Hasse är grym! Här snackar vi en tandläkare som tar sig tiden. Berättar hela tiden vad som ska göras och du får också information om vad det kan tänkas kosta för dig som patient. Det gör också att d... Voir plus
Såå fint med en vänlig tandläkare med humor, och man känner att han bryr sig. Tänderna ska inte bara fungera bra, det ska vara snyggt också, även på en 80+ are. Det uppskattar jag verkligen!
Det är alltid lika tryggt att vända sig till Happydent Domen. Denna gång hade det blivit ett hål under en gammal lagning som behövde åtgärdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Tr... Voir plus
Happident är en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstäder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.
Polhemsplatsen 1, 411 11, Göteborg, Suède
- happident.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
NO SIGN!!
There is no sign outside or inside the building. SO BAD!! Did look for the house in 10 min before a nice lady in a shop accros the building showed me.
Såå fint med en vänlig tandläkare med…
Priset för högt
HAPPIDENT- VILKET SKÄMT
HAPPIDENT- VILKET SKÄMT
Synd man inte kan sätta minusomdöme.
Jag besökte nyligen tandhygienist Nordreen på Stureplan, och jag har aldrig varit så missnöjd med ett tandläkarbesök som detta😠
För det första var hon 15-20 min sen, och det var precis samma förra året. Hon skyller alltid på trafiken, men då får man ju åka hemifrån tidigare. Det är en sak om en patientbehandling drar ut på tiden, men jag var dagens första patient!
Sedan hittade hon ett problem som krävde röntgen, men då kunde hon inte hantera utrustningen!! Detta drog ut på tiden. Det blev ingen röntgen.
Hon sa inte mycket vettigt under behandlingen, men ändå hade hon mage att fakturera 595kr för råd jag inte fick och 785kr för röntgen som inte blev😡
Denna tandhygienist framstod i mina ögon som oprofessionell, och jag vill aldrig mer gå till henne. Jag vill förresten aldrig mer gå till Happident😤
Jag har vid upprepade tillfällen mailat till två chefer på företaget som båda krupit in under en gråsten och inte svarar.
Ett gott tips: GÅ INTE TILL HAPPIDENT!!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎gillar ej
Trevlig och förstående personal :)
Löste mitt problem utmärkt som vanligt.
Jag fick en väldigt bra behandling och…
Jag fick en väldigt bra behandling och jag upplever kliniken som väldigt professionell.
Fick en behandlingstid väldigt snabbt.
Är väldigt nöjd med allt.
Positivt möte.
Positivt möte.
Blev vänligt bemött.
Gott handlag av tandläkare o tandsköterskA
Happident Hyllie
Very nice dentist and nurse! Asked questions and told you your dental status!
Lugn och trygg atmosfär
Lugn och trygg atmosfär. Mycket bra rådgivning, noggrann undersökning.
Alltid trevlig och kunnig personal.
Behandlingen var proffsig och effektiv…
Behandlingen var proffsig och effektiv och jag fick ett vänligt bemötande.
Otroligt dåligt att ni ringer år efter…
Otroligt dåligt att ni ringer år efter år och frågar om man vill komma. Det spelar tydligen ingen roll hur många gånger man säger att man flyttat och ber er ta bort kunduppgifterna. Nu idag senast, 9 år efter flytt, och jag vet inte hur många gånger ni ringt sedan dess. Att dessutom nu senast bli sur och prompt avsluta samtalet...
Oseriöst!!!!!!
Avbokade tider på grund av tandläkares…
Avbokade tider på grund av tandläkares frånvaro vid flera tillfällen. Har inte fått ny tid sedan senaste avbokning i januari.
En savoir plus sur les différents types d'avis.