Wat een super bedrijf. Al jaren geleden een hekopener besteld alles zelf geïnstalleerd en kreeg nu jaren later een probleem. Via de mail kreeg ik instructies om het geheel weer werkzaam te krij... Voir plus
Lisez les avis des autres
Onvolledige handleidingen, product is waarschijnlijk paar keer aangepast maar de handleiding niet. 7 dagen per week bereikbaar op de app? Echt niet. Ik vind het een afrader. Nog even snel een filmp... Voir plus
Poortopener met drukknop en codeklavier besteld. De eerste levering ging niet door omdat het pakket kwijt is geraakt door dpd. Hb heeft dit dan voor eigen rekening opnieuw verzonden en ditmaal is all... Voir plus
Elektrische deuropeners hier gekocht, door onkunde van mijzelf toch wat vragen en hierop is altijd snel en correct op gereageerd, ook op iets wat ik niet via hun (dom) had aangeschaft, ook hierin hebb... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
HBopeners.nl heeft voor elke garagedeur de beste aandrijving. De HBJR-serie is krachtig, energiezuinig en voordelig. Of u nu een grote, kleine, zware of lichte garagedeur heeft, HBopeners heeft voor elke garagedeur een passende aandrijfoplossing. Kortom, onze serie biedt voor elke wens en elke toepassing de optimale oplossing.
Coordonnées de contact
Super helpdesk met de chat zeer…
Super helpdesk met de chat zeer duidelijk uitgelegd. Ik kwam er eerst niet uit maar na een chatsessie is het toch nog gelukt. Top product en vriendelijk te woord gestaan. Ik ben er heel blij mee!!!
Fijne, kundige service
Fijne persoonlijke service. Kundig en behulpzaam bij keuze van het juiste hek voor de oprit. Opener werkt als een speer.
Groet,
Jos
Zeer tevreden
Erg tevreden met onze hekopener. Goede, snelle service en het product was voorzien van een prima handleiding, zodat we thuis de hekopener gemakkelijk konden installeren.
Telefonisch kundig en vriendelijk…
Telefonisch kundig en vriendelijk geholpen. De hekopener was goed zelf te installeren. Wel de handleiding gebruiken voor het instellen.
Wij hebben de grandswing 500
Wij hebben de grandswing 500. Wat een ellende om de hekopener te (laten)installeren. De handleiding die er bij zit klopt niet. De app werkt niet naar behoren. Erkend installateur is uren bezig geweest, en het werkt nog niet naar behoren.
Goed product ( garagedeur opener )
Goed product ( garagedeur opener ), maar beste HBopeners, zorg aub dat de handleiding overeenkomt met het product. Ze sturen een duur product met een verouderde handleiding. Niks klopt meer. Ik heb zelf maar zitten klooien om het goed te krijgen. Maar, hij doet het. Na bellen waren ze nog verbouwereerd ook.
Vorige maand de Granswing 300 gekocht en laten plaatsen nadat ik via de chat verder ben geïnformeerd.
snelle levering en netjes door de monteur geplaatst, zeker een aanrader
Easyswing 200 gekocht en geplaatst
Rommel
Rommel! De duurste versie van 500 euro gekozen voor mijn poort te openen en werkt langs geen kanten!
Meermaals perfecte ervaringen met dit …
Meermaals perfecte ervaringen met dit bedrijf, let wel dit is een internetbedrijf, je moet zelf handig genoeg zijn om e.e.a. te installeren. Communicatie en service is top!
Geen gezeur, goed en snel.
Nadat ik zeer tevreden was over mijn hekopener, heb ik inmiddels ook een garagedeuropener gekocht en zelf geïnstalleerd. Met de gebruiksaanwijzing is het installeren goed te doen en door de snelle levering en de goede prijs, wil ik dit bedrijf bij iedereen aanraden!
Topservice, snel, betrouwbaar en zeer professioneel!
Al een aantal producten besteld bij HBopeners.nl Zeer tevreden over de afhandeling en snelheid van de levering. En dat ook nog is tegen een scherpe prijs!
Hier kun je zonder problemen iets bestellen!
Garageopener besteld en een aantal keer een nabestellingen gedaan.
Garageopener besteld en een aantal keer een nabestellingen gedaan.
Simpel,snel en correct.
Service: ho maar!
Ik heb een garagedeuropener laten monteren. Goed advies gekregen Snelle levering, geweldige- en vakkundige montage (extern bedrijf). Erg tevreden.....TOT....de motor zo dood als een pier is.
Na tweemaal gebeld te hebben: ik mocht zelf de motor uitbouwen en opsturen. Alsof iedereen dat zou kunnen. "We geven geen service omdat wij een internetbedrijf zijn, we hebben geen monteurs in dienst". Deze opmerking tot tweemaal toe te horen gekregen. Firma heeft dus een tweede kans gekregen om garantie/service te verlenen.
Uiteindelijk jammer en een erg teleurstellende afwikkeling.
Perfect bedrijf
Waar voor je geld. Snel en perfect een mooie deur in mijn garage. Problemen met de levering worden snel en naar volle tevredenheid opgelost. Zeker een aanrader.
Super garagedeuropener
Via een link op Marktplaats ben ik bij Hbopeners terecht gekomen. Ze hebben een ruim assortiment en leveren ook diverse accessoires. Mijn bestelde opener is de zelfde dag nog verzonden. De opener was gemakkelijk met de bijgeleverde handleiding te installeren. Het heeft me ongeveer 3 uur gekost om de opener op te hangen! De extra binnen schakelaar werkt prima!
Bedank Hbopeners voor de goede service, jullie zijn zeker een aanrader!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.