Heatify Avis

1,6

I’m not a native speaker and their terms were really hard to understand. Turned out my free spins winnings were capped and also had to be wagered 40x. Support just sent me link to rules instead of exp... Voir plus

They advertise weekly cashback, but it’s actually bonus money with wagering. So you lose real cash, then they give you locked funds you have to risk again to maybe see a fraction back. Not how I under... Voir plus

Had a pending withdrawal and without me touching anything, they reversed it back to my balance "due to system update". Guess what happened after another hour of spinning. Yeah, my fault for playing, b... Voir plus

The homepage screams at you with bright colors, spinning banners, and countdown timers. Once you get past that, it’s just the same few providers and basic support. All show, no depth. I left after one... Voir plus

Mauvais

N'a pas répondu aux avis négatifs

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Cashback nett nebenbei

Ich hatte gar nicht mit Cashback gerechnet, aber plötzlich war ne kleine Gutschrift im Konto, wegen Verlusten der letzten Woche. War jetzt kein Vermögen, aber fühlt sich an, als würde man nicht komplett im Regen stehen gelassen. Gute Idee.

Support auf Deutsch ist Gold wert

äre ich mich lieber auf Deutsch. Hier ist das im Chat problemlos möglich. Die Antworten waren verständlich und ohne Fachchinesisch. Hat mir in einer kniffligen Situation mit einer strittigen Runde sehr geholfen.

Auszahlung in Raten okay

Ich hab einen ößeren Betrag in mehreren Teilen auszahlen lassen, um mich selbst zu bremsen. Das war problemlos möglich, jede Auszahlung wurde einzeln bearbeitet. Fand ich gut, so hab ich nicht direkt alles auf einmal verballert.

Mega god service

Mega god service - fik bestilt to - til Randers - uden rabatkode. (Ja, det var en af mine gode dage 😂)
Alt blev fikset og jeg har fået min private saunahule!!

21 juin 2022

Fantastisk følelse

Jeg var så heldig at få lov at prøve et tæppe, og må ærligt sige at jeg følte mig som et nyt menneske bagefter. Det føles så lækkert at blive varmet helt igennem. Ingen smerter i ryggen bagefter og sov som en sten den nat. Kan varmt anbefale det.

17 novembre 2021

Fantastisk oplevelse

Hold da op! Jeg er super tilfreds med mit tæppe fra Heatify :)

Da jeg først blev introduceret af min kollega til Heatify's hjemmeside var jeg skeptisk, men efter min kollega Betina havde været super glad for sit, gav jeg det et forsøg, og har ikke fortrudt noget som helst! For WAOW det er lækkert at ligge i det saunatæppet!

13 septembre 2021

Rigtig god oplevelse!

Saunatæppet er helt genialt til restitution og fuld afslapning. Det har været brugbart efter enhver hård trænning indtil videre. Tæppet har været godt til alle mine ømheder. Det kan klart anbefales til alle der er meget aktive!

8 septembre 2021

Fantastisk !

Virkelig, virkelig imponeret over dette saunatæppe!! Så lækkert at afkoble i tæppet og slappe fuldstændigt af - jeg er top fan!!!
God service, hurtig levering og gode priser!
Tak heatify!

22 août 2021