Hammer god service, hurtig levering og de læser kommentarerne! Var lidt i dårlig humør og spurgte om der kunne blive sendt en joke med og det blev der! Den kommer jeg til at leve højt på i noget tid �... Voir plus

Sublim retur service. Fik tilsendt en pibe som desværre var flækket i halsen. Der gik under en time efter indsendelsen af min reklamation hvor jeg så blev kontaktet af kundeservice. Hvor der allerede... Voir plus

Varen jeg bestilte viste sig at være udsolgt, men siden var ikke opdateret. Kort efter modtog jeg en personlig opringning, hvor der blev undskyldt for ulejligheden. Det blev til en hyggelig samtale... Voir plus

SUPER Fast and amazing service! When had to contact them about a small manufacturing issue, they almost immediately responded and had a new product on its way for absolutely nothing, even having it de... Voir plus

1. Magasin de cannabis
  2. Magasin d'articles de loisirs
  3. Magasin de narguilés
  4. Bureau de tabac
  5. Magasin de vaporiseurs

Écrit par l'entreprise

Headshopdanmark.dk - Danmarks Foretrukne Online Heashop Velkommen til Headshopdanmark.dk, din pålidelige kilde til kvalitets cannabisrelaterede produkter. Med en stolt tradition for at levere det bedste inden for rygeudstyr, har vi etableret os som Danmarks førende online butik for cannabisentusiaster. Vores sortiment spænder fra bongs, piber og vaporizers til et bredt udvalg af tilbehør, der sikrer, at vores kunder får den bedste rygeoplevelse. Vi forstår vigtigheden af kvalitet, og derfor håndplukker vi kun de bedste produkter fra anerkendte mærker. Kundetilfredshed er kernen i vores forretning. Vores dedikerede team arbejder utrætteligt for at sikre, at hver ordre behandles med største omhu, og at vores kunder får den support, de fortjener. Dette afspejles i vores fremragende Trustpilot-vurderinger og de mange positive anmeldelser fra vores loyale kundebase. Hos Headshopdanmark.dk går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, hurtig levering og en shoppingoplevelse, der er second to none. Uanset om du er en erfaren ryger eller nybegynder, er vi her for at tjene dig. Oplev forskellen med Headshopdanmark.dk!

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

143 avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fantastisk Virksomhed

Fantastisk virksomhed. Der er altid hurtig levering og deres kundeservice er hurtig til at hjælpe. Kan kun anbefales.

5 janvier 2024

Topklasse

God hjemmeside nem og finde rundt på, leveret dagen efter jeg havde bestil, og en nogle fede gratis ekstra gaver. Så helt vildt god oplevelse. Kan klart anbefales!

25 février 2021

1000 stjerner herfra

Hej headshop. Nu må det være på tide at jeg giver jer en anmeldelse da jeg har handlet hos jer en del gange.
1000 stjerner må kunne gøre det for i er bare perfektionister, ja i gør det Mega godt. Tit så har jeg mine varer inden for 24timer. Det er vildt hurtigt.
Jeg kan anbefale jer på det kraftigste.
1000 tak for jer..

1 septembre 2020

Intet andet end godt at sige:)

Intet andet end godt at sige! :)
Hurtig levering, fantastisk service!
Havde et mindre problem med en ny vandpibe... Skrev til dem og samme dag sendte de en ny, selvom det var mig selv der havde lavet en fejl!

14 janvier 2020

Hurtig levering og fair priser.

Hurtig levering og fair priser.

Købte den mest fantastiske vandpibe, den blev leveret den næste dag og man må sige at den ikke skuffer.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos Headshopdanmark.dk

Hilsen

Den 100% tilfredse kunde.

23 novembre 2019

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Super hyggelig atmosfære og behalig service. De har alt hvad dit hjerte nærmest kan begære og hvis de ikke har vil de med glæde bestille det hjem til dig.et flot udvalg af forskellige ting. Rigtigt dejligt sted !

5 août 2019