Bestellen al jaren vlees bij harries. Zeer uitgebreid assortiment. De website is goed overzichtelijk en De kwaliteit van het vlees is zeer goed. Snelle levering en alles goed gekoeld. Je proef... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een top bedrijf! Goede kwaliteit en prijs! Online besteld keurig bezorgd, gekoeld! En heerlijk vlees!! Niks op aan te merken! Wij komen zeker terug!
Hallo. Nieuwe klant en nieuwsgierig naar de aangeprezen producten. Bestellen eenvoudig en duidelijk. Op keurige tijd eb gekoeld bezorgd. Had van alles wat. 5 verpakkingen helaas niet meer vacuüm. D... Voir plus
DRIE keer stuur Harrie mijn bestelling op een andere (!) datum op dan opgegeven, om vervolgens halverweg terug te worden gestuurd nadat ik de melding had gekregen. Vervolgens krijg ik mijn bestell... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vlees is online te koop en wordt bezorgd door heel Nederland voor een vaste lage prijs. Harrie Wildeboer is een ambachtelijke slager, slachter en vleesspecialist uit Drenthe. Nederlandse bodem. Aan stuk of plakjes. Morgen in huis. Ambachtelijke slager
Coordonnées de contact
Eexterweg 7, 9679 TG, Scheemda, Pays-Bas
- +31683930140
- info@harriesvlees.nl
- harriesvlees.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ruime keuze inmiddels al een keer of…
Ruime keuze inmiddels al een keer of tien besteld. Prima
Lekker vlees
Lekker vlees, werd op tijd geleverd bevroren en vacuüm verpakt in een doos met ijspakkingen.bestel zeker opnieuw!
Je proeft het verschil tussen supermarktvlees en Harries vlees heel goed, gewoon super lekker.
Goede kwaliteit
Eerste keer vlees besteld bij hen en eerste keer online vlees gekocht. Had Procureur en spek besteld en werd netjes op tijd geleverd. Vlees is van goede kwaliteit en ga het vaker bij hen bestellen.
Al meerdere keren bij Harrie besteld
Al meerdere keren bij Harrie besteld. Kwaliteit is top! Echt niets op aan te merken!
Snel correct vers en lekker
Super geregeld.
Omdat het vlees in een kartonnen doos…
Omdat het vlees in een kartonnen doos verpakt was waren sommige artikelen al enigszins ontdooid. Ook waren sommige artikelen erg dun afgesneden. Ten opzichte van eerdere bestelling viel het deze keer iets tegen. Over de kwaliteit kan ik uiteraard nog niets zeggen maar als die gelijk is aan de eerdere leveringen zit dat wel goed.
Betalen lukte niet binnen de dag van…
Betalen lukte niet binnen de dag van bestellen en daardoor is levering ook dag later doorgegaan.
Gelukkig is het toch goed gelopen.
Producten en bezorging zijn geweldig.
Heerlijk super mals vlees
Heerlijk super mals vlees. Snel en perfect verpakt geleverd 👌
Top staat en levering van begin tot eind!
Voor de 3e keer nu vlees besteld, en top geregeld allemaal! Van bestellen, naar factuur versturen, betalen en zelf een bezorgdatum uitkiezen. Top geregeld dat het tussen 17:00 en 22:00 wordt bezorgd.
Goede kwaliteit van het vlees, en super lekker ook! Voor nog meer herhalingen vatbaar.
Zeker een aanrader!!
Kwaliteit prijs verhouding uitstekend
Kwaliteit prijs verhouding uitstekend. Levering keurig volgens afspraak.
Mooi vlees
De levering was heel goed en het vlees ziet er super mooi uit. We hebben het nog niet gegeten, maar dat komt wel goed denk ik
Prijs/kwaliteit is top
Prijs/kwaliteit is top, vlees komt telkens diep ingevroren aan.
Ik vind het heerlijk vlees ben er echt…
Ik vind het heerlijk vlees ben er echt blij mee.
Ik heb nu twee keer besteld en blijf dat zeker doen.
Allen de slavinken vond ik niet echt lekker maar de rest prima/uitstekend
de bezorger was er al eerder dan…
de bezorger was er al eerder dan verwacht, maar dat was prima en hoe alles verpakt was, vonden we ook heel prettig en we hebben het idd in de vriezer(s) gedaan zoals de bedoeling was en we weten nu ook precies wat we hebben en wat we uit de vriezer moeten halen als we het willen gaan eten, dus alleen maar chapeau wat ons betreft en waarschijnljk ook wel voor herhalilng vatbaar....! Groet, Kick en Marjan Verschoor
Bestellen okay tot gewoon goed
Bestellen okay tot gewoon goed
Levering ook netjes gebracht in redelijk stevige doos en binnen verpakking ook redelijk tot goed.
Had 3 kilo, 's Xl T bone besteld kreeg er echter 6 van doorsnee formaat beetje jammer.
Gisteren de cappacio geprobeerd.. Deze was mals en smaak vol.. Zaterdag gaan we de T bone grille. Dus ik heb hier nog geen mening over....
Betalen ging niet eenvoudig trouwens ideal link werkte niet.. dus via RABO betaald op de laptop omdat op de portable de bank gegevens wel super klein waren, zelfs na vergrote.. Kopiëren en plakken wilde niet lukken op de tel..
Afijn hopen dat het vlees iets betere kwaliteit heeft dan de link van ideal 😂🤣
L’expérience Trustpilot