Herlev Station Køreskole  Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Great driving school with convenient location and super helpful instructors! Fahim helped me, I never had any driver license before. But Fahim is very patient and skilled, he is good at finding your w... Voir plus

I have recently passed my theory and driving exam in the first attempt. I would highly recommend herlev sation køreskole . The credit goes to my instructor Fahim . He has really helped me alot f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Skolen her får sgu 5 stjerner, pga læren aous, som jeg helt sikkert kan anbefale, hvis man leder efter en god start på sin kørestart. Han er altid glad og gør køreturen dejlig og behageligt. Jeg valgt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Total fed oplevelse. Jeg bestod i dag og jeg kunne ikke være mere taknemmelig over Herlev station køreskole😁 Kæmpe hånd til Fahim som oplærte mig i kørslen og var meget tålmodig med at få mig... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Herlev Station Køreskole – den førende køreskole i Herlev, hvor din drøm om at køre bil bliver til virkelighed med kvalitet og kompetence. Vores placering i hjertet af Herlev, lige ved stationen, gør os lettilgængelige for alle. Men det er vores resultater, der virkelig taler for sig selv. Med en af de højeste beståelsesprocenter i området står vi som et bevis på kvaliteten af vores undervisning og vores engagement i hver enkelt elevs succes. Hos Herlev Station Køreskole tilbyder vi et bredt udvalg af kurser, der dækker alle behov – fra den grundlæggende teori og praktiske kørelektioner til intensivkurser og manøvrebane. Vores moderne flåde af køretøjer er altid opdateret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, hvilket sikrer, at du lærer at køre i et sikkert og kontrolleret miljø. Vælg Herlev Station Køreskole, og tag det første skridt mod din frihed på vejen. Vi er her for at støtte dig gennem hvert trin af din rejse med professionalisme, tålmodighed og passion for det, vi gør.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kan varmt anbefale denne køreskole

Kan varmt anbefale denne køreskole. Alle møder en med et smil og man kan altid skrive og spørge om noget hvis man har nogle spørgsmål. Jeg kørte med Aous som jeg virkelig kan anbefale. Der er plads til snak og sjov når man er ude at køre og der er ingen dumme spørgsmål. Derudover er det også nemt at bestille køretimer og afmelde dem hvis der er brug for det. En ekstra bonus er at jeg bestod begge prøver i første forsøg. Så varm anbefaling her fra ☺️

5 février 2023

Super kørelærer(Aous)

Super kørelærer(Aous), god undervisning og dejlig beliggende køreskole. Overskueligt forløb, sjov men samtidig seriøs kørelærer med dejlig bil. Godt sammenhold mellem kørelærer og elev og et samarbejde i øjenhøjde. God undervisning i forhold til teori også.
Skolen gav pizza til hele holder sidste teori time. 🏆🏆🏆

25 janvier 2023

Bedste kørelære i landet!

Bedste kørelære i landet! Har lige været oppe til prøve med Aous og bestod første gang efter at havde skiftet til Herlev station køreskole🤩

11 janvier 2023

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse. Glade køretimer, god professionel undervisning.
Aous er altid i supergodt humør til dine timerne, og en god kørelære
10/10
Magnus

8 janvier 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, helt i top!
Skulle generhverve og der opstod problemer med papirarbejdet fra borgerservice. Fahim klarede alt for mig og lyn hurtigt. Ligeledes prøverne blev booket lynhurtigt.
Jeg fik en hurtig men grundig gennemgang at det teoretiske og det praktiske. Bestod 1.gang til begge prøver. Kan varmt anbefale Fahim.

2 janvier 2023

Fantastisk køreskole

Fantastisk forløb, med en fantastisk kørelærer Fahim. Startede først på en anden køreskole, hvor jeg havde en dårlig kørelærer, som ikke at kunne finde ud af at lærer fra sig. Men efter at have fået Fahim som kørelærer er jeg blevet en flot og sikker bilist, som har bestået sin køreprøve. Ville helt klart anbefale ham og køreskolen!

4 décembre 2022

Fantastisk forløb

Har haft et super godt forløb her på køreskolen, hvor der var en gensidig indsats fra både kørelæreren samt mig om at yde den bedst mulige indsats og få udnyttet tiden effektivt. Dette resulterede så i, at jeg bestod begge prøver første gang og dermed fik kørekortet super hurtigt.

3 novembre 2022

Jeg er meget glad for køreskolen og har…

Jeg er meget glad for køreskolen og har lige bestået køreprøven i dag! Jeg fik lidt ekstra timer som hjalp mig rigtig meget op til køreprøven! Min kørelærer Fahim er virkelig sød og rigtig god til at hjælpe de nye elever med at bygge et glad forhold op til at køre bil. Super god køreskole herfra<3

2 novembre 2022

Super god oplevelse fra start til slut…

Super god oplevelse fra start til slut (generhvervelse) , Fahim var en rolig og dygtig kørelærer der var behjælpelig med alle mine spørgsmål, og er god til forklare tingene på en letforståelig måde, så det også en superlækker skolevogn man kører i, kan helt klart anbefale køreskolen

19 octobre 2022

Jeg valgte at skifte til Herlev…

Jeg valgte at skifte til Herlev stations køreskole efter længere tids problematikker på min første køreskole. Min veninde havde haft en fantastisk oplevelse på Herlev stations køreskole med Fahim som kørelærer, og hun satte mig straks i kontakt med Fahim, som allerede få timer senere havde arrangeret en prøvekørsel, også var jeg straks startet hos ham. Jeg kan kun anbefale Fahim og Herlev station køreskole, jeg kunne ikke have skiftet til en bedre køreskole end denne, det gik hurtigt, og han fik mig til at føle mig tryg i bilen hele vejen. Så hvis du vil hurtigt igennem, samtidig med at få et trygt forhold til kørsel af bil, så kan jeg kun anbefale Herlev station køreskole.

13 octobre 2022