Hade höga förväntningar då jag läst väldigt mycket om Happyflops och deras utlovade ”gå på moln” känsla. Jag blev dock lite besviken. Jag tycker de är hårdare än vad jag förväntat mig, något trånga fö... Voir plus
Bra "skor", svårt med storlekar till barn bara. Väldigt stora i storleken så grabben min får vänta något år innan de passar på honom. Frun mycket nöjd med sina fräcka, leopardmönstrade, lila tofflo... Voir plus
Alltså på riktigt! Vilken kundservice 🥰. Kontaktade efter min order kommit då storlekarna va lite små i storleken för hjälp av byte. Tog bara två dagar så var de nya storlekarna på väg😍🤩. Suuuper t... Voir plus
Happy Flops är det skönaste och behagligaste skor jag haft mot min hälsporre. Mjuka med bra stöd för min häl. Rekommenderas till alla som vill ha något skönt på fötterna att gå i.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dåligt kvalitet på nya Happy flops Crushers…
Jag köpte ett par Happy flops Crushers ett år sedan. De har varit såååå sköna och bra. Så nu bestämde mig att köpa två till par. Så himla besviken jag blev. Inte alls detsamma kvalitet som de jag köpte ett år seden. De nya är hårda och väldigt osköna. Inte alls som att gå på moln som de gamla jag här.
Helt fantastisk goa tofflor man går…
Helt fantastisk goa tofflor man går verkligen på moln
De är sköna o praktiska
Skönaste tofflorna jag haft
Skönaste tofflorna jag haft, som att gå på moln. Blir glad varje gång jag tar på mig dom.
VÄLDIGT stora storlekar
VÄLDIGT stora storlekar. Bra stötdämpning och helt ok comfort. Snabb leverans.
Jättesköna tofflor
Jättesköna tofflor, smidig beställning och snabb leverans!
Felaktig leveranstid, dålig kundservice och vilseledande marknadsföring.
1) Leveranstid: Det framgick 10 dagar vid beställningen. I Bekräftelsen stod det 10-20 arbetsdagar.
2) Reklam/annonser: Vilseledande reklam om ”gratis”-tofflor. Köp 3 betala för 2 verkar vara ett stående erbjudande (även om de skriver att det är tillfälligt och bråttom). Under tiden jag tittade på tofflorna så kom det en hel del spam som tolkades som att kunden skulle få ett par tofflor om man tryckte på en länk (ledde till ”köp 3 betala för 2). Uppenbart lur men irriterande marknadsföring.
3) Kundservice: Då det kommunicerades en annan leveranstid vid bekräftelsen så kontaktade jag företaget. Svaret blev då att jag kunde förvänta mig leverans inom 10 dagar.
Jag beställde tofflorna till mina barn 15 dagar inför en utlandsresa. När vi satt på Arlanda så fick jag en avisering om att våra tofflor hängde på min dörr.
Vid två tillfällen när jag har varit i kontakt med kundservice så har dem svarat på en av mina två eller tre frågor.
4) Omdöme: I mailet som kom 5 dagar efter leverans där jag uppgavs sätta ett betyg på tofflorna (som skulle leda till Trustpilpt) så kunde jag inte välja 1 eller 2 stjärnor. Jag skickades då till en annan sida. När jag valde 5 stjärnor så hamnade jag på Trustpilot (där kunde jag förvisso ge företaget ett mer rättvist betyg).
Sammanfattningsvis: Vi har inte fått prova tofflorna än och dem är säkert jättesköna. Men jag blir irriterad på vilseledande reklam, felaktiga leveranstider och dålig kundservice.
HappyFlops vill säkert kommentera det här så jag är snäll och skriver ett förslag åt er:
”Hej, vad tråkigt att din upplevelse kring beställningen av våra populära tofflor inte var som förväntat. Om du kontaktar vår kundservice så kan vi hjälpa dig med en retur.
Önskar dig en trevlig sommar, soliga hälsningar från HappyFlops-teamet.”
Vi är supernöjda hela familjen detta är…
Vi är supernöjda hela familjen detta är andra paret jag har o min sambos första han älskar sina gråa
Snygg och bekväma men dessvärre…
Snygg och bekväma men dessvärre alldeles för tajta på bredden. Behöver ”knuffa” in foten och den glider ur så fort underlaget inte är platt. Detta trots att jag mätte foten enligt konstens alla regler. Välj en större storlek är min rekommendation.
Jag har precis fått skorna och håller…
Jag har precis fått skorna och håller på att gå in dom.
Hittills känns det bra men hade önskat lite tjockare sula
Super sköna och självklart så snygga 😍
Jätte sköna, men livsfarliga
Jätte sköna, men livsfarliga efter man badat och har blöta fötter
Känns som ett bra köp!
Superdeilig å gå med🤩🤩🤩
Så sköna härliga tofflor
Så sköna härliga tofflor. Så bra att de finns i många färger och mönster. Lätt att beställa och bra priser. Jag köpte 3 par men behövde bara betala för 2. Sedan köpte jag ett par till med 25% rabatt 😀
Lever upp till förväntningarna
Lever upp till förväntningarna, dessutom fint mönster.