Herlev Station Køreskole  Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Great driving school with convenient location and super helpful instructors! Fahim helped me, I never had any driver license before. But Fahim is very patient and skilled, he is good at finding your w... Voir plus

I have recently passed my theory and driving exam in the first attempt. I would highly recommend herlev sation køreskole . The credit goes to my instructor Fahim . He has really helped me alot f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Skolen her får sgu 5 stjerner, pga læren aous, som jeg helt sikkert kan anbefale, hvis man leder efter en god start på sin kørestart. Han er altid glad og gør køreturen dejlig og behageligt. Jeg valgt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Total fed oplevelse. Jeg bestod i dag og jeg kunne ikke være mere taknemmelig over Herlev station køreskole😁 Kæmpe hånd til Fahim som oplærte mig i kørslen og var meget tålmodig med at få mig... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Herlev Station Køreskole – den førende køreskole i Herlev, hvor din drøm om at køre bil bliver til virkelighed med kvalitet og kompetence. Vores placering i hjertet af Herlev, lige ved stationen, gør os lettilgængelige for alle. Men det er vores resultater, der virkelig taler for sig selv. Med en af de højeste beståelsesprocenter i området står vi som et bevis på kvaliteten af vores undervisning og vores engagement i hver enkelt elevs succes. Hos Herlev Station Køreskole tilbyder vi et bredt udvalg af kurser, der dækker alle behov – fra den grundlæggende teori og praktiske kørelektioner til intensivkurser og manøvrebane. Vores moderne flåde af køretøjer er altid opdateret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, hvilket sikrer, at du lærer at køre i et sikkert og kontrolleret miljø. Vælg Herlev Station Køreskole, og tag det første skridt mod din frihed på vejen. Vi er her for at støtte dig gennem hvert trin af din rejse med professionalisme, tålmodighed og passion for det, vi gør.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

641 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig god kørelærer

Dragan har været en god og tålmodig kørelærer hele vejen igennem mit forløb. Og gav mig en overordnet rart oplevelse til selve køreprøven.
Han kan varmt anbefales.

1 mai 2024

Herlev Station Køreskole er det ideelle…

Herlev Station Køreskole er det ideelle valg for dig, hvis du ønsker at bestå både teori og køreprøve første gang. Min teorilærer, Sohail, gjorde stoffet nemt at forstå og var altid klar til at hjælpe, hvis der var noget, man ikke fangede. Min kørelærer, Dragan, spillede en afgørende rolle i, at jeg bestod første gang. Han er utrolig detaljeret, nøjagtig og professionel og gør alt, hvad der står i hans magt for at sikre, at du er godt forberedt og klar til at bestå første gang. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole!

3 septembre 2024
Logo de Herlev Station Køreskole

Réponse de Herlev Station Køreskole

Hej Senay

Mange tak for din fantastiske feedback! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos både Sohail og Dragan. Det betyder meget for os at vide, at deres indsats og professionalisme har hjulpet dig godt på vej, og at du bestod første gang.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale vores køreskole, og vi er stolte af at have kunne hjælpe dig med at nå dit mål.

Endnu en gang tak for din varme anbefaling, og vi ønsker dig det bedste fremover!

Med venlig hilsen,

Herlev Station Køreskole

Jeg er meget tilfreds med Herlev…

Jeg er meget tilfreds med Herlev Station køreskole. Fahim er både rar og tålmodig, han er god til at bygge selvtilliden op og i øvrigt enormt fleksibel. Det var det helt rette valg for mig, og jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg.

Kan absolut anbefales!

18 août 2024
Logo de Herlev Station Køreskole

Réponse de Herlev Station Køreskole

Kære A

Tusind tak for din flotte anmeldelse . Det glæder os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse og vi sætter stor pris på dine rosende ord .

Det er fantastisk, at du bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg – stort tillykke! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at nå dit mål.
Vi ønsker dig mange gode og sikre køreture fremover.
Bedste hilsner,
Herlev Station Køreskole

Great school and great teacher

Started in April and got my license in the end of July. Everything went smoothly. Passed both the theory and driving test on first attempt thanks to Fahim who helped me learn everything I needed.
He was super patient and gave me tips on how I can improve my weak areas. Before my driving test he managed to squeeze in some extra lessons so I felt confident during the test.
Thank you for this experience, I am happy that I chose this school.

6 août 2024

God køreskole

kørelæreren Fahim er både, venlig og tålmodig der vil dig det bedste, jeg fik to køreprøver inden for en uge og bestod teori første forsøg. kan klart anbefales.

13 juillet 2024

Anmeldes til Imran

Jeg havde Imran som kørelære efter dårlige oplevelser med fahim. Imran er en fantastisk kørelære, og sætter sig virkelig ind i at du skal lære det hele, og forståelsen oven i. Uden Imran ville jeg ikke ha bestået, kan kun anbefale ham

12 juillet 2024

Awesome Driving Lessons – Thanks!

Thanks a ton for the awesome driving lessons! the thorough preparation and expert guidance, I was able to pass my driving test on the first attempt. This achievement is a testament to the high quality of instruction provided by Herlev Station Køreskole. I will certainly recommend your services to others.

17 mai 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Super skønne kørelærer, som underviser med et stort smil på læben og er utroligt tålmodige og hjælpesomme under hele forløbet🙌

31 mai 2024

Køreskolen og kørelærer Dragan anbefales!

En ven anbefalede mig at gå til Herlev Station Køreskole, og det kan jeg mærke var det rigtige. Jeg blev ledt godt gennem hele forløbet fra start. Min kørelærer, Dragan, er hyggelig, professionel, på øjnhøjde med eleven og super behagelig at køre med. Der gik ikke længe før jeg var forberedt til køreprøven.
Held og lykke derude!

3 juin 2024

Jeg har været rigtig glad og tilfreds…

Jeg har været rigtig glad og tilfreds med at tage mit kørekort hos Herlev Station Køreskole. Teorien har været god og inddragende og jeg har været tryg og velinformeret gennem alle mine køretimer med Dragan. Derudover er forløbet gået lige så hurtigt som forventet.

28 mai 2024

Tak Herlev station køreskole

Fahim fra Herlev station køreskole har været en rigtig god lærer, og ikke mindst lært mig at navigere i trafikken. Men også hjalp mig til at jeg bestod min køreprøve første gang. Og Aous lærte mig om alt teorien til teori timer.

Tak for en god oplevelse😁

16 mai 2024

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. De hjælper dig trinvis og forbereder en rigtig godt. Jeg fik en rigtig god kørelærer (Dragan) som hjalp mig så meget og presset mig til min køreprøve, som jeg bestod på første forsøg. Så tak til Herlev Station køreskole og Dragan for at have hjulpen mig igennem alt.

14 mai 2024