Hareskovklinikken Avis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Dentiste

Informations provenant de diverses sources externes

Din lokale tandlæge i Hareskovby

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Super behageligt personale

Super behageligt personale .
Aldrig sjovt at komme til tandlæge :)
Men super service
Tak
Mvh Martin Jessen

14 août 2025

Réponse de Hareskovklinikken

Tak til dig Martin for de pæne ord, dejligt at høre:-) Vi ses!
Mvh. Tandlæge Marie Hoffmann
Hareskovklinikken

Noté 2 sur 5 étoiles

Priotering af tid til behandling

Jeg kontaktede klinikken, som ny patient. Jeg var faldet på cyklen og havde knækket 2 tænder.
I stedet for at lave de 2 akutte problemer, valgte tandlægen at lave eftersyn/tandrensning. Ny tid til 2 knækkede tænder, om 6 uger…
Godt der er flere tandlæger i landet.

29 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har grundet tandlægeskræk ikke…

Jeg har grundet tandlægeskræk ikke været hos tandlæge i ca 15 år. Tandpine fik mig dog afsted og jeg valgte Marie Hoffman/ Hsreskov tandlæge og gudskelov for det.
Jeg er fuldstændig tryg og føler at jeg er i professionelle kompetente hænder. Jeg skal naturligvis regelmæssigt til eftersyn, og Marie er i gang med at udskifte alle gamle sølv plumper.
Tak for enestående og empatisk behandling.
Mvh Charlotte Andersen

13 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Den mest trygge og behagelige tandlægeoplevelse

Jeg har netop haft den bedste tandlægeoplevelse nogensinde hos Marie Hoffmann. Har altid haft en skræk for tandlægebesøg – men var tvunget til at få tilset og skiftet en knækket krone. Det klarede Marie på den mest professionelle måde, så jeg følte mig i gode hænder under alle 3 besøg i forløbet. Og jeg er meget tilfreds med resultatet. Marie vil fremover være min faste tandlæge.

23 octobre 2019

Super tilfreds

Har været igennem et længere forløb på Hareskovklinikken, og altid er det det samme: medarbejdere der tager imod med et smil. Professionel og venlig behandling hele vejen, og man føler sig velkommen hver eneste gang.

19 août 2019

Réponse de Hareskovklinikken

Tusind tak for de søde ord Benny, det sætter vi stor pris på :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Marie er super professionel og kompetent! Kan varmt anbefales.

Marie er en rigtig dygtig og super kompetent tandlæge, som altid tager sig tid til en! Hun er super professionel og er god til at infomere undervejs ved, når man fx bliver boret og der sker mange ting på én gang. Jeg bor selv i København men kommer med glæde til Hareskov, for at få tilset mine tænder af Marie. Hun kan på det kraftigeste anbefales herfra.
/Anja

30 janvier 2019

Réponse de Hareskovklinikken

Tusind tak for de pæne ord Anja :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Karin Andresen, Tandlæge Hareskovklinikken

Denne klinik blev tidligere drevet af Karin Andresen, Tandlæge Hareskovklinikken

Jeg vil kraftigt opfordre ALLE tidligere patienter hos Karin, at få undersøgt fyldninger! Efter skifte af tændlæge væk fra Hareskovklinikken blev der taget røntgenbilleder : ALLE fyldninger havde enten overgange imellem tand og fyldning (og denne revne udvikler hul ind under fyldning)
samt
Mange fyldninger havde fyldningsrester efterladt imellem tænderne, der umuliggjorde ordentlig brug af tandtræd, da det flosser - og da der ikke kan renses imellem klatterne og den modsatte tand : så kom der huller i nabotanden.

ALLE mine tidligere fyldninger er idag måtte blive lavet om!
Desværre for mange penge - og mange tænder har idag måtte få kroner på.

Frygteligt, at Karin i så mange år har været "tandlæge"!
Og endda skoletandlæge for børn !!

Jeg vil opfordre til en uvildig undersøgelse !!

Billeder af journal e-mailes gerne ifald du har interesse : mit fulde navn hotmail com

30 janvier 2018

Réponse de Hareskovklinikken

Kære Thomas, som du selv skriver går din kritik på den tidligere ejer af denne klinik, og har intet med mig at gøre. Jeg overtog klinikken i januar 2016. Jeg ville sætte pris på, at du fjernede denne anmeldelse fra min hjemmeside.
Mvh. Marie Hoffmann

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus