Noté 1 sur 5 étoiles

Spodnie kompletnie inne niż na stronie. Bardzo słabe jakościowo. Dramat że zwrotem pieniędzy. Za każdym razem jakieś idiotyczne pytania. Czy zwracam oba zamówienia ? Składałem tylko jedno zamówienie.... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Oszuści, potwierdzam. Niska kasa do zwrotu, ale oczywiście kompletny brak odpowiedzi na kilka maili. Prośby i groźby niewiele dla nich znaczą. Nie mają ochoty odbierać telefonów i na każdego maila, z... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zakup obuwia 04/07 dostawa dopiero 16/07 po upomnieniu się o towar. Obuwie średniej jakości W dniu 04/09 zgłoszona reklamacja na pękające szwy oraz wytarte podeszwy - świadczy to o fatalnej jako... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

NIE POLECAM

Zakup obuwia 04/07 dostawa dopiero 16/07 po upomnieniu się o towar.
Obuwie średniej jakości
W dniu 04/09 zgłoszona reklamacja na pękające szwy oraz wytarte podeszwy - świadczy to o fatalnej jakości obuwia.
Kontakt z Happy Koala fatalny brak odzewu, automatyczna sekretarka odpisuje na reklamację.
Po dogadaniu sie w temacie zwrotu kasy brak pieniędzy i znowu brak kontaktu.
NIE POLECAM ZŁA JAKOĆ OBUWIA I FATALNA OIBSŁUGA

4 septembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Spodnie taktyczne - kiepska jakość

Spodnie taktyczne wykonane z bardzo sztucznego i nienaturalnego materiału który nie przepuszcza zarówno wody jak i powietrza. Całość wygląda sztucznie i plastikowo. Problem z doborem rozmiaru, przy wzroście 185 i wadze 82 kg rozmiar L jest zdecydowanie za krótki i trochę za duży w pasie, XL jest jak worek na kartofle a nogawka ledwo sięga kostek, NIE polecam. Firma zwróciła pieniądze dopiero po 6 tygodniach od zwrotu zakupu, po wysłaniu skanu zlecenia nadanej paczki oraz 3 mailach z mojej strony

6 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nic nigdy nie zamawiałam w tym sklepie

Nic nigdy nie zamawiałam w tym sklepie, moja rodzina też. Moja mama dostaje informacje od kuriera o paczkach za pobraniem z tego sklepu. Sam sklep nie odpowiada na moje wiadomości w celu wyjaśnienia. Zgłaszam sprawę na policję

18 juillet 2025

Towar niezgodny z opisem

Towar niezgodny z opisem, to mało powiedziane - brak kontaktu i nasze państwo pozwala na takie przekręty. Szkoda słów i mojego czasu. NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGAĆ.

4 juillet 2025

Uwaga na te firmę !!

Uwaga na te firmę !!! otrzymałam produkt, który znacznie odbiega od tego co było pokazane w ofercie zupełnie inny niż zamawiałam Próby kontaktu zakończone fiaskiem telefon nie działa firma nie odpowiada na wiadomości a strona do zwrotów nie działa pewnie celowa zablokowana

18 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

CHCĘ WYMIENIĆ SANDAŁY NA WIĘKSZY…

CHCĘ WYMIENIĆ SANDAŁY NA WIĘKSZY ROZMIAR , AUTOMAT MI ODPISUJE , ZERO MOŻLIWOŚCI DODZWONIENIA SIĘ . WALCZĘ Z WIATRAKAMI OD TYGODNIA , PROBLEM W TYM ŻE NIE MAM NR PRZESYŁKI I FORMULARZA NIE MOGĘ WYPEŁNIĆ . BANDA ZŁODZIEI SPRZEDAĆ , MIEĆ KASĘ I W DUPIE Z KLIENTEM !!! NIE POLECAM . W PORÓWNANIU DO EOBUWIE , DNO

19 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zakupione koszule w rozmiarze 2 xl…

Zakupione koszule w rozmiarze 2 xl pasowały ale chyba na dziecko ! Zwróciłem.towar, wysłałem potwierdzenie nadania zwrotu i na tym koniec, żadnego zwrotu pieniędzy !!! Totalnie oszuści, żeby nie nazwać gorzej, złodzieje !!! Zero kontaktu, durne odpowiedzi na e-mail, żadnej konkretnej odpowiedzi! Nigdy więcej żadnych zakupów, to jedno wielkie oszustwo i złodziejstwo !!!

9 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dzień dobry co poszło nie tak a…

Dzień dobry co poszło nie tak a właściwie to że do dzisiejszego dnia niedostałam spodni zamówionych 27 kwietnia przychodzą mejle z automatu że paczka nadana wróciła do magazynu znów nadana kurierowi a kurier jak niedzwonił tak niedzwoni.Pisałam mejle automat odpowiada piszę żeby mi kasę oddali udają że niewiedzą dlaczego jak towar niby wysłany kicha i tyle ciągną kasę i nieda się nawet z nimi skontaktować to są po prostu złodzieje nieda się o takich ludziach nic innego powiedzieć ani towaru ani pieniędzy złodzieje i tule.

14 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Buty zamówione ponad miesiąc temu

Buty zamówione ponad miesiąc temu, nadal nie przyszły w kółko przychodzi e-mail że dają mi kod rabatowy przeprosinowy 5% lub 10% ja nie potrzebuję tego kodu. Chce dostać buty które zamówiłam i zapłaciłam. Inaczej zgłaszam sprawę

14 avril 2025

Zamówiłem spodnie XXL

Zamówiłem spodnie XXL, dostałem na dziecko 12 letnie. Żadnego kontaktu. Zakładka ,,zwrot" nie funkcjonuje. Pod telefonem jeszcze proszą o wyrozumiałość. Żenada. Jestem stówkę w plecy. A oni prawdopodobnie cieszą się że mnie oszukali na stówkę. Nie kupujcie tam. To trzeba eliminować. Chyba że szukacie wrażeń.

25 avril 2025

Buty miały być 46

Buty miały być 46, a rozmiar rzeczywisty to chyba 43, materiał jakość wiele do życzenia najtańszy skaj, a miał być zamsz, śmierdzą taniością i rybą. Najgorszy zakup...

27 mars 2025

Bardzo nieprofesjonalna firma

Bardzo nieprofesjonalna firma
Zamówienie złożone 17.12.
Kilka maili w sprawie, odpowiedzi jedynie z automatycznej skrzynki.. zero reakcji.
Łaskawie paczka wysłana a 30.12
W dniu 02.01 czytam na stronie przewoźnika że paczka nie została mu nawet przekazana.
Radzę unikać, chyba że ktoś ma czas czekać jak na paczkę z Chin
Mega się zawiodłam a miał być to prezent świąteczny... buty zimowe dojdą na wiosnę.
Jestem ciekawa czy jak odeślę zamówienie to otrzymam zwrot bo po poniższych opiniach chyba nie ma na co liczyć
Nie polecam.

2 janvier 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus