Heerding Deuren Avis

2. Industrie du verre
  3. Entrepreneur spécialisé dans les solariums
  4. Service d'installation des fenêtres

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Heerding Deuren. Ik ben Yoran Heerding en ik heet u van harte welkom in de wereld van luxe terrasbeglazing, winkelpuien en automatische deuren. Al meer dan 15 jaar zetten wij ons in om uw woon- en werkruimtes te verfraaien met toegangsoplossingen van topkwaliteit. Laat mij u meenemen door ons assortiment: - Stijlvolle vouwdeuren en moderne schuifdeuren voor uw woning. - Elegante glazen schuifwanden voor uw terrasoverkapping. - Betrouwbare automatische deuren. - Prachtige pergola's om uw terras te overdekken. Of u nu uw woning renoveert, een nieuwbouwproject start, of uw bedrijfspand wilt upgraden, wij denken graag met u mee. Samen bekijken we welke materialen, designs en technische details het beste bij uw wensen passen. We gebruiken onze jarenlange ervaring om u het allerbeste advies te geven. Bij Heerding Deuren krijgt u meer dan alleen een product. We begeleiden u persoonlijk door het hele proces: van het eerste gesprek en het nauwkeurig inmeten, tot de vakkundige montage en natuurlijk de nazorg. Ons doel is om u een zorgeloze ervaring te bieden, zodat u maximaal kunt genieten van een prachtige eindresultaat. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in onze branche op de voet, zodat we u de meest innovatieve oplossingen kunnen bieden. Of u nu houdt van een klassieke uitstraling of juist een ultramodern design zoekt, we hebben de kennis en producten in huis om uw droomproject te realiseren. Ik nodig u van harte uit om samen te ontdekken hoe we uw ideeën kunnen omzetten in een schitterend resultaat!:

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Werkelijk een schitterende schuifpui…

Werkelijk een schitterende schuifpui geplaatst ten behoeve van onze nieuwe tuinkamer. Contact met Yoran was snel, duidelijk en het systeem voldoet helemaal aan onze wensen. Zowel esthetisch (strak design), technisch (schuift perfect over elkaar) als qua isolatie. Ook het plaatsen ging vriendelijk en snel, dus wij zijn een meer dan tevreden klant!

2 juin 2025

Réponse de Heerding Deuren

Bedankt voor de leuke opdracht en de mooie review Pieter! Veel plezier met jullie schuifwanden.

Automatische deuren VvE Cavalje

Als VvE wilden wij graag onze deuren automatisch open en dicht laten gaan en zijn in contact gekomen met Heerding Deuren. Na prima voorlichting uitgebreide offerte ontvangen die echt afstak bij andere aanbieders. Na verstrekken van de opdracht is deze perfect uitgevoerd. Afspraken op tijd nagekomen en alles werkt perfect. we zijn er super content mee!

24 mars 2025

Réponse de Heerding Deuren

Bedankt voor de mooie opdracht en de review Wim! Heel veel plezier met jullie automatische deuren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Enkele weken geleden hebben wij twee…

Enkele weken geleden hebben wij twee geïsoleerde schuifpuien door Heerding-Deuren laten plaatsen. Wij hadden verschillende leveranciers bezocht, maar vonden het systeem van Heerding het mooist en degelijkst aanvoelen. Het contact verliep erg prettig en alles is snel en volledig volgens afspraak geleverd. Wij zouden Heerding-Deuren zeker aanbevelen! Yoran en zijn team, nogmaals dank voor het mooie eindresultaat!

3 février 2025

Réponse de Heerding Deuren

Fantastisch Jelle, bedankt voor de mooie review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Yoran en Wesley waren bij ons voor de…

Yoran en Wesley waren bij ons voor de montage van de schuifpuien in onze veranda. Wat een kundige en fijne jongens zeg! Ze waren netjes op de afgesproken tijd aanwezig en wat zijn ze zorgvuldig te werk gegaan, het resultaat is dan ook top! Ze hebben aan het eind een duidelijke instructie gegeven hoe om te gaan met de nieuwe puien en alles keurig netjes opgeleverd. Echt een aanrader!

16 septembre 2024

Réponse de Heerding Deuren

Bedankt voor de mooie review Nadine, heel veel plezier met jullie mooie tuinkamer!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus