Great driving school with convenient location and super helpful instructors! Fahim helped me, I never had any driver license before. But Fahim is very patient and skilled, he is good at finding your w... Voir plus
Lisez les avis des autres
I have recently passed my theory and driving exam in the first attempt. I would highly recommend herlev sation køreskole . The credit goes to my instructor Fahim . He has really helped me alot f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skolen her får sgu 5 stjerner, pga læren aous, som jeg helt sikkert kan anbefale, hvis man leder efter en god start på sin kørestart. Han er altid glad og gør køreturen dejlig og behageligt. Jeg valgt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Total fed oplevelse. Jeg bestod i dag og jeg kunne ikke være mere taknemmelig over Herlev station køreskole😁 Kæmpe hånd til Fahim som oplærte mig i kørslen og var meget tålmodig med at få mig... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Herlev Station Køreskole – den førende køreskole i Herlev, hvor din drøm om at køre bil bliver til virkelighed med kvalitet og kompetence. Vores placering i hjertet af Herlev, lige ved stationen, gør os lettilgængelige for alle. Men det er vores resultater, der virkelig taler for sig selv. Med en af de højeste beståelsesprocenter i området står vi som et bevis på kvaliteten af vores undervisning og vores engagement i hver enkelt elevs succes. Hos Herlev Station Køreskole tilbyder vi et bredt udvalg af kurser, der dækker alle behov – fra den grundlæggende teori og praktiske kørelektioner til intensivkurser og manøvrebane. Vores moderne flåde af køretøjer er altid opdateret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, hvilket sikrer, at du lærer at køre i et sikkert og kontrolleret miljø. Vælg Herlev Station Køreskole, og tag det første skridt mod din frihed på vejen. Vi er her for at støtte dig gennem hvert trin af din rejse med professionalisme, tålmodighed og passion for det, vi gør.
Coordonnées de contact
Sønderlundvej 8, 2730, Herlev, Danemark
- 70 60 50 92
- info@herlevstationkoreskole.dk
- hb-koreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Skide god køreskole
Rigtig god kørelærer
Dragan har været en god og tålmodig kørelærer hele vejen igennem mit forløb. Og gav mig en overordnet rart oplevelse til selve køreprøven.
Han kan varmt anbefales.
Herlev Station Køreskole er det ideelle…
Herlev Station Køreskole er det ideelle valg for dig, hvis du ønsker at bestå både teori og køreprøve første gang. Min teorilærer, Sohail, gjorde stoffet nemt at forstå og var altid klar til at hjælpe, hvis der var noget, man ikke fangede. Min kørelærer, Dragan, spillede en afgørende rolle i, at jeg bestod første gang. Han er utrolig detaljeret, nøjagtig og professionel og gør alt, hvad der står i hans magt for at sikre, at du er godt forberedt og klar til at bestå første gang. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole!

Réponse de Herlev Station Køreskole
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole. Havde en god oplevelse så den kan anbefaldes.
Jeg er meget tilfreds med Herlev…
Jeg er meget tilfreds med Herlev Station køreskole. Fahim er både rar og tålmodig, han er god til at bygge selvtilliden op og i øvrigt enormt fleksibel. Det var det helt rette valg for mig, og jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg.
Kan absolut anbefales!

Réponse de Herlev Station Køreskole
Turboforløb
Turboforløb, god og hurtigt oplevelse. Gode undervisninger og forklaringer.
Great school and great teacher
Started in April and got my license in the end of July. Everything went smoothly. Passed both the theory and driving test on first attempt thanks to Fahim who helped me learn everything I needed.
He was super patient and gave me tips on how I can improve my weak areas. Before my driving test he managed to squeeze in some extra lessons so I felt confident during the test.
Thank you for this experience, I am happy that I chose this school.
Tak for en god oplevelse til fahim
Tak for en god oplevelse til fahim. Kan klart anbefale ham.
God køreskole
kørelæreren Fahim er både, venlig og tålmodig der vil dig det bedste, jeg fik to køreprøver inden for en uge og bestod teori første forsøg. kan klart anbefales.
Anmeldes til Imran
Jeg havde Imran som kørelære efter dårlige oplevelser med fahim. Imran er en fantastisk kørelære, og sætter sig virkelig ind i at du skal lære det hele, og forståelsen oven i. Uden Imran ville jeg ikke ha bestået, kan kun anbefale ham
Kæmpe fornøjelse nede hos Herlev…
Kæmpe fornøjelse nede hos Herlev stations køreskole. Jeg oplevet flere kørelærere og de begge var en god oplevelse. Jeg vil helt klart anbefale denne køreskole til hver og en.
Awesome Driving Lessons – Thanks!
Thanks a ton for the awesome driving lessons! the thorough preparation and expert guidance, I was able to pass my driving test on the first attempt. This achievement is a testament to the high quality of instruction provided by Herlev Station Køreskole. I will certainly recommend your services to others.
Rigtig god køreskole med venlige lærere…
Rigtig god køreskole med venlige lærere og jeg vil gerne anbefale den som et af de bedste valg
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Super skønne kørelærer, som underviser med et stort smil på læben og er utroligt tålmodige og hjælpesomme under hele forløbet🙌
Køreskolen og kørelærer Dragan anbefales!
En ven anbefalede mig at gå til Herlev Station Køreskole, og det kan jeg mærke var det rigtige. Jeg blev ledt godt gennem hele forløbet fra start. Min kørelærer, Dragan, er hyggelig, professionel, på øjnhøjde med eleven og super behagelig at køre med. Der gik ikke længe før jeg var forberedt til køreprøven.
Held og lykke derude!
Jeg har været rigtig glad og tilfreds…
Jeg har været rigtig glad og tilfreds med at tage mit kørekort hos Herlev Station Køreskole. Teorien har været god og inddragende og jeg har været tryg og velinformeret gennem alle mine køretimer med Dragan. Derudover er forløbet gået lige så hurtigt som forventet.
Jeg havede en meget god oplevelse med…
Jeg havede en meget god oplevelse med gode lære og god undervisning og jeg fik hurtigt nye køre prøver
Rigtig god køreskole👍🏻
Tak Herlev station køreskole
Fahim fra Herlev station køreskole har været en rigtig god lærer, og ikke mindst lært mig at navigere i trafikken. Men også hjalp mig til at jeg bestod min køreprøve første gang. Og Aous lærte mig om alt teorien til teori timer.
Tak for en god oplevelse😁
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole. De hjælper dig trinvis og forbereder en rigtig godt. Jeg fik en rigtig god kørelærer (Dragan) som hjalp mig så meget og presset mig til min køreprøve, som jeg bestod på første forsøg. Så tak til Herlev Station køreskole og Dragan for at have hjulpen mig igennem alt.
L’expérience Trustpilot