Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Wat ontzettend slecht.Wij hadden ruim van tevoren gereserveerd met een grote groep en je zou dan toch verwachten dat een restaurant ervoor zorgt dat de tafels gewoon goed geregeld zijn. Niets was min... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zaterdagavond 29 augustus gegeten bij Heinde Hoofdorp. Eten was prima. Bediening kwam meerdere malen met een bestelling die niet voor ons was, oke personeel maakt fouten geen probleem. We werden... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,7

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Wat ontzettend slecht.Wij hadden ruim…

Wat ontzettend slecht.Wij hadden ruim van tevoren gereserveerd met een grote groep en je zou dan toch verwachten dat een restaurant ervoor zorgt dat de tafels gewoon goed geregeld zijn. Niets was minder waar.
Als je een grote groep niet fatsoenlijk kunt organiseren, neem dan ook geen reserveringen aan. Wij hadden hier echt veel meer van verwacht. Een reservering maken is blijkbaar niet genoeg om ervoor te zorgen dat je vervolgens ook daadwerkelijk normaal kunt zitten. Zeer slechte ervaring en absoluut niet voor herhaling vatbaar. En het verzieken van de 55jaar getrouwd!

18 septembre 2026

Beschamende service Heinde Etten-Leur

Onlangs bij Heinde Etten Leur wezen eten met mijn gezin. Tot ronde 2 ging het goed, tot een van de medewerkers een mega vette beker saus over mijn gloednieuwe broek liet vallen. Het gevolg, niet te verwijderen vetvlekken en de hele avond voor joker gezeten. Na betaling een excuus van een alleraardigste dame waaraan ik de factuur betaalde. Zij adviseerde mij contact te zoeken per mail, dan zou er een fatsoenlijke oplossing komen. Het resulaat: een tegoedbon van € 8,- voor de stomerij of een tegoedbon a € 37,50. Ik schrijf dat de stomerij voor mij afvalt, want die zit kilometers bij mij vandaan en kost me dan meer aan brandstof, dus ik stel voor een gepaste vergoeding ipv een tegoedbon. Daaropvolgend krijg ik opnieuw een mail terug waarin de stomerij wordt aangeboden en ik wijs dat opnieuw af, waarbij ik aangeef dat ik dan toch liever de vergoeding kies. Voor hen einde discussie, want die had ik de eerste keer al afgewezen en nu is de zaak voor hen afgedaan. Wat een verschrikkelijke manier van service. Je komt toch gezamelijk tot een passende oplossing en wordt letterlijk de deur voor mijn neus dichtgegooid van u bekijkt het maar, jammer voor u, dan had u ons eerste aanbod maar moeten accepteren. Mij kost het sowieso € 85,- voor een nieuwe broek, maar ik weet ook dat ik never, maar dan ook never meer met mijn voltallige gezin bij Heinde Etten Leur zal gaan eten. Dit is toch je reinste kolder om op deze manier met je klanten om te gaan. Ik heb zo'n slechte en beschamende communicatie nog nooit meegemaakt.

5 septembre 2026

5 septembre 2026

Klantvriendelijker zijn

Klantvriendelijker zijn. Wij (73) waren een half uur te vroeg enwerden gesommeerd om maar een half uur drie kwartier in de stad te gaan wandelen i.pv. ons aan de gereserveerde tafel te laten plaatsnemen en een drankje te nuttigen. Het personeel moet nog heel wat leren. Hier kwamen wij regelmatig maar dit was het dan. Oh ja mijn man mocht wel even plassen.

2 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zaterdagavond 29 augustus gegeten bij…

Zaterdagavond 29 augustus gegeten bij Heinde Hoofdorp.
Eten was prima.
We werden om 21 uur gevraagd of we nog warme gerechten wilden bestellen, open tot 23 uur. Oke keuken kan op tijd sluiten.
Maar dan al glazen en bestek afruimen (ook bij ons), tafels gaan schoonmaken die net leeg waren, licht iets feller en ook onder tafels al gaan schoonmaken, vind ik allesbehalve gastvrij....

29 août 2026

Ondanks de internetstoring

Locatie Alkmaar. Ondanks de internetstoring, waardoor alles noodgedwongen handmatig moest worden geregeld, verdient dit restaurant een welverdiende pluim!

Een bijzonder compliment voor de bedrijfsleidster die ons ontving zij bleef rustig, professioneel en oplossingsgericht en wist de situatie op een uitstekende manier in goede banen te leiden. Zag je daarna ook bij de andere bedrijfsleidster na dat ze elkaar hadden afgelost. Ook het personeel verdient veel waardering. Ondanks de extra uitdaging bleven zij vriendelijk, behulpzaam en gastvrij, met een oprechte glimlach voor iedere gast.

Dat zegt veel over de betrokkenheid en kwaliteit van dit team. Dankzij hun inzet bleef de service prettig en persoonlijk. Een restaurant dat zelfs in een lastige situatie laat zien wat goede gastvrijheid betekent. Wij komen zeker terug en bevelen dit restaurant van harte aan! 👏👌

26 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Erg druk en dicht op elkaar uur wachten…

Heinde Ridderkerk. Erg druk en dicht op elkaar,uur wachten op het eten na binnenkomst . drankjes moest je echt roepen eten soms wat aangebrand. Div restaurants geweest bij heinde maar dit is veruit de slechtste .niet voor herhaling vatbaar.

11 avril 2026

Waardeloos

Netjes gereserveerd met de uitdrukkelijke opmerking dat we met een elektrische rolstoel zijn.
Ter plekke nergens rekening mee gehouden.
Was onmogelijk om plaats te nemen.
Zonder eten weer weggegaan.
Wat een waardeloze tent!!!!!

19 août 2026

Bijzonder slechte ervaring

Deze recensie gaat over vestiging Woerden

Zaterdag 8 augustus 2026 hebben wij met een groepje van 7 personen in dit restaurant in Woerden gegeten. Helaas is deze avond op een zeer vervelende manier verlopen.
Redelijk aan het begin van ons diner hebben wij een volledig! dienblad met eten over ons heen gekregen, inclusief de hete pannetjes. Hierdoor werden zowel mijn man als ik volledig besmeurd en nat.

Ondanks dit vervelende incident hebben wij vervolgens de rest van ons diner toch voortgezet, gezien dit etentje ter gelegenheid van mijn moeders verjaardag was. Helaas was dit, met vieze en natte kleding, voor ons geen prettige ervaring en zeker niet het verloop dat wij van deze avond hadden verwacht.

Wat ons daarbij bijzonder heeft verbaasd, is dat de bediening na dit incident niet met een passende oplossing kwam. Het enige wat ons werd aangereikt, was een natte doek en de mededeling dat dit helaas vaker gebeurde en dat we de kosten voor reiniging zouden kunnen declareren.

Gezien de ernst van de situatie (wat als het hete drankjes waren geweest?!) en het feit dat onze kleding volledig vies en nat was geworden, vonden wij dit bijzonder teleurstellend.

Het (nieuwe) shirt van mijn man en mijn jurk zijn helaas dusdanig vervuild geraakt dat deze niet meer schoon te krijgen zijn. Wij zitten hierdoor met kleding die als gevolg van het incident in uw restaurant niet meer draagbaar is en een helaas toch wel verpeste verjaardag van mijn moeder.

De reactie die ik na een ruime week heb gekregen was een mail waarin de feiten nogal “bijzonder” werden weergeven. Vervolgens heb ik de manager wederom geprobeerd te bellen waarop hij vervolgens aangeeft geen tijd te hebben.

Mensen wees gewaarschuwd ga hier nooit naartoe.

8 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Top restaurant met uitstekend personeel

Gisteren heerlijk mijn verjaardag gevierd bij Heinde in Hoofddorp. Restaurant is stijlvol ingericht en als je binnenkomst geeft dit een warm gevoel. Kwaliteit en de uitgebreide menukaart is uitstekend. Daarnaast wil ik een compliment geven aan het personeel, er werken mensen die horeca ervaring uitstralen en dit is een voorbeeld voor veel horeca tegenwoordig. Ze stralen, luisteren goed en zijn heel klantvriendelijk. Zelfs aan tafel komen ze je op een leuke manier verwennen dat ze blij zijn dat je juist op je verjaardag bij hun je verjaardag komt vieren. Al met al de zoveelste keer dat ik met heel veel plezier hier hebt gegeten.

16 août 2026

Voor het eerst geweest

Voor het eerst geweest, heinde arnhem. voorlopig niet meer. Tis een beginnende zaak, waar nog veel bijgeschroefd moet worden kwa eten.
Personeel in 1 woord : top. Heel vriendelijk

Eten daarentegen veel gefrituurde keuzes. Men moet effe heel kritisch na hun eten kijken wat ze serveren na de klant toe.

3 août 2026

Heinde Veenendaal

Heinde Veenendaal. Te lang wachten. Na de 1ste bestelling kwam, door onze navraag aan de bar waar de 2de bestelling bleef, na ruim 1,5 uur de 2de bestelling. Meloen met ham was een rond niet lekker plakje ham die je verpakt in de winkel koopt op de foto was rauwe ham te zien. Toastje paling was een toastje van forelmousse De paling was een ienie mini stukje van nog geen halve centimeter. De foto liet een groter stuk paling zien. Bietendonuts met geitenkaas waren drie kruimeltjes geitenkaas en de honing, klein flutsje, zag ik pas achteraf op het bord liggen. Dat wat krokant was was te krokant, te doorbakken. Heb wel fooi gegeven omdat de bedrijfsleider en bediening vriendelijk was en hun best deden. Toetjes waren lekker. Wel wat duurder maar geef ons maar Zusje.

28 juillet 2026

Never again

First time in Heinde, expectations were high after seeing that Rotterdam and other locations were full. So we decided to go 40 minutes away from our home (woerden).
Already in the first dishes we saw the quality was very low, the fries were over done and dry, dishes was nothing especial, very basic like you can do at home. Fruit was terrible, the apple was already brown from being cutted previously. The biefstuk was bad. It taste like everything came right from the supermarket, even the ice cream tasted has same as the one you buy at lidl.
The pastel de nata was a joke, I’m from Portugal and the taste was nothing like it should be . A lot of options and very low quality on everything. There was not a single plate that we could say: this is delicious.
For the amount of money that we paid, 85 euros, for this food is just ridiculous. Not worth the hype at all!! Never again! Money trowed to the trash!

24 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Veel is op in loop avond

Hoofddorp Meerdere keren nu gegeten, als je niet direct bij opening gaat eten, is er van alles op. Je kan het niet meer bestellen, maar betaald wel volledige prijs, dit is vaak de biefstuk, varkenshaas e.d., slecht

14 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

We werden in een achteraf hoekje…

We werden in een achteraf hoekje geparkeerd ronde tafel naast de keuken.
Het was er erg heet .maar wat ik minder fijn vond was de kip die werd geserveerd.deze was volgens mij nog rauw..maar door de korst die er om zat viel dit pas op na het tweede stukje eten.
Daarna heb ik zelf niks meer besteld .was te beroerd om ook nog maar iets te eten.de bediening duurde ook te lang.
Is een restaurant met te veel tafels.
En veel te druk .
Thuis me volledig leeg gekost .

Nee heinde nooit meer .

11 juillet 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus