Szybka sprawna rezerwacja, bardzo dobre ceny, jasne instrukcje dotyczące dodatkowe ubezpieczenia. Współpracujące wypożyczalnie zawsze były na miejscu na czas.
Zarezerwowałem samochód w Warszawie na 4 dni. Miałem kilka pytań dotyczących rezerwacji (była to moja 1 rezerwacja), jednakże konsultant Paweł odpowiednio mnie pokierował po stronie, udzielił niezbędn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Obsluga klienta na najwyzszym poziomie. Pani Beata lubelskiego oddzialu zasluguje na najwyzsza pochwale. Z wielkim zaangazowaniem wyjasnila mi jak zarezerwowac samochod szybko i bezproblemowo. Dzi... Voir plus
Witam jak już pisałem moja ocena jest bardzo wysoka bo na 9 .Wszystko ok samochody nowe i obsługa profesjonalna . Jedyna moja sugestia to taka ze powinna byc inf. lub prosta mapka gdzie stoi bus zabie... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de HAPPYCAR
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Am Sandtorkai 48, 20457, Hamburg, Allemagne
- happycar.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Niepełne informacje
Uwaga 40€ po godzinie 22:00
Biuro nie na terenie lotniska.
Obsługa kompetentna i sprawna

Réponse de HAPPYCAR
Masz problem z rezerwacją, to Twój problem
Brak jakiegokolwiek wsparcia, brak obsługi klienta. Nie została podjęta nawet próba rozwiązania problemu. Zgłoszenie problemu poskutkowało jedynie bardzo lakonicznym mailem, otrzymanym dwa dni po zgłoszeniu i sugerującym, że ten problem to wyłącznie mój problem. Na telefon odpowiada automat, po angielsku z polską fonetyką, co brzmi mniej więcej tak: unfortunateli łi kan help ju from mandej tu frajdej onli 😵
Rezerwację robiłam w sobotę, samochodu potrzebowałam na niedzielę, tymczasem "zarówno zmiany jak i anulacje mogą być dokonane drogą telefoniczną lub pisemną poprzez e-mail wyłącznie od poniedziałku do piątku w godzinach otwarcia naszego biura tj. 09:00 - 18:00". Podsumowując, nie ma mowy o jakimkolwiek wsparciu, uzyskaniu odpowiedzi na pytania czy rozwiązywaniu problemów bo Happycar zwyczajne blokuje możliwość kontaktu.

Very disappointing and unfair
Very disappointing and unfair. Unclear when making a reservation of Euro charges (nothing about this on the actual final payment page) and thereby inflating like for like prices with other websites. But the worst thing has been waiting 20 days, with the potential of 10 days more, for a refund.

Pozytywnie
Wypożyczony samochód w dobrym standardzie. Przystępna cena. Niezbyt wysokie koszty ubezpieczenia. Jestem zadowolony.

Réponse de HAPPYCAR
Nie polecam. Jestem kilka razy w roku w Polsce, zawsze wynajmuję samochód- tym razem happycar, masakra, nigdy więcej tego błędu nie popełnię i nikomu nie polecam..! Pan, który miał czekać na lotnisku przyjechał dopiero po moim telefonie, pół godziny spóźniony, bez fotelika, który zamawialiśmy- fotelik dostaliśmy później, brudny i dla starszego dziecka w cenie za którą śmiało można kupić nowy...Za zadrapanie zderzaka policzyli nas 2000zl...śmiech na sali...!! Banda złodzieji...Odpowiedzi na email nie dostałam do dziś a minęło 2 tygodnie...NIE POLECAM

Rezerwacja nie została potwierdzona
Rezerwacja nie została potwierdzona i nie zarezerwowałem tym samym samochodu, ale to pierwszy raz tak się stało (wcześniej nie było problemów)

BRAWO HAPPYCAR!
Szczerze polecam HAPPYCAR! Błyskawiczny, rzeczowy kontakt, możliwość szczegółowego, drobiazgowego wręcz sprawdzenia auta na miejscu, sympatyczna, miła atmosfera towarzysząca przez cały czas pomiędzy kupującym, unikanie pośpiechu - TO NAJWAŻNIEJSZE ATUTY! Nie zawiodłem się
i w pełni rekomenduję HAPPYCARS! POLECAM!!!

ODRADZAM ZLODZIEJSKA FIRMA
ODRADZAM ZLODZIEJSKA FIRMA
nieoddaja pieniedzy nawet w przypadku kiedy sie nie wynajmie samochodu,zaplacilam na miesiac szybciej wynajem na 11 dni poczym gdy chcialam odebrac samochod zadna z posiadanych 3 kart kredytowych nie byla dobra do wziecia kaucji ale do skasowania za wynajem byly dobre. Nieoddano mi pieniedzy ,!,!!,,,

Dramat
Dramat. Potwierdzono mi wynajem auta, a po dotarciu do celu zostałem poinformowany w wypożyczalni że auta dla mnie nie ma bo się skończyły. Nie mogli mnie powiadomić bo happycar nie przekazuje nr telefonu do kontaktu. Odradzam stanowczo tą formę wynajmu. Ponad dwa tygodnie i nadal biję się o zwrot środków.

NIE POLECAM Zlodzieje i Oszusci
NIE POLECAM Zlodzieje i Oszusci. Po wypozyczeniu auta sprawdzilam samochód nie zwracając uwagi na kołpaki na kolach. Bardzo uważałam żeby bezpiecznie parkować, pomagała mi rodzina wychodząc z samochodu i prawidłowo mnie naprowadzajac. Przy zwrocie okazalo sie, ze jeden kołpak jest lekko uszkodzony. Oszacowali szkodę na 150 zł + 250 zł kosztów administracyjnych - SKANDAL. Jeśli mogłabym cos doradzić osobom wypożyczającym samochód na lotnisku w Gdańsku, to napewno nie róbcie tego poprzez Happycar, a jeśli nie macie innego wyjścia, to róbcie zdjęcia każdego uszkodzonego elementu przed podpisaniem umowy. Ja nie zbiednieje przez to, ale wiem, ze karma i tak dopadnie drania.

Réponse de HAPPYCAR
Nie polecam. Dopiero po opłaceniu wynajmu samochodu wyświetla się informacja o konieczności kaucji w wysokości 700 EUR koniecznie na karcie kredytowej, nie może być karta płatnicza ani gotówka.
Po rezygnacji i pytaniach o moje pieniądze Happy car odpisało, że zwrócą środki w ciągu 30 dni roboczych!!! Nie polecam. Nie można się dodzwonić, tylko maile

Réponse de HAPPYCAR
duzo razy korzystam z rentcar ceny…
duzo razy korzystam z rentcar ceny elastyczne, obsluga mila

Réponse de HAPPYCAR
Polecam super cena super obsługa
Sprawna dobrze zorganizowana Obsługa. bardzo miła obsługa. Cena zdecydowanie niższa niż bezpośrednio w wypożyczalni.

Réponse de HAPPYCAR
En savoir plus sur les différents types d'avis.