Hedetangen AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

En unik plats och suveränt ordnat av uthyraren. Vi kände oss så välkomnade! Lite svårt att hitta på de vindlande grusvägarna i Värmland, men väl värt resan när vi väl såg igloon och visste att snart f... Voir plus

Magiskt✨ Vilket fantastiskt ställe! Vi hade väldigt tur med vädret och fick verkligen ha en otrolig upplevelse med fin solnedgång och värme hela vistelsen. Så fint fixat av Jocke och Madde, med al... Voir plus

1. Hébergement

Ekoturism, Airbnb, naturupplevelser, mat och dryck-upplevelser, musikupplevelser. Hedetangen AB är även återförsäljare av fritids- och naturprodukter. Konsultation och guidning av naturupplevelser.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

25 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Helt underbart ställe!

Vi har haft två helt otroliga dagar (en natt) på ön! Gav bort denna upplevelse till sambon i födelsedagspresent och blev verkligen en hitt.

Vi är supernöjda med vår vistelse! Så otroligt hjälpsamma och tillmötesgående med våra frågor, och de gav verkligen det där lilla extra som gjorde vistelsen ännu bättre.

Allt var städat, fräscht och välfixat. Mysfaktorn var 100 procent - sådär det är en solig, fin höstdag i slutet av september. Vi kände oss välkomna och omhändertagna från början till slut.

Vi kommer mer än gärna tillbaka snart igen! ⭐️

Allt gott!

24 septembre 2026

Mysigt

Mysigt, fräscht och välordnat med kvalitetsprodukter både i Aurorahuten och ute på ön. Enkelt och smidigt att ta sig ut till ön med elmotorbåten. Rekommenderas!

19 septembre 2026

Réponse de Hedetangen AB

Tack för det fina omdömet ❤️👍

Magic Island in Nature

Beautiful location in nature with a touch of luxury.

5 août 2026

Thank you! ❤️🙏

Der Aufenthalt war phantastisch

Der Aufenthalt war phantastisch. Die AuroraHut mit der eigenen privaten Insel ist ein Rückzugsort, der mit so viel Liebe und Wärme ausgestattet ist, dass man sich vom ersten Moment an zuhause fühlt. Es ist alles vorhanden, was man braucht, und noch mehr: angefangen vom vorbereiteten Grill bis hin zu den Kuscheldecken. Ambiente 10 von 10 Punkten.

9 août 2026

Réponse de Hedetangen AB

Thank you so much for those warm words! It mean a lot for us! ❤️🙏

En underbar oas

En underbar oas, med en skön mix mellan lyx och natur. Här kan man verkligen släppa stressen och bara vara. Hytten är elegant och mysig, och uteplatsen har olika mys-ställen. En fantastisk upplevelse att få spendera en natt där, det är verkligen nått jag kan tänka mig göra igen.

11 juillet 2026

Fantastiskt ställe

Fantastiskt ställe! Vi åkte hit direkt på starten av vår semester och gick från jobbstress till total avslappning på nolltid! Otroligt fin ordnat ute på ön, det finns verkligen allting du kan tänkas behöva plus ännu lite mer. Rekommenderar varmt!

3 juillet 2026

Magiskt✨

Magiskt✨
Vilket fantastiskt ställe! Vi hade väldigt tur med vädret och fick verkligen ha en otrolig upplevelse med fin solnedgång och värme hela vistelsen. Så fint fixat av Jocke och Madde, med allt från blommor och växter tills små prylar och spel. Vi var så positivt överraskade!
Dessutom var det väldigt lätt att höra av sig till Jocke vid minsta lilla fundering.
Vi är supernöjda och kommer definitivt tillbaka☺️
Tack!

11 juin 2026

Vill dit igen

Fantastisk plats att koppla av på. Så fint gjort där ute på ön & känns som att få sova direkt i naturen😍

6 juin 2026

Tack snälla för omdömet 🙏

Ägarna hade gjort det så fint och…

Ägarna hade gjort det så fint och arrangerat allting så bra och väldigt tillmötesgående. Underbart ställe

15 mai 2026

Réponse de Hedetangen AB

Tack snälla för det fina omdömet.

Magiskt!

Vilket ställe, mitt i naturen och samtidigt en otrolig komfort och lyx! Vi hade tyvärr ett väldigt blåsigt dygn på ön, så vi kunde inte fullt ut njuta av utemiljöerna så som vi förstår vore helt magiska i vackert väder.
Jocke var väldigt lätt att kommunicera med och fick oss att känna oss så välkomna! Så generösa med alla små ting som gör det där lilla extra.
Vi kommer tillbaka för revansch på vädret, detta måste upplevas! 🌟

27 mai 2026

Réponse de Hedetangen AB

Tack för det fina omdömet. Hoppas att ni vill komma tillbaks, och då skall jag se till att ni får ett kanonväder :)

10/10! ⭐️

Tack för ett otroligt fin upplevelse hos er! 🥰

Så fint fixat och superhärlig miljö!

23 mai 2026

Réponse de Hedetangen AB

Tack snälla för det fina omdömet.

Ett magiskt dygn på en ö boende i aurorahut ❤️

Vår natt i Aurorahut på den lilla ön var helt magisk – en upplevelse utöver det vanliga! Redan båtturen dit satte stämningen, med spegelblankt vatten och en känsla av total stillhet. När mörkret föll tändes eldrivna ljuslyktor som skapade ett otroligt mysigt och romantiskt sken runt igloon.

Vi grillade på ön och njöt av att vara helt avskilda, omgivna av naturen. Under natten lade sig isen runt ön, och vi somnade till ett fantastiskt ”ljudspel” av isens rörelser – något vi aldrig upplevt tidigare.

En unik och oförglömlig vistelse som vi varmt rekommenderar till alla som vill ha en annorlunda naturupplevelse med extra guldkant. Vi kommer garanterat tillbaka!

Kim & Micael

24 novembre 2025

Tack snälla för omdömet 🙏 Välkomna tillbaks 😀

Mysigt och lugnt ställe med alla…

Mysigt och lugnt ställe med alla bekvämligheter man kan önska sig. Allt var genomtänkt på ett proffsigt sätt och vi njöt av varje minut. Rekommenderas verkligen

27 septembre 2025

Tack snälla för omdömet 🙏

Tack Jocke och Madde för en helt…

Tack Jocke och Madde för en helt fantastisk upplevelse på Hedetangen/ Aurora Hut 🥰

Allt är så välplanerat in i minsta detalj- ren perfektion!
När man kommer dit känns det direkt att man kan slappna av och bara njuta av livet och släppa all vardagsstress .

När man sitter vid brasan på kvällen och tittar ut över sjön då är det helt magiskt 💕
Vi längtar redan tillbaka !!
Betyget är 100 av 10

6 septembre 2025

Tack snälla för omdömet 🙏 Välkomna tillbaks 😀

Väldigt seriösa och flexibla

Väldigt seriösa och måna om att du ska ha det bra. Flexibla och det mesta går att fixa. Ön och aurorahutten är fantastiska och platsen likaså.
Tack!
Jag ska försöka ta mig dit flera gånger.

29 juillet 2025

Magiskt!
Ön, grillplatsen, vattnet, Aurora huten!
Inte en mygga i sikte och vattnet låg helt stilla hela helgen. Fantastiskt välkomnande och omhändertagande, 10/10!
Kommer 100% att hamna här igen:)

18 juillet 2025