Ringde och frågade om ett speciellt belöningsgodis fanns på lager och fick jättetrevligt bemötande. Ett STORT plus när peronen jag talade med fick reda på att jag ville ha det så snart som möjlig, er... Voir plus
Gick väldigt smidigt att beställa varorna! Beställde hemtransport till dörren men det gick inte så bra! Skulle få böckerna på tisdag em! Men något gick fel så jag gick dem först på torsdag förmiddag!... Voir plus
Fler av blivande kollegor skulle beställa balansbollar hos er men då fanns inte de stora storlekarna på bollarna vi rekommenderades. Jag hade nog tur och fick de jag skulle ha och snabbaste leveransen... Voir plus
Hos oss på Hansesgården hittar du utställningstält, kylprodukter, leksaker, hundburar, silverdukar, silvertäcken, böcker, nosework-grejer, hundgodis och koppel. Här finns även saker som är bra för människor, som broddar, kylarmband, kylväst, kylkeps och bandana. Bra grejs till både din hund och dig! Vi använder nu Lipscore för insamling av omdömen. Du hittar hela vårt sortiment på www.hansesgarden.se
Björktjäravägen 4, 82135, Bollnäs, Suède
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snabb leverans! Beställde bollen i måndags kväll. Hämtade paketet på fm idag
Köpte en adventskalender till min älskade hund , han var så exalterad varje morgon fram tills dagens lucka ( 11:e december ) när jag öppnade luckan fanns ingen godisbit där . Snacka om besvikelse för hunden , får väl hoppas på att resterande luckor har sina godisbitar. Och med tanke på priset på kalendern så kan jag tycka att det va lite snålt med godis. Nej denna kalendern blir det inte nästa år iaf! // Besviken kund och vovve .
De "slitstarka" hundleksakerna var bara dyrare än andra - inte mer slitstarka. Dessutom otrevlig kundtjänst. Så det blev ett köp o inga fler.

Réponse de Hansesgården
Fantastisk service! Snabb leverans hela vägen till Grekland och rättvist pris. Så skönt att ha hittat en pålitlig butik för Yora hundmat - ni har fått en lojal kund i mig!

Réponse de Hansesgården
Företag som sköter sig vänder jag gärna tillbaka till, Överskådlig website, bra priser,, bra packeterat och framför allt , både hundarna och katterna gillar det som jag har köpt ifrån Hansesgården i Bollnäs, tack än en gång

Réponse de Hansesgården
Dålig information i annonsen med varan och när man vill reklamera så går inte det då de menar att man inte kan ångra sitt köp. Är ju skillnad på att reklamera och att ångra sitt köp. Dåligt bemötande då de inte är serviceminded för fem öre och när man skriver en recension på hemsidan väljer dem att inte publicera den, bara positiva kommentarer väljer dem att lägga ut. Kommer inte handla här igen.

Réponse de Hansesgården
Bra produkter. Snabb leverans. Köpt matta, resefoderväska och jakthalsband med reflexflärpar och är jättenöjd.
Det saknades tracking nummer på ordern. Sedan var de hundkoppel jag köpte mycket vassa. Så de kommer jag inte att använda.
Jag kan varmt rekommendera andra att köpa från denna Butik.
Otroligt snabb leverans !
Bra kvalitet och snabb leverans, dock blev storleken lite fel.
Snabb service och leverans.....Dock var produkten vi köpte väl dyr men det är nog inte Hansesgårdens fel. Kommer att återkomma.
Bra varor med bland annat täcken som passar mina dvärgschnauzrar. Snabb hantering och frakt som funkar direkt!
Jättenöjd! Jag köpte ett midjebälte för att ha händerna fria när jag springer med hund och att få tyngden mer hanterbar när jag promenerar med en hund som drar. Toppen att kunna hämta upp vid lagerbutiken i Bollnäs.
Trevlig och kunnig kundtjänst,snabb leverans och bra produkt 🤩