er det når det begynte å komme inn mange ulike andre øvelser man kan gjennomføre, så «ødelegger» det en del av motivasjonen, fordi det blir «for mye» ila. en uke, føles uoverkommelig.
Gode varierte økte
Gode varierte økte, benyttet dette i 5 uker nå. Merker resultat ved at jeg har blitt sterkere. Har anbefalt det til venner allerede.
Motiverende å være med på, når man er i ei fase ved å lage vaner ☺️
Elsker programmet og er så fornøyd
Elsker programmet og er så fornøyd! Endelig vet jeg hva jeg skal gjøre på trening og hvordan jeg skal gjøre alle øvelser! Elsker alt ved dette programmet!😍 gleder meg til fortsettelsen!!
supert program med mange gode…
supert program med mange gode treningsøkter. gjør d lettere å holde opp treninga når så mange flotte jenter gjør akkurat d samme som deg
Endelig treningsglede igjen!!
Altså er lenge siden jeg har hatt treningsglede og følt meg komfortabel på treningssenteret, men gjennom dette programmet har det blomstret igjen🌸 Vil anbefale det for alle da det er helt perfekt lengde på øktene, mat inspirasjon samt felleskap med andre som deltar i programmet! I tillegg er Hanna-Martine raskt ute med å svare på spørsmål en har😄
Digger programmet!
Opplever så mykje mestring gjennom dette treningsprogrammet. Blir motivert av opplegget, og dersom eg ikkje har motivasjon ein dag, så er det så mange fine meldinger å sjå i felles chatten <3
Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble…
Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med i Sterke Jenter gjengen!
Jeg kommer meg på trening som aldri før, og er nå fast på treningssenteret 4 dager i uken!
Jeg har allerede også begynt å se forskjell i cm på kroppen min, men også økt en del i vekter på de ulike øktene!
Spør man om noe i gruppen så får man alltids svar!
Jeg har fått en så god rutine, og en bedre hverdag, takket være Hanna -Martine og de supre jentene i gruppen!
Veldig fornøyd!
Gode planer med mulighet for tilpassing. Videoer for å vise hvordan øvelsene skal gjøres og mulighet for å spørre Hanna (og de andre) om tips.
Motiverende gjeng som heier på hverandre🌸