Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg gik ned til Harald Tandlægerne i Helenestræde i Randers. Jeg skulle have skiftet en plumpe som var gammel. Det klarede Thomas Borup uden problemer. Godt arbejde som det plejer.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige været hos Harald tandlægen i Brovst og fået fjernet 2 tænder,yderst venligt personale der virkelig gjorde et godt stykke arbejde. Har tandlæge skræk,men blev beroliget på en venlig imødekom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er ikke patient hos dem endnu, men har haft nogle spørgsmål, og derfor har ringet til dem og spurgte, personalet er meget venlig og hjælpsom, hun har brugt tid til at kigge i gennem min journaler... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste

Écrit par l'entreprise

Harald Tandlægerne er en sammenslutning af tandklinikker, fordelt over hele landet. Fokus er på kvalitet og at have dig i centrum.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Total overpris

Jeg er stadig i chok over prisen for to huller hvoraf det ene kun var et lille et, og en fyldning. Skal det virkelig koste 6300 kr? Jeg fik ikke lavet et prisoverslag da jeg ikke mente det var nødvendigt med de få ting jeg skulle have lavet, men hold da op hvor jeg fortryder det nu. Det er simpelthen et svineri.

8 avril 2026

Kære Heidi.
Mange tak for din feedback. Det glæder os naturligvis, at du oplevede vores personale som både professionelt og kompetent, da den faglige kvalitet er fundamentet i vores klinik.

Vi kan dog tydeligt læse, at prisen har været en stor og negativ overraskelse for dig, hvilket vi er kede af. Årsagen til beløbet skyldes, at der er udført tre fyldninger i tre forskellige kvadranter af munden. Når vi arbejder i forskellige områder, er det klinisk nødvendigt med tre separate bedøvelser for at sikre en smertefri behandling, hvilket desværre påvirker den samlede pris.

Prisen på en fyldning fastsættes jf. de gældende takster ud fra størrelsen og antallet af involverede flader – uanset om der er tale om et nyt hul eller en knækket fyldning. Vi beklager meget, hvis kommunikationen omkring prisoverslaget ikke har været tydelig nok i situationen.

Vi vil meget gerne uddybe regningen for dig, hvis du har brug for det. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte her på klinikken, så vi kan få talt tingene igennem.
De bedste hilsner,
Harald Tandlægerne Løgumkloster

Tryghed

8 avril 2026

VEJLE

VEJLE.

Endelig har jeg fundet en tandlæge hvor der var tid, ro og professionalisme!
Mine varmeste anbefalinger.

1 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service hos Tandlægerne…

Fremragende service hos Tandlægerne Østerågade i Ålborg. Stor hjælpsomhed og fleksibilitet.

23 février 2026

Réponse : Harald Tandlægerne

Hej Berit, tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Med venlig hilsen Thomas - Harald Tandlægerne.

Mine nye tænder

Vejle afdelingen Er virkelig virkelig ked at jeg ikke kan gå med mine del proteser. Det gør vildt ondt at have den på.
Hvilker jeg har gjort opmærksom på flere gange den dag at jeg var nede og hente dem
Men føler slet ikke at der blev lyttet til det jeg sagde
Jeg fil også lagt nyt belægning på mine tænder og der er så mange af den h or der mangler noget belægning og når man siger det, får man bare at vide at det pudser i lige så jeg ikke kan mærke at der mangler noget , men jeg kan stadig mærke de steder hvor der mangler belægning
Pt skylder jeg kommunen 72000 for at i skulle ordne mine tænder
Og gud hvor har jeg da fortrudt at jeg valgte jer med det resultat jeg har fået.
Nu kan jeg så slås med den store gæld for noget som jeg virkelig virkelig er ked af blev lavet når der slet ikke bliver lyttet til det man siger
Så derfor får i kun de 2 stjerner
Men kan jo læse ud fra de andre anmeldelser at i kommer med en masser undskyldninger så man får jo intet ud af at lave en klage/ anmeldelse
Det passer ikke de skal kigge under Mie mørk så jo de kender mig

10 avril 2025

Réponse : Harald Tandlægerne

Hej Annemarie, det er naturligvis ærgerligt at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg har været i dialog med vores klinik Vejle, som kan oplyse at de ikke kender til dig i deres journalsystem. Desuden laver klinikken ikke aftagelige proteser, så det kan altså ikke være hos os at du er blevet behandlet.

Jeg håber du vil slette din anmeldelse og rette din kritik til den klinik der har behandlet dig.

2. februar
Klinikken har fundet frem til dig under Mie Mørk, så det er korrekt at du er behandlet på klinikken. Torben som er ledende tandlæge på klinikken, opfordrer dig til at tage kontakt, så I i fællesskab kan finde en løsning.

Thomas Jørgensen, på vegne af Harald Tandlægerne Sønderåparken

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale dem

Jeg kan varmt anbefale dem. De er dygtige, imødekommende, smilende hele vejen igennem. Og gode til at fortælle, hvad de er i gang med.
Rigtige gode tandlæge klinik.

26 janvier 2026

Réponse : Harald Tandlægerne

Hej Sabina, tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Med venlig hilsen Thomas, Harald Tandlægerne

Skuffende oplevelse hos Harald Tandlægerne Løgumkloster

Jeg er meget skuffet over oplevelsen på Harald Tandlægerne Løgumkloster.
Ved mit første besøg blev jeg taget godt imod og fik at vide, at jeg skulle komme igen, hvis mit problem ikke forsvandt.
Da jeg kom tilbage som anbefalet, fik jeg dog at vide, at de desværre ikke kunne hjælpe mig alligevel.
Jeg har dermed mistet en hel uge, hvor jeg i stedet kunne have søgt behandling et andet sted.
Det føles både frustrerende og uprofessionelt, og jeg følte mig ikke taget alvorligt som patient.

3 novembre 2025

Kære Anna Nedashkivska,
Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en meget skuffende og frustrerende oplevelse hos Harald Tandlægerne Løgumkloster, og at du sidder tilbage med følelsen af ikke at være blevet taget alvorligt. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores patienter. Vi sætter pris på, at du valgte at komme til os med dit problem, og vi forstår fuldt ud din frustration over den tid, du føler er spildt.

Vi beklager, hvis den indledende rådgivning har været uklar. Da du opsøgte os, afhjalp vi straks den akutte situation (betændelsen) og gav dig den nødvendige medicin. Da problemet er opstået i direkte forlængelse af et ny-indsat implantat, ligger det faglige ansvar for korrektion hos den oprindelige behandler.

Det er vores højeste prioritet altid at sikre den bedst mulige og mest langsigtede behandling for vores patienter. I dit tilfælde betød det desværre, at vi måtte bede dig kontakte tandlægen som havde udført din behandling.

Harald Tandlægerne Løgumkloster.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft tandlæge Marianne Anesen…

Jeg har haft tandlæge Marianne Anesen nu Harald tandlægerne Hobrovej men tidligere Danmarksgade i det centrale Aalborg siden 2003
Fra starten af meget meget tilfreds. Super kompetent, rolig og hun forklarer alting utrolig godt. Og der er altid tid til at snakke om verdenen udenfor tandlæge stolen
Anbefalede hende til min datter er er ligeså tilfreds som jeg.
Marianne Anesen anbefales på det varmeste

3 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste tandlæge der findes

Hvis du har brug for en tandlæge som virkelig lytter og sætter sig ind i patientens situation så skal du helt klart vælge Troels Barkholt i Støvring

Det har helt igennem været et fantastisk forløb

9 octobre 2025

Réponse : Harald Tandlægerne

Hej Mathias. Tusind tak for roserne, dejligt at kunne hjælpe. Bedste hilsen Troels

Under alt kritik

Under alt kritik. Klagede over det ikke var lavet ordentligt og fik oplyst at det var det. Gik til 2 andre tandlæger der sagde at det skulle laves om.

Jeg er rystet over manglende service og den lave faglighed.

Ps. Klinikken i Randers

13 juin 2025

Kære Susanne.
Vi er oprigtigt kede af, at din oplevelse i Randers har været så negativ, og vi forstår din frustration. Det lever ikke op til vores ønske om at levere både god service og høj faglighed.

Da det desværre ikke ser ud til, at vi kan genoprette din tillid gennem dette forum, må vi respektere din beslutning om at søge anden tandlæge og ønsker dig alt det bedste fremover.

Vi vil gerne understrege, at Harald Tandlægerne Helenestræde har faste procedurer for både behandling og klagehåndtering, og vi står altid klar til en fortrolig gennemgang af et forløb, hvis behandlingen mod forventning giver udfordringer.

Med venlig hilsen,
Thomas Borup,
tandlæge og partner

Noté 1 sur 5 étoiles

Penge er vigtigere end patienten...

Har aldrig i mit liv oplevet så dårlig service. Jeg skulle til Harald tandlægerne Sønderåparken i Vejle, for at få trukket en visdomstand ud. Efterfølgende har det ikke været andet end en lang og forfærdelig oplevelse.

Ugen efter udtrækningen skal jeg have fjernet stæng, og fortæller hvordan jeg stadig føler mig hævet og har meget ondt, de svarer vredt tilbage, at det er et åbent sår, så selvfølgelig gør det ondt, så jeg får kun fjernet stæng.

Smerterne bliver dog værre og værre og jeg får feber og bliver rigtig syg. Jeg tager kontakt og siger at jeg gerne vil tilses. De konkluderer en dry socket, og behandler dette. Der sker ingen bedring.

Jeg vender tilbage og får samme behandling, mod en dry socket, som sjovt nok igen ikke hjælper.
Jeg bliver ved med at klage over smerter og hævelse, og til sidst lytter de og får taget røntgen. Det viser sig, at da tanden blev trukket ud, gik der nogle stumper af knogle fra min kæbe løst, som lægger i tandkødet og giver den infektion der var skyld i smerterne. De siger at det skal ordens med det samme. Alt andet var en del af behandlingen tilhørende fjernelsen af visdomstanden, så jeg formoder at dette også er, da en pris aldrig bliver nævnt, inden operationen går i gang. De ordner det og jeg og de tager på sommerferie.

Nu får jeg pludselig tilsendt en regning for den operation, af fjernelse af knoglestumper, som de selv var skyld i. Mage til uforskammethed. Jeg skal i hvert fald aldrig have dem som tandlæge igen, og vil ikke anbefale til nogen.

Dette er endda en forkertere version, der var en del flere episoder, som har været fagligt til grin. Den klinik er et cirkus og de er til grin.

9 septembre 2025

Kære Nielsen
Vi er kede af at høre, at du har haft et ubehageligt og langvarigt forløb efter fjernelsen af din visdomstand. Vi forstår godt, at det har været en frustrerende oplevelse for dig, og vi anerkender fuldt ud de gener og smerter, du har oplevet.

Når man får fjernet en visdomstand i undermunden, kan der desværre opstå komplikationer, selv når indgrebet udføres efter gældende retningslinjer. I dit tilfælde udviklede du det, der kaldes en ”dry socket”, hvor blodproppen i såret opløses af enzymer i spyttet. Dette kan give kraftige smerter og øger risikoen for, at små knoglefragmenter afstødes – netop som det skete hos dig.

Ifølge journalen har du været på klinikken syv gange i forbindelse med forløbet. Du har betalt for selve fjernelsen af visdomstanden samt den efterfølgende operation, hvor de afstødte knoglesplinter blev fjernet. Denne type behandling betragtes som en selvstændig ydelse, da det er en komplikation, der ikke er inkluderet i den oprindelige operation. Til gengæld har vi ikke opkrævet betaling for den CT-scanning, der blev udført som led i dit forløb.

Vi håber, at denne uddybning kan give dig tryghed i, at vi har fulgt best practice hele vejen igennem. Samtidig vil vi gerne understrege, at vi har stor forståelse for, at det for dig har været en både lang og smertefuld oplevelse.

Harald Tandlægerne Sønderåparken

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og manglende faglig stolthed

Udover at være en landsdækkende kæde, hvor man ikke får personlig betjening, da der er tandlægeskift hele tiden, virker det desværre som om, at penge kommer før patienten – og før faglig stolthed.

Jeg knækkede en fortand og fik en plastikfyldning den 13. august hos deres afdeling i Rødovre. Efterfølgende føltes tanden meget tæt på nabotanden, og det var svært at bruge tandtråd. Tanden knækkede igen inden for to uger, og jeg bookede en ny tid den 2. september.

Tandlægen forklarede, at det ikke var selve fyldningen, der var knækket, men området ved siden af – hvor der var caries. Hun sagde: "Det er okay, det fikser vi." Jeg gik derfor ud fra, at hun havde overset noget ved første behandling og nu rettede op på det uden beregning. Jeg gik derfor videre uden at betale.

Dagen efter modtog jeg alligevel en regning i min e-Boks.

Jeg gjorde indsigelse mod regningen, men de fastholder, at der er tale om en ny behandling. Deres forklaring er, at når man kommer ind for at få fikset noget, så fikser de kun dét, man er kommet ind for – og de giver ikke vejledning om eventuelle andre problemer.

Det kalder jeg dårlig service, manglende vejledning og mangel på faglig stolthed.

Jeg bliver ikke fattigere af at betale for den samme behandling på den samme tand to gange inden for 14 dage – men det er en principsag, og vi har medborgere, som ikke har råd til at imødekomme den slags tandlæge metoder. Derfor denne advarsel.

5 septembre 2025

Réponse : Harald Tandlægerne

Kære Olcay Uysal, tak for din anmeldelse.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os, og vi tager din feedback meget alvorligt. Det er aldrig vores hensigt at give indtryk af, at økonomi er vigtigere end vores patienter.

Vores mål er altid at yde den bedste faglige behandling og sikre, at vores patienter føler sig trygge og velinformerede.
God kommunikation og vejledning er afgørende for os, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger i dette tilfælde. Det er en principsag for dig, og det tager vi meget alvorligt, da det handler om tillid.

Vi er naturligvis interesserede i at finde en tilfredsstillende løsning, derfor håber vi at du kontakter klinikken snarest så vi kan rette op på situationen og få afsluttet sagen

Venlig hilsen Thomas Jørgensen, på vegne af Harald Tandlægerne Carlsro

Forståelse for patienten.

Jeg vil hermed gerne udtrykke min glæde ved at have skiftet til Harald Tandlægerne Helenestræde Randers til tandlæge Ida og klinikassistent Josefine for omsorg og forståelse for mit problem.. tak

22 mai 2025

Réponse : Harald Tandlægerne

Hej Hans. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg lader roserne gå videre til Ida og Josefine. De bedste hilsner, Thomas - Harald Tandlægerne

Harald tandlægerne Randers, Helenestræde

Harald, RANDERS, Helenestræde: Jeg har gået fast ved tandlæge Thomas Borup de sidste ca 6 år; og er utroligt godt tilfreds med deres arbejde. Jeg blev henvist til TB efter jeg ved en bøjlespecialist havde fået lavet en ret kompliceret retning af et kraftigt underbid. Jeg havde deraf fået slidt mine fortænder meget ned, samt fået et forkert bid, med markante slidskader på flere tænder😢 Det er nu rettet, og mine nye porcelænsfortænder og det rettende facade- og bid-plastikarbejde TB har lavet i den forbindelse er jeg rigtigt godt tilfreds med!🤩 Jeg har lige været til 5års kontrol, og det han har lavet holder så fint, og jeg er meget tilfreds med prisen. De er søde og professionelle, og TB er en super dygtig håndværker inden for sit fag.

10 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

1 stjerne for meget ved Harald…

1 stjerne for meget ved Harald Løgumkloster
Grundet elendig planlægning for udtrækning af tænder, bliver skylden lagt over på en ekstern tandtekniker(som i øvrigt var klar med deres del)
Dertil spilder man en hel dag, som der naturligvis ikke vil kompenseres for.
Men da prisen kommer for udtrækning af 6 tænder og 20 minutter senere, så får man da sandelig lov til at betale fuld skrald.

Så hvis du ikke vil have styr på planlægningen og betale overpris, så er Harald i Løgumkloster stedet for dig.

17 février 2025

Uprofessionel tandlæge med rod i sagsgangen - Aalborg

Uprofessionel tandlæge som ikke har styr på sagsgange. Indhentede ikke engang traumejournal og henviste blot videre til specialtandlæge, som heller ikke indhentede traumejournal, hvorfor patienten blev uretmæssigt opkrævet betaling for undersøgelse, røntgen og konsultation. Helt umulige at være i dialog med og fralægger sig ethvert ansvar overfor en ung studerende. Hold jer langt væk / Aalborg

Note - nu begår Tandlægerne så også GDPR brud ved at nævne patientens navn og derudover henvise til forsikringen, som zero har at gøre med sagen. De forstår tydeligvis ingenting overhovedet.

10 janvier 2025

Kære Jette,
Vi forstår din frustration, og det er beklageligt, at I har haft en negativ oplevelse hos os. Det er altid patientens opgave og ansvar at give korrekt og tilstrækkelig information, for eksempel om en forsikringssag. Journaler og yderligere oplysninger tilgår ikke os automatisk, og det kan desværre føre til at man havner i situationer som din søn.
Vi håber I kan løse situationen med forsikringsselskabet.
Harald Tandlægerne

Noté 1 sur 5 étoiles

Enig om at prisen er stukket helt af

Enig om at prisen er stukket helt af. Jeg fik to plastik og bedøvelse 3400 jeg var da fuldstændig i chok. Synes man skulle informere om prisen når det er i den prisklasse. Har dem i Hobro men det er jeg ik sikker på jeg bliver ved med.

6 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak til tandklinikken Harald i…

Tusind tak til tandklinikken Harald i Esbjerg….
Jeg har fået både hurtig og god behandling i klinikken…
Tak for hjælpen og vi ses jo snart igen😊

3 janvier 2025

Réponse : Harald Tandlægerne

Hej Anna, tak for den flotte anmeldelse. Det giver jeg videre til klinikken.
Venlig hilsen Thomas, Harald Tandlægerne

De følger ikke deres egen overenskomst

De følger ikke deres egen overenskomst
Jeg kunne ikke møde til min tid grundet særlige omstændigheder
Så de sendte så et regning for mistet arbejds tid (fair nok)
Men der står i særloven at det er en forudsætning at det skal fremkomme i de overslag/tilbud de sender og det gør de ikke

13 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus