Jag skulle varmt rekommendera detta företag. Har i flera år köp upplevelser ifrån deras utbud och aldrig blivit missnöjd. Dom är i min mening ledande i branschen och ger allt och lite till för bä... Voir plus
H-day
Har fått en presentkort Racing Experience och försökt att boka i 1 år??? Nu när jag försöker logga in på det som står i presentkortet då hamnar jag på happy-day.com istället och där hittar jag inte nå... Voir plus
Går inte att lösa in de två presentkort jag fått. De säger att jag har fel presentkortnummer och att jag ska begära nya nummer. Men inte heller dessa fungerar. Verkar som att man gärna vill sälja pres... Voir plus
Väldigt trevlig och intressant provning. Someliern var väldigt kunnig och rolig. Det här med öl är ett stort ämne då det finns så många olika typer, men someliern lyckades väldigt bra med att sk... Voir plus
KÖP INTE UPPLEVERSER
KÖP INTE UPPLEVERSER HÄR! Jag köpte en dyr upplevelse till min man i present. Upplevelsen skulle vara att få köra världens snabbaste bil. Vid köp stod det att man kunde boka i Helsingborg, Malmö, Skåne... Tyvärr har det varit helt omöjligt att få till en tid då det endast fanns ett eller två tillfällen i Skåne och blev fullbokade direkt. Omöjligt att få en tid, har nämligen försökt att hitta en bokningsbar tid i 4 år nu och fått köpa en förlängning av värdebeviset för ca 400 kr.... Nu går snart värdebeviset ut igen och kundtjänsten verkar tyvärr inte ha någon kundfokus då dem svara samma sak varje gång och hänvisar till att fler tiden kommer släppas varje år... KÖP EJ. Det lät som en drömpresent men blev en mardröm tyvärr...
Det här kommer vi göra igen!
Otroligt roligt upplevelse för hela familjen! Båtföraren var mycket trevlig och skicklig.
Vin och snacksprovning i Uppsala
Vi va på vin och tilltuggsprovning i Uppsala där michel gav oss en lärorik men också underhållande genomgång av fyra olika viner med passande snacks. Michel gav oss kuriosa men också användbara kunskaper om hur man komponerar vin och mat. Rekommenderar varmt!
Skön känsla och en rolig upplevelse 🤗
Rekommderas inte
Så sjukt besvikna.
Vi har försökt boka vår helikoptertur i över 1 år (giltighetstiden är 3 år men vi har bott på sjukhus och haft ett väldigt sjukt barn därav att vi bara försökt ett år)
Vi har skickat över 20 mail totalt med kundtjänst (har bevis om det skulle behövas) Det kommer ut några tider då och då inom kort att boka.... Men vi med flera barn har svårt att ordna något på så kort varsel. Vi bokade barnvakt och hotell vid ett tillfälle och hoppades på det bästa. Skrev i tid och frågade efter tider. Men vi fick in i det längsta inga direkta svar utan skulle se när tider dök upp. Efter att ha loggat in med det långa numret och BankID... VARJE gång.
Sen att det är riktigt omständligt att ta sig in på hemsidan och ens förstå hur själva bokningen ska ske, borde ju inte ens kunna hända i dagens samhälle med all teknik m.m. Hur svårt kan det vara att göra en smidig inloggning och bokning? Så för att ens komma in och se vilka tider som har kommit på kommande helikopter-turer är förvånansvärt svårt.
Går ju heller inte att logga in i telefonen då de kräver BankID med QR-kod. Nu får vi boka något annat i sista sekund för att inte våra pengar ska brinna inne. I alla deras mail står det en lång beskrivning hur man ens bokar. Det säger ju en hel del. Vi kommer aldrig handla något här igen. Vi kommer heller inte rekommendera dessa till någon.
Såhär i efterhand ångrar jag att vi köpte via happy-day. Det hade sparat oss så mycket tid, ångest och frustration om vi valt något annat.
När man får något sådant här annars, brukar det ju vara kanon-enkelt. Ring detta nummer/maila- boka-klart.
Såhär i slutändan bokade vi iaf en upplevelse. Står inte alls hur själva bokningen av den ska ske eller när utan det är knappt någon info alls. När vi väl köpt den står det att vi har blivit granskade av säkerhetsskäl och att vår order är pausad. Samma dag som vårt värdebevis går ut får vi ett mail ca 8:30 när vi är på jobbet och inte hinner se detta. När vi sedan upptäcker detta är det för sent att boka något. Å därmed brann vår upplevelse inne likt andra nedan.
Jag rekommenderar inte någon att handla av happy-day. Boka istället upplevelser direkt med ex ballongflygning, hotell, andra upplevelser.
Önska att jag hade kunnat bespara mig alla mail, all ångest och all frustration och ledsamhet. Hoppas detta kan vara hjälp till er alla andra så ni slipper uppleva samma sak.
All värme,
// Cornelia
Bemötandet och flygningen var…
Bemötandet och flygningen var fantastisk, tyvärr så fungerade inte alla headset
En unik och fantastisk upplevelse !
Körde Rally Experience, en unik och fantastisk upplevelse att både få köra och även åka med ett proffs i en fullfjädrad Rally2 bil! Mycket trevligt, proffsigt och servicevänligt mottagande och genomförande. Lite väl kort, både körning och medåkning men trots det 5 stjärnor!
Ris o Ros
Det var roligt o få testa rallybilen o utv. De var en besvikelse o åka 60 mil tur o retur för att få köra rallybilen i 3 min. (Fick åka till Mantorp från Skåne för de verkade inte gå och lösa körning på knutstorp som utlovas på er hemsida, väntat i 2 år på att de ska ske). Efter många mail så tog vi beslutet att åka upp till Mantorp. Så själva upplevelsen får 5 stjärnor men dras ner till 3 för allt krångel och den lilla körtiden man fick i rallybilen, så dem tio min ni utlovar i annonsen stämmer inte riktigt.
Så de ni kan vara ärliga med i annonsen är ju den sanna körtiden man får i bilen. 2 runder var av den ena är bara o känna på bilen.
Som jag skrev på min fb, att har man bara stått i skogen o sätt rallybilar hela livet och får testa en sådanhär är de nog en jäkla upplevelse, men för någon som kör rally är de bara en besvikelse då tiden bakom ratten är för kort
Är man det minsta intresserad av rally…
Är man det minsta intresserad av rally så är detta något fantastiskt fränt som är värt varenda krona!
Att få sätta sig bakom ratten på en riktig WRC2-bil utan egentliga restriktioner(nåja, självrisken på försäkringen är inte så billig :P) är en upplevelse som man aldrig trodde man skulle komma i närheten av.
UTV:n var för mig sekundär, men även den var riktigt häftig att köra, så det blev lite av en bonus.
Ska jag klaga på något var det att underbart är kort. Det är inte så mycket tid i bilen och slingan är ganska kort. När man precis börjat känna sig lite varm i kläderna är det slut, och jag lovar, man vill ha mer!
Jag plockar bort en stjärna för att bokningssystemet och information gällande tider är extremt undermåligt. Det är inte många datum per år och det sitter nog en hel del människor där ute med presentkort. I mitt fall hörde faktiskt kundtjänst av sig då de fått en avbokning just detta datum, det ska de ha all cred för.
Glada och härliga instruktörer!
Glada och härliga instruktörer!
Helt brutal körupplevelse i Rallybilen och sen få uppleva hur den ska köras 😀
Ännu brutalare 👍 UTV:n var också riktigt kul.
Vi kommer tillbaka! Tack allihop!
Körningen med R5 bilen gav mersmak.
Bra och trevlig personal
Happy day evenemang
Jag fick i present att köra sportbilar på Mantorp bana och letat väldigt länge efter en ledig tid till sist så hittade jag en tid och bokade den. Då stod det att om den går igenom så får du mail om information när du ska vara där mm. Jag kollade kontantuelit min mail men fick aldrig någon bekräftelse. Sen den 12 augusti ringer en person mig klockan 07:30och undrar om jag kommer till Mantorp och eventet skulle starta vid 8. Jag bor i stockholm så lite svårt att hinna ta sig till Mantorp på 30 min och han hänvisar till kundtjänst jag hör av mig till dom via mail den 12 augusti och på morgonen innan lunch och då står det vi svarar innom 24 timmar men har fortfarande inte fått någon återkoppling. Hoppas att det löser sig.
Perfekta väderförhållanden
Perfekta väderförhållanden, kunnig och trevlig pilot! Skulle mer än gärna göra om det och kommer rekommendera vänner att ta del av denna magiska upplevelse 😊
Tusen tusen tack!
Tusen tusen tack!! Är såå nöjd med upplevelsen och kommer varmt rekommendera andra att flyga luftballong med er! Toppen att få vara med genom hela processen och se hur allt går till!! Extra tack till pilot och medarbetare, ni var så proffsiga!!!
Otroligt komplicerat att boka och det…
Otroligt komplicerat att boka och det var även erfarenheten andra deltagare hade.. tre år av krångel. Happy day vill sälja presenkort som de inte vill att du ska använda.
Köpte en upplevelse att få köra Audi…
Köpte en upplevelse att få köra Audi till min sambo i julklapp 2023. Min lillebror fick liknande upplevelse november 2023. Vi har letat tider kring vår stad som det står ska finnas men det dyker aldrig upp några tider. Mailat de och de säger att det visst funnits tider (trots att vi haft koll) men vi kan få skriva upp oss på väntelista (där det inte heller släpps tider). Nästa år löper värdebevis ut och tvivlar starkt på att det kommer komma ut bokningsbara tider. Kommer gå vidare till ARN med detta
En fantastisk upplevelse långt över…
En fantastisk upplevelse långt över förväntningarna. Fräscha bilar, duktiga och professionella instruktörer som inger trygghet.
Dålig hantering av bokning
Själva ballongflygningen var alldeles fantastiskt. En härligt spännande upplevelse. Men det som drar ner betyget var information och hantering av Happydays kring bokning av upplevelsen. Jag fick detta i present men när jag skulle boka så var plötsligt möjligheten att flyga ballong borttaget. Återbetalning var inte aktuellt utan jag fick presentkort på andra för mig helt ointressanta upplevelser. Så efter ett år dök ballong flygning upp i deras marknadsföring igen och de utlovade flygning i Malmö, för att kunna se tider och boka var jag tvungen att först lösa in presentkortet men då fanns det ändå inga bokningsbara tider. Efter mycket mailkorrespondens där jag bland annat hänvisades till att hålla koll om det kanske skulle dyka upp tider och vara snabb på att boka så lyckades jag ändå, efter hot om KO-anmälan, få dem att lova att sätta upp mig på flygning om det skulle bli någon. Ballongflygningen blev äntligen av efter över ett års väntan. Andra som flög samtidigt som oss vittnade om samma problem. Happydays utlovar en produkt som de uppenbarligen har svårt att kunna leverera. Att de hänvisar till andra upplevelser tycker jag är oacceptabelt då upplevelsen man får/köper är det man vill ha. Jag är medveten om att detta framgår av det finstilta men tycker ändå det är dåligt och jag kommer inte våga köpa upplevelser av Happydays framöver.
Inga lediga tider, pengar i sjön
Försökte boka aktivitet 2 gånger, ingen av dom hade lediga tider, pengarna tillbaka kan man glömma.... Helt värdelöst.